- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.301
Hiç umudunuzu yitirmeyin ben hamile kalmadan önce aventin şırıngasını kullanıyordum silikon göğüs ucundan bıkınca şırıngayla çekip hemen veriyordum uğraştık epey ama bebek tutunca öyle bir uzatıyor ki göğüs ucunu siz bile şaşırırsınızGöğüs ucu sorunu bende yaşayabilirim hep aynı duruyor çıkacak gibi de degil. Silikon göğüs ucu koyduğum fotoğraftakinden mi acaba? Krem sürünce ya da ped koyunca emzirmeden önce suyla yikamak yeterli midir? enfeksiyon kaparsa hic iyi olmazonun yerine göğüs kalkanı daha hijyenik oluyorsa ondan kullanayim
O zaman toyluğuma geldi şimdi kimseye pabuç bırakmam moralimi bozana susun derim hele emzirme konusunda kimsenin konuşmasına izin vermeyin insan ister istemez etkileniyor gerekirse emzirirken göstermeyinValla bu hayattaki lohusalıktaki tek tecrübem hayat enerjini çeken kişileri yanında tutmayacaksın. Çünkü lohusalık cok cok başka birşey . İnsanın tahammül sınırı sıfırın altına düşüyor. Yoksa lohusalıkta zehir oluyor insana.
Ben de bu konuyu açacaktım kızım 8yaşında hamileliğimi dört dörtlük hatırlamam mümkün değil ama son ayda acıtırdı masada falan otururken bu da kız ama çok hareketli maşallah. 20.haftadan beri dışardan belli oluyor ve bugün midemin hizasına bir dayandı resmen elini ya da dirseğini hissettim elimle bakınca eşim bile şok oldu elinin altında kayınca ödü koptuKizlar herkese merhaba yaa tekmelerden cani aciyan varmi bu benim 3. gebeligim ikisi kizdi bu erkek kizlarda son ayda oluyordu.birde bunu cok asagida tasiyorum tekmeleri sanki vajinamda hissediyorum heran disari cikacak gibi ...
Walla canım hemşire doğumdan sonra baktı eşime git eczaneye silikon göğüs ucu de al gel dedi artık markası vs neydi bilmiyorum. O zaman lansiloh krem kullanmıştım emzirmeden silmeye yıkamaya gerek yok yazıyordu yine ondan alırım herhalde ama ben yine de silerdim yanlış hatırlamıyorsam.Göğüs ucu sorunu bende yaşayabilirim hep aynı duruyor çıkacak gibi de degil. Silikon göğüs ucu koyduğum fotoğraftakinden mi acaba? Krem sürünce ya da ped koyunca emzirmeden önce suyla yikamak yeterli midir? enfeksiyon kaparsa hic iyi olmazonun yerine göğüs kalkanı daha hijyenik oluyorsa ondan kullanayim
Bana sıra gelmeden içerideki sekreter çıkıp bir çikolata yiyin ve meyve suyu için dediler. Vajinal muayene de yapılmadı.Arkadaşlar merhaba, çoğunuz detaylı ultrasona girdi diye size sormak istedim, gitmeden önce tatlı bişeyler yense mi daha iyi yenmese mi? Bu konuda iki farklı görüş okudum hep. Doktorunuz bir yorumda bulundu mı bunun hakkında? Bir de detaylıda vajinal muayene nadir mi yapılır yoksa genellikle mi?
Merhaba, Vajinal bakıldıysa kız karından bakıldıysa erkek görünüyor hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenimkinede bakarmisinizzzzz
Öyle yapıcam teşekkür ederimCanım normal, ben de ilk gittiğimde sadece kese görülmüştü. 8 gün sonra git madem özel e gittin ücret ödedin boşa gitmesin, 10 gün içinde gidersen kontrol olarak geçtiği içi tekrar ücret ölemiyorsun hem bebegi görürsün için rahat eder.
