2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bana çeken doktorun kendisi gelmeden tatlı birşeyler ye demişti.
Nefesimmmsin geceleri çok daha hareketli oluyor aynı şekilde.

Slm kızlar şükür bugün taburcu oluyoruz. Bunuda atlattık Elhamdülillah . Rabbim kimseyi hastane kapısına muhtaç etmesin ,doktorlarimizida başımızdan eksik etmesin. kadındogum doktorumda ,dahiliye doktorumda dünya iyisi haklari ödenmez. Hastane dilek şikayet kutusuna onlar için memnuniyet yazısi attım ama doğum sonrası anlamlı birer hediye almayı düşünüyorum.

Benim canim aksam gece horon tepiyor . . Bu aralarda çok sert vuruyor
Gündüzde yokluyor ama geceleri daha aktif CnmO yüzden geceleri sürekli uyanıyorum aksine uykumda çok hafif gece uykularım bölük pörçük sende sık sık uyanıyor musun? İnş doğduktan sonra gece kuşu olmaz minnaklar

Bende cok bölük bölük uyuyorum. 1 geceyi 10 gece gibi uyuyorum canım. Benim oğlan gecede en az 6 en fazla 8 kere uyaniyordu. 2 yasina kadar deliksiz 3 saat üst üste uyuduğumu hatırlamıyorum. Süt üretimi için su ve uyku çok önemli. İnşallah kızım abisine çekmez

Maşallah cnm Gözün aydın
anne kız üstesinden geldiniz herşeyin inş bundan sonrası su gibi geçer 36,37. haftalara kadar daha hastane yüzü görmezsiniz inş

İnş cnm inş benim oglumda çok zorlanmadım. İnş bizim ufaklıkta abisine çeker o konuda

Anladım canım o zmana ihtiyaç olursa almakta fayda var dursun şimdi benim daha orta da bşey yok kısıtlama kalktıktan sonra bakacağım biraz

Maşallah cnm Gözün aydın
anne kız üstesinden geldiniz herşeyin inş bundan sonrası su gibi geçer 36,37. haftalara kadar daha hastane yüzü görmezsiniz inş

Ay inşallah canım ağzın bal yesin. İnşallah o haftaları görürüz. Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın

Anladım canım o zmana ihtiyaç olursa almakta fayda var dursun şimdi benim daha orta da bşey yok kısıtlama kalktıktan sonra bakacağım biraz

Benimde bim den aldıklarim var. He birde puset aldım. Elektronikleri lazım oldukca doktir tavsiyesiyle alacagim. Besigini son hafta alıcam. Bebek arabasinida dogumdan sonra alırım. Sadece bu hafta 2 takım pijama takimi alıcam. Ben arada yatiyorumya hastanede alıp kenara atacağım.

Kızlar Temmuz annerinde hamileliklerini nasıl ögtendiklerini paylaşmışlardı. Hadi bizde o süreçimizi yazalım.

Merhaba gogus pompasi neden aliniyor veya ben neden aldigi belirteyim...simdi bebek herturlu emdigi sutten fazlasini vucut genelde uretirmis ve bu sutun tahliyesi lazimmis tahliye edilmeyen sut sebebiyle memelerde sistit veya cesitli rahatsizliklar.olurmus.....sonra velev ki ameliyatla.dogum yapinca ilk bi kac.gun sutu emecek gucu olmayabilirmis bebegin bu pompayla sutu sagip biberonlar mama vermektense bebegine kendi sutunu icirmis oluyormusuz.....sonraki sebep ozellikle calisan bir kadinsaniz belli bir donem sonra ise doneceginiz icin evde bebegin stoklu sutu hazir oluyor,gun icinde o sagilan sut bebege bakan kisi verebiliyor veya Allah korusun anne hastalandi veya bir yere gitmek zorunda kaldi yine anne sutu stogundan faydalanabilirmis....gibi pek cok.mantikli sebebi oldugu icin onceden bu pompa alinmasi gerekir denildi ama istinasiz kimden duyduysam.gerek cevremden gerekse videolarini takip ettigim hemsirelerden.....benim de ilk gebeligim

