2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende reaktif hipoglisemi var yıllardır ara öğünlü besleniyorum, yemekten 2-3 saat sonra şekerim düsüyor, sagliksiz atistirmalar yaptigim zaman cok kilo almistim bu yuzden. Doktorum bana şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi, aynı böyle cikiyor cunku kan şekerim. Açlık 80-90, tokluk 70. Şekerli karbonhidratli beslenmemek gerekiyor, asıl sebebi buymuş böyle olmasinin. Arada çok tatli bisey yersem 2 saat sonra elim ayagim titriyor, beynim duruyor, bayilcak gibi oluyorum acikiyorum. Dusuk seker de bebek için iyi değilmiş ama 70 in altina duserse uzun süre müdahale edilmezse tabi. Onemli olan ara ögünlerle dengede tutmak. Bir bardak süt yaninda elma, bir bardak ayran yanina leblebi, çiğ badem veya findik, ceviz ve gün kurusu gibi saglikli atıştırmalıklarla başa cikabiliyorum ancak. Ana öğünlerde de tam bugday ekmegi yanina sebze yemegi yogurt veya bulgur pilavi yanina proteinli tavuk kirmizi et salata gibi.. o kadar alistim ki hayatim diyet oldu, bunu normalde diyet diye yaziyor doktorlar

kizlarr , benim bulanti ve migde yanmalari tekrar basladi
Bugün kontrolüm vardı doktor mide yanması ve bulantın olabilir, çünkü miden yer değistirecek yukarı çıkacak, Talcid veya Rennie kullanabilirsin dedi. Sizin de bebeklerin ayaklari asagidaydi dimi? Benimki dönmüş kafası aşağıdaydı bu sefer, son zamanlarda alt karnımda acıma batma oluyordu, bazen idrar damla seklinde sızıyordu küloduma, hapsırırken kactigi da oluyodu meğer döndüğü içinmiş, ayaklar aşağıdayken daha rahatmışım sanki

kızlar görmüşsünüzdür belki ama bu annenin anlatımını çok beğeniyorum, tatliş birisi. Bahsettiği weleda ürünlerini hiç kullandınız mı? Ben ilk defa ondan duydum, kafama yatarsa bu markadan almayı düşünüyorum.

prima premium care1 almayı düşünüyorsanız Amazon’da şu an 70’li paket 69.92 kargo ücretsiz.
Yenidoğan bir ayda kaç adet bez bitirir acaba ben bir paket almıştım bir tane daha mı atsam kenara?

Kızlar selam, bu ara çabuk şişme, gaz, bazen bulantı midr yanması yaşıyorum. İştahım da azaldi biraz, 20li haftaların başındaki gibi kıtlıktan çıkmış gibi yemek yemiyorum. Ufak porsiyonlar yetiyor. Normal mi bunlar ya iyiydik böyle ikinci trimester

Normalmiş ve hatta üçüncü trimesterde bu günlerimizi mumla arayacakmışız iç organlar sıkıştıkça (akciğer, mide gibi) nefes darlığı agresifleşecek, reflü yine bilindik şekilde geri gelecek, sıcaklar da üstüne tuzu biberi... kilo aldıkça uyumak da zor olacakmış ama o da geçici. Üç ay böyle geçtikten sonra minnoş eve gelecek bu defa da başka başka şeyler bizi kaygılandıracak. Kucağımıza alınca, şöyle bir gülümseyince hepsini unuturuz :)

Mustela icin de iyi diyorlar evet
Deterjan konusunda ben de cok kararsizim ya bugun biraz icerik arastirdim sonra kullanici yorumlarini okuyunca leke cikarmiyor diyenler, kokusu kotu diyenler vs.derken yine elde var sıfır

inşallah düşer olumsuz bir sey yaşamak istemiyorum surekli yuregim agzimda Moral icin resekkurler
İlk duyduğumda bende çok korkmuştum 15 nisan da. Eve geldim diyetisyenden randevu aldım.4 gün sonraya. O süre için de kendim internetten araştırdım. Birde kuzenim hastanede çalıştığı için diyetisyenden bana uygun diyet programı yapıldı. Onu uyguladım. Burada ki diyetisyen de sadece yasaklı yiyecekleri söyledi ve herşeyden az yemem gerektiğini bende ona gmre hareket ettim. Şükür şu anımıza sende kendini üzme

Canım normal, ben de ilk gittiğimde sadece kese görülmüştü. 8 gün sonra git madem özel e gittin ücret ödedin boşa gitmesin, 10 gün içinde gidersen kontrol olarak geçtiği içi tekrar ücret ölemiyorsun hem bebegi görürsün için rahat eder.

Arkadaslar bu elektrikli tekli lansinoh marka gogus pompasina bakiyorum trendyoldan da 375 tl ye de fiyat veren var 1200 tl ye de farklari nedir?veya hangi firmaya guvenip alacagizalan var mi

Hadi bakalım yine yangınlar yine biz

prima premium care1 almayı düşünüyorsanız Amazon’da şu an 70’li paket 69.92 kargo ücretsiz.
Yenidoğan bir ayda kaç adet bez bitirir acaba ben bir paket almıştım bir tane daha mı atsam kenara?
Prıma fazla stoklama hele 1 numara cok rısklı..benım kızım 1 hafta tek 1 numara kullanmısdı dırek 2 ye gecdık.. hatta bu bebısde tek 1 paket 1 alıp dırek 2 alırım... hastanedede hepsıreler 2 numarada takıyordu cünkü kücük oldumu cok kacırıyor sırttan.. en ıyısı bır paket alıp dogunca kılosuna göre almak.. haa buda var her bebege her bez yaramıyor malesef

Arkadaslar bu elektrikli tekli lansinoh marka gogus pompasina bakiyorum trendyoldan da 375 tl ye de fiyat veren var 1200 tl ye de farklari nedir?veya hangi firmaya guvenip alacagizalan var mi
Ben joker indiriminden 365 tl ye aldım hatta 50 tl de puan verdiler ona da kıyafet aldım :) orayı takip edin isterseniz

Weledanın göğüs ucu kremi çok güzelmiş bende internette araştırırken görmüştüm. İçeriği çok temizmiş emzirme öncesi silmeye gerek yokmuş. Trendyolda bazı ürünleri vardı ama göğüs balmını bulamadım ben ama aklımda bulursam alcam ya da yurtdışından getirtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…