Bir tek benimkinde yanıldınız herhalde benim ki kız çıktı sizde dahil herkes erkek demisti o teori bende çürüdüMerhaba, Vajinal bakıldıysa kız karından bakıldıysa erkek görünüyor hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Jokerde lansinoh ürünlerine özel indirim günleri oluyo ona denk gelip almıştım . Kargoda 2 günde bana ulaştı. Bilemiyorum bende trendyolda baya takip ettiM düşer diye ama sonra jokerden aldım inş kullandığımda anlarım bir sorun olmazJokerde suan 475 tl trendyolda ve amazonda 375 tl ye buldum ama hani guvenip alsammi bilemedim
Ben de bildiğimden değil valla doktor Ramzinin yalancısıyımB
Bir tek benimkinde yanıldınız herhalde benim ki kız çıktı sizde dahil herkes erkek demisti o teori bende çürüdü
Benim anlamadığım normalde böyle bir durumum yoktu benim. Acaba bazı gebeliklerde gebelik şekeri yükselirken bende düştü müBende reaktif hipoglisemi var yıllardır ara öğünlü besleniyorum, yemekten 2-3 saat sonra şekerim düsüyor, sagliksiz atistirmalar yaptigim zaman cok kilo almistim bu yuzden. Doktorum bana şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi, aynı böyle cikiyor cunku kan şekerim. Açlık 80-90, tokluk 70. Şekerli karbonhidratli beslenmemek gerekiyor, asıl sebebi buymuş böyle olmasinin. Arada çok tatli bisey yersem 2 saat sonra elim ayagim titriyor, beynim duruyor, bayilcak gibi oluyorum acikiyorum. Dusuk seker de bebek için iyi değilmiş ama 70 in altina duserse uzun süre müdahale edilmezse tabi. Onemli olan ara ögünlerle dengede tutmak. Bir bardak süt yaninda elma, bir bardak ayran yanina leblebi, çiğ badem veya findik, ceviz ve gün kurusu gibi saglikli atıştırmalıklarla başa cikabiliyorum ancak. Ana öğünlerde de tam bugday ekmegi yanina sebze yemegi yogurt veya bulgur pilavi yanina proteinli tavuk kirmizi et salata gibi.. o kadar alistim ki hayatim diyet oldu, bunu normalde diyet diye yaziyor doktorlar
O zaman cok normal sizinki bebek ihtiyaci olan sekeri cekiyorBenim anlamadığım normalde böyle bir durumum yoktu benim. Acaba bazı gebeliklerde gebelik şekeri yükselirken bende düştü mü
Aynı durumdayım nerdeyse bır ekmek yıyen ben avuc ıcı kadar yemeye basladım cunku mıdem okdr yanıyor kı reflu oldugundan artık mıdeyı gectım yemek borum yanıyo gecer ınsallah yedıklerme dıkkt etmeye basldm bıraz yanmada azalma oldu ama iştah yokKızlar selam, bu ara çabuk şişme, gaz, bazen bulantı midr yanması yaşıyorum. İştahım da azaldi biraz, 20li haftaların başındaki gibi kıtlıktan çıkmış gibi yemek yemiyorum. Ufak porsiyonlar yetiyor. Normal mi bunlar ya iyiydik böyle ikinci trimester
Ben bu markayı da düşünüyorum aynı işi yapıyor sonuçta yorumlar da iyi fiyatı da baya uygun ama daha tam karar vermedim.Arkadaslar bu elektrikli tekli lansinoh marka gogus pompasina bakiyorum trendyoldan da 375 tl ye de fiyat veren var 1200 tl ye de farklari nedir?veya hangi firmaya guvenip alacagizalan var mi
AynıyızMustela icin de iyi diyorlar evet
Deterjan konusunda ben de cok kararsizim ya bugun biraz icerik arastirdim sonra kullanici yorumlarini okuyunca leke cikarmiyor diyenler, kokusu kotu diyenler vs.derken yine elde var sıfır
Benim karnım acıyo bazen artık dalgalar falan da yapmaya başladı çocuğum içerde neler olup bitiyo bilmiyorum artıkKizlar herkese merhaba yaa tekmelerden cani aciyan varmi bu benim 3. gebeligim ikisi kizdi bu erkek kizlarda son ayda oluyordu.birde bunu cok asagida tasiyorum tekmeleri sanki vajinamda hissediyorum heran disari cikacak gibi ...
Midemiz sıkıştığı için herhalde canım. Bakalım hayırlısı Allahtan yaz mevsimi bol bol meyve yeriz artıkAynı durumdayım nerdeyse bır ekmek yıyen ben avuc ıcı kadar yemeye basladım cunku mıdem okdr yanıyor kı reflu oldugundan artık mıdeyı gectım yemek borum yanıyo gecer ınsallah yedıklerme dıkkt etmeye basldm bıraz yanmada azalma oldu ama iştah yok
Kiwiyi hic duymadim sut pompasini ama kiwinin buhar makinesini oneriyorlar baya ..ben sanirim laninsohu alacagim..trendyolda da indirimli varkenBen bu markayı da düşünüyorum aynı işi yapıyor sonuçta yorumlar da iyi fiyatı da baya uygun ama daha tam karar vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?