İlk ben yazayım her iki hamileliğiminde son 3 ayı yaza denk geldiğinden oğlumda 3 yaşını geçtiğinden artık düşünmeye başladık tabii ben "asla yaza denk getirmiyeceğim bu hamileliği diye diye etrafta geziniyorum " nayse dedim ki temmuz agustos aylanırı değerlendiririm oldu oldu olmadıysa son baharı erteleyip kışın denemeye devam ederiz . tabii bu benim planım Neyse temmuzda yumurtlama gününü kaçırdım çünkü eşim o günlerde evde değildi. Agustos ayını değerlendirdik test yaptım negatif. Ve arkadaşım dedi ki bak sen akışına bırak hemen olmayabilirde Neyse aklıma girdi ne olduysa hedefimden sapıp sonbaharı da denemeye karar verdim. Eylülde tutmadı ve ekimi değerlendirdik. neyse misafirliğe gitmiştik. o sırada kayınbabam mide koruyucu istemişti. Eşime dedim ki ben bu gece rüye gördüm. eczaneye gelmişken bir test alıp bakacam dedim neyse aldım bu süreçte daha adete 3,4 gün var . misafirliğe gittiğim eve gittik içim içime sığmıyor heyecan üstüne heyecan dayanamadım tuvalete ttim testi yaptım silikte olsa çift çizgiyi gördüm. Bi sırıtmayla çıktım ki tuvaletten anlatamam eve geçerken arabada eşime hamile olduğumu söyledim ayyy hiç beceremem saklim sürpriz yapım falan bana göre değil valla eve geçtik sarıldık birbirimize
Allah isteyen herkese nasip etsin bizim gibilerine da saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin
NOT:bu hamileliğiminde son 3 ayı yaza denk geldiEee büyükler boşuna dememiş büyük lokma ye büyük konuşma diye

Ben de öyle yapmıştım hatta hastanede hemşireler öyle yapmıştı ve sonrasında şırıngayi eve de vermişlerdi ama emdikçe çıkmıştı göğüs ucum
Çok sağol canım inşallah yüklemede normal çıkar sorun olmaz
Oyyy coook sukuur canim ya geçmiş bitmiş olsun sağlıcakla gelsinler vakti geldiğinde

Çok tesekkür ederim canim

Ben de katılıyım hamilelik öğrenme hikayesine
Eşimin önceden kemoterapi geçmişi olduğu için normal yolla olur umudumuz hiç yoktu. İlk bebişimiz de tüp bebişti 4.deneme ve biz de yaz döneminde tedavi yapmayı planlıyorduk. Adetim gecikti bekliyorum bekliyorum yok olmuyor eşime diyorum şu kadar gün geçti bu kadar gün geçti. Yok be olursun nerde bizde o şans diyor. Bir gün okuldan gelirken eczaneye uğrayıp test aldım 10 gün geçmişti adetim bu arada. Geldim wcye gittim hemen eşim çocukla oynuyor haberi yok testten. Yaptım testi ve ikinci çizgi silik var şok bir haldr eşime seslendim titriyorum bir yandan doğru mu görüyor musun sen de ikinci çizgiyi diye adam şok gördü ve ağlaya ağlaya birbirimize sarıldık sonra kan tahliline gittik hemen ve minnoş bizimleee

Ben de anlatmayı çok isterim sol kasık ağrım vardı adete 10 güne yakın vardı diyorum ki yani mümkün değil bu adet sancısı değil ben hamileyim eşimle dışarı çıkmıştık eczaneden erken gebelik testi almıştım eşim sabah ilk idrarla yap doğruluk payı yüksek olsun demişti ama hamile olduğumu biliyorum gece uyuduk rüyamda test yapıp hamile olduğumu gördüm sabah işe gitmek için uyandık ben yaptım ve silik çift çizgi heyecandan bacaklarım tutmamıştı ve hiç sürpriz yapmadan sabah duştan çıkan eşime direkt söyledim ben hangi gün hamile kaldığımı bile hatırlıyorum doğum günümde hamile kaldım o hafta eşim yoğun bakımda nöbetçi olduğundan hiç deneyememiştik sadece doğum günüm için izin almıştı ve o gün oldu iki yıl önce eşim yine doğum günümde evlenme teklifi etmişti o yüzden benim için çok mucizevi oğlumun gelişi yine bir doğum günümde

Bende anlatayım. Evlenmeden önce infertilite teshisim vardi. Oyüzden olmaz diye evlendik. Esim olmazsa evlat ediniriz dedi. Evliligimizin 3. Ayında regli olamiyorum diye doktora gittim . Doktor kese var bebek var dedi. Eşim hüngür hüngür agladi zor susturduk. Evlendigim hafta hamile kalmişim. Bu gebeligim icinde 6 sene ugrastim tedavi oldim olmadi. Doktorum son çare tüp bebek dedi. kullandigi. Tün vitamin bitki hepsini bıraktım artik olmaz diye. Ertesi ay tek iliskiyle gebe kalmişim. Rabbim cok büyük

Ayy çok güzel yaa tam sürpriz bebek desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…