- 8 Mayıs 2021
- 164
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.361
Ateş ölçer braun kulaktan ölçüm yapanlarından almıştım çok memnun kaldım. Almadan önce de çok araştırmıştım. Hemen iki üç saniyede ölçüm yapıyor. Yanılma payı temassızlara göre çok az. Koltuk altından ölçen çubuklardan da var ama ölçüm için bir dakikaya yakın beklemek gerekiyor çocuk huzursuz olduğu dönemlerde çok zor oluyor.
buhar makinası olarak arzum soğuk hava buhar makinası almıştım. Kışın peteklerin üzerine havlu ıslatıp kokuyorum hala her gece yapıyorum ve çok işe yarıyor.
Sağolun kızlar, evet temazsızlarda yanılma payı olabiliyormuş en iyisi kulaktan ve klasik ateş ölçer sanırımCanim ben oglumda alından ates olcer almıstim. Ama çok yaniltiyor. Hatta atesli havale gecirdik. Sonrasinda kulaktan ates ölcer aldik memnun kaldim ama en net sonucu veren klasik çubuk ateş ölçerler. hastanede Yeni doğan hemsiresi en güvenlisi çubuk ateş ölcerler demisti. Buhar makinasinida doğduktan sonra çocuk doktoruna danışıp alabilirsin. Ben oglumda kullanmadim. Daha dogrusu cevremdede kullanan görmedim
Çok sukur canımSlm kızlar şükür bugün taburcu oluyoruz. Bunuda atlattık Elhamdülillah . Rabbim kimseyi hastane kapısına muhtaç etmesin ,doktorlarimizida başımızdan eksik etmesin. kadındogum doktorumda ,dahiliye doktorumda dünya iyisi haklari ödenmez. Hastane dilek şikayet kutusuna onlar için memnuniyet yazısi attım ama doğum sonrası anlamlı birer hediye almayı düşünüyorum.
Benim için çok sürpriz oldu ve mucize gibiydiKızlar Temmuz annerinde hamileliklerini nasıl ögtendiklerini paylaşmışlardı. Hadi bizde o süreçimizi yazalım.
Gecmis olsun canimSlm kızlar şükür bugün taburcu oluyoruz. Bunuda atlattık Elhamdülillah . Rabbim kimseyi hastane kapısına muhtaç etmesin ,doktorlarimizida başımızdan eksik etmesin. kadındogum doktorumda ,dahiliye doktorumda dünya iyisi haklari ödenmez. Hastane dilek şikayet kutusuna onlar için memnuniyet yazısi attım ama doğum sonrası anlamlı birer hediye almayı düşünüyorum.
Merhaba bizim bi aile dostumuz var Almanya'da yaşayan çok takıntılı organik beslenmeye yaşamaya. O her gelişinde bana bu markanın ürünlerini hediye getirir. İçeriği çok temizmiş.
kızlar görmüşsünüzdür belki ama bu annenin anlatımını çok beğeniyorum, tatliş birisi. Bahsettiği weleda ürünlerini hiç kullandınız mı? Ben ilk defa ondan duydum, kafama yatarsa bu markadan almayı düşünüyorum.
Ben sürekli yatıyorum ya kilodan ayakta durmuyorum vajinamın oralarda kemiklerim ağrıyo sankiCanım ben de var, tam kasıkla iç bacağın birleştiği yerde, doktora sordum çok kilo aldın taşıyamıyorsun kasların agri yapıyor artık kilo alma dedi
Umutumut82 canım gözün Aydın. Bu da böyle gelmiş geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah. Kalan günler hepimiz için güzel ve sorunsuz geçsin.
Benimde gogusumun etrafinda kirmizi relekler var gogus altimda komple kirmizi kabuklaniyor ama nemli oldugu icin kir gibi cikiyor hepArkadaslar gecen hafta size demistim ya gogus kenarimda bir sivilcemsi bisey peyda oldu diye...bakin boyle birsey benimkisi
Benimki leke degil nasil desem evet kabulanmis gibi tek 1 tane sivilce...yani cok da desmek istemiyorum su donemde ...zaten her sene duzenli meme ultrasonuna giriyom duzenli pinpirikligimdenBenimde gogusumun etrafinda kirmizi relekler var gogus altimda komple kirmizi kabuklaniyor ama nemli oldugu icin kir gibi cikiyor hep
Doktor Kaan Bozkurt, eşini öldürüp intihar etmişti! Gamze Kaçar Bozkurt'un son görüntüsü... anlattığınız kişiler bunlar mı şok oldumBi de benim hikayem olsun surda...5 yillik evliyiz...ilk iki sene ben cocuk istemiyorum dedim ve esimle cesitli yurtdisina ziyaretlerde bulunduk,gezdik tozduk kisacasi kendimzce evliligin tadini doyasiya cikardik...3. Sene bebegimiz olsun dedm ki esim en basindan beri istiyordu...neyse ilk ay hamile kaldim icimden deidm bu kadar basitmis iste derken 7.haftada bebek gorunmuyor beta hcg duzenli artmiyor ve dis gebelik suphesiyle kuretaj oldum...kuretaj materyalinde normal gebelik oldugu lakin sagliksiz oldugu goruldu...sonra 7 ay sonra 2.gebeligim olustu o da kalp atisi yok yine kuretaj...buna da normal dediler...6 ay sonra 3.gebeligim oldu ve bunda da kalp atisi yok yine kuretaj...derken bi ton test ama her sey tertemiz....zorla amh testi istedim ve dunya basima yikildi 0.6.amh degerim ve erken menopoz teshisi...pandeminin basiydi ogrendigimde ve hemen tup bebek arastirmasina girdim...gunlerce agladim esimden bile uzaklasmistim o donem...izmirde iyi bir doktor buldum Rahmetli Kaan Bozkurt.....gecen sene haziranda ondan randevu aldim ve bana acele etmemem gerektigini soyledi.esimden de testler istedi yine ve bi ton bitkisel kurler onerdi bize bi o kadar da vitaminler...3 ay sadece esimle onlari kullandik...rahmetli esi Gamze hanimla diyete girdim ve kordineli olarak hem zayifladim hem de yumurta kalitemi iyilestirdim...derken yumurtalar toplandi 8 olgun yumurtam olmustu... ama geriye sadec 2 tane 3. Gun embriyom ve doktorum kuretajlar sebebiyle rahmimin cok inceldigini 3 aylil ilac tedavisiyle kalislanstiralim dedi...1 ay sonra babami kaybettim ve 1 ay sinra da transferim vardi...transfer hazirligi yapildi gobekten ignelerim oldu 10.gun sonra transfer gunu denildi bana...fakat son kontrolde Rahmetli kaan hoca bu ay gebe kalmis olabilirsin dedi bana rahmim.kalinligi cok iyi dedi...ben de gulmustum hocam imkansiz esimle sadece1 kere birlikte olduk o da yumurtlama donemim degildi dedim ve babami kaybettim yakin zamanda ailemdekiler korona oldu agir gecirdiler bu kadar stresin icinde imkansiz demistim...Kaan hoca hic belli olmaz demisti...bu konusmadan 4 gun sonra regl oldum sandim bi kac damla.kan geldi ve ped bagladim ama baska gelen giden olmayinca herhalde transfer oncesi yapilan ignelerden hormonlarim sasti demistim ...kaan hocaya yazdim o da hemen bir yerde kan ver demisti...kan verdim ve 1 saat sonra beta 709 degerini gormsutum inanamamistim..kaan hoca hemen cagirdi ve serum igneler bi ton ilac tedavisine basladi....derken kendisi zaten panik atak gecirdi 1 hafta sonra klinigini kapatti....cok sevdigi arkadasi baris bukeye yonlendirdi beni....benim de hikayem boyle
Maşallah gecmisler olsun rabbim korkutmasin bi daha hic birimiziSlm kızlar şükür bugün taburcu oluyoruz. Bunuda atlattık Elhamdülillah . Rabbim kimseyi hastane kapısına muhtaç etmesin ,doktorlarimizida başımızdan eksik etmesin. kadındogum doktorumda ,dahiliye doktorumda dünya iyisi haklari ödenmez. Hastane dilek şikayet kutusuna onlar için memnuniyet yazısi attım ama doğum sonrası anlamlı birer hediye almayı düşünüyorum.
Cok guzelmis canim gule gule giyinArkadaslar merhaba bugun dis cekimde kullanacagim elbisem geldinasil guzel nasil severek aldim anlatamam..insallah yasaklar kalkinca esim sessiz sakin bir yerde kendi telefonuyla cekmek de nasip olur...fotograflarini da ekliyorum elbisenin
Ah evetDoktor Kaan Bozkurt, eşini öldürüp intihar etmişti! Gamze Kaçar Bozkurt'un son görüntüsü... anlattığınız kişiler bunlar mı şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?