- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.381
Tesekkur ederim denizbutik diye bir butikten aldim instgram uzerinden...model degisik geldi acikcasi hamile kiyafetleri cok sinirli ve herkes hep ayni kiyafeti giyiyor gibi gelmisti...cok aramistim sukur buldumCok guzelmis canim gule gule giyinnerden aldin ben de mumkun olursa cekim yaptirmak istiyorum da merak ettim
Sizin için de şok edici kesinlikle.. ben bu hikayede kimseyi tanımıyorum ama kadına üzüldüm keşke çok dayanamadıysa sadece kendine yapsaydı bu kötülüğü... kadın için çok üzgünüm Allah rahmet eylesin ... neyse konuyu kapatayım hepimiz hamileyiz canımızı sıkmayalımAh evetben ikisini de taniyordum ..1 ay etkisinden cikamamistim...ikisi de oyle iyi insanlardi ki yani hic bir aciklamasi olamaz bir insani öldurmenin ama Kaan hoca doktor olarak asiri basarili ve babacan biriydi...birbiriniz seven iki insan aklim halen almiyor...ama kaan hocanin panik ataklari son zamanlar cok tutuyordu ...ne diyeyim bisey demek haddime de dgil zaten.
Ben geçen yıl ebebekten hediye almıştım hatta doğuma doğru bana getirecek ben de kullanayım diye orada tek çeşit vardı ona bakabilirsinArkadaslar bu elektrikli tekli lansinoh marka gogus pompasina bakiyorum trendyoldan da 375 tl ye de fiyat veren var 1200 tl ye de farklari nedir?veya hangi firmaya guvenip alacagizalan var mi
Benimki bütün gün mıymıy kıvrılıp 9dan sonra başlıyor hatta 11 gibi çıldırıyor elleri kolları hepsiyle bir vuruyor midem bulanıyor o derece. Uykudan uyanıyorum mesela sahura aynı devam. Sabah kalktığımda hiçbir şey yokKızlar bebişi gece aktif olan var mı?
senin adina ne guZel diyetle kontrol altina alinmişİlk duyduğumda bende çok korkmuştum 15 nisan da. Eve geldim diyetisyenden randevu aldım.4 gün sonraya. O süre için de kendim internetten araştırdım. Birde kuzenim hastanede çalıştığı için diyetisyenden bana uygun diyet programı yapıldı. Onu uyguladım. Burada ki diyetisyen de sadece yasaklı yiyecekleri söyledi ve herşeyden az yemem gerektiğini bende ona gmre hareket ettim. Şükür şu anımıza sende kendini üzme
insalah hepimizin sonuclari iyi olurBen de öyle yapmıştım hatta hastanede hemşireler öyle yapmıştı ve sonrasında şırıngayi eve de vermişlerdi ama emdikçe çıkmıştı göğüs ucum
Çok sağol canım inşallah yüklemede normal çıkar sorun olmaz
Oyyy coook sukuur canim ya geçmiş bitmiş olsun sağlıcakla gelsinler vakti geldiğinde
Aynı bizim bıdık gibi dua edelimde doğduktan sonra gececi olmasın bu minnaklarBenimki bütün gün mıymıy kıvrılıp 9dan sonra başlıyor hatta 11 gibi çıldırıyor elleri kolları hepsiyle bir vuruyor midem bulanıyor o derece. Uykudan uyanıyorum mesela sahura aynı devam. Sabah kalktığımda hiçbir şey yok2 haftadır her akşam biraz sakinlesin de uyuyayım diye bekliyorum. Sabah tık yok
Arkadaslar merhaba bugun dis cekimde kullanacagim elbisem geldinasil guzel nasil severek aldim anlatamam..insallah yasaklar kalkinca esim sessiz sakin bir yerde kendi telefonuyla cekmek de nasip olur...fotograflarini da ekliyorum elbisenin
Aspirin kan sulandırıcı olarak kullanacaksınız sanırım. İhmal etmeyin. Coraspirin ve oksapar iğne her gün kullanıyorum. Önceki gebelikte de kullandım. Doktorunuz verdi ise kesinlikle kullanın. İhmal etmeyin.Arkadaşlar selam, bugün detaylıda doktor rahme giden damarlarda biraz çift taraflı direnç olduğunu söyledi. Organları ve kilosu elhamdulillah iyi olduğu için bunun şuan olumsuz etkilemediğini ama 34.haftaya kadar bebe asprini kullanmayı önerdiğini kanı biraz pıhtılaştırdığını söyledi. Kendi doktoruma sordum o da tek taraflı olsa sorun olmazdı ama çift taraflı o yüzden aspirine başla, 30.haftadan sonra gelişimi etkileyebiliyor yoksa dedi. Merak ettiğim bu gelişim sadece kilo olarak mı yoksa başka konularda da gerilik olabilir mi sizce? Açıkçası her gün aspirin az mg da olsa gözümü korkuttu. İnternette kimisi de 26.haftada düzelir diyor. İnşallah sizlerde böyle bir sorun yoktur ama olan varsa aspirine başladı mı merak ettim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, her şey sağlıklı devam etsin
Yok canım ben insilin kullanıyorumsenin adina ne guZel diyetle kontrol altina alinmişBenim de oyle olur insallah cok sagol
Benimki ilk gebelik ve erkek aynı şeyleri bende yaşıyorum vajinama doğru tekmeliyor hepKizlar herkese merhaba yaa tekmelerden cani aciyan varmi bu benim 3. gebeligim ikisi kizdi bu erkek kizlarda son ayda oluyordu.birde bunu cok asagida tasiyorum tekmeleri sanki vajinamda hissediyorum heran disari cikacak gibi ...
Geçmiş olsun canım doğuma kadar sorunsuz güzel zaman geçirmeni dilerimSlm kızlar şükür bugün taburcu oluyoruz. Bunuda atlattık Elhamdülillah . Rabbim kimseyi hastane kapısına muhtaç etmesin ,doktorlarimizida başımızdan eksik etmesin. kadındogum doktorumda ,dahiliye doktorumda dünya iyisi haklari ödenmez. Hastane dilek şikayet kutusuna onlar için memnuniyet yazısi attım ama doğum sonrası anlamlı birer hediye almayı düşünüyorum.
Cok guzelmia gule gule giyin. Nereden aldin acaba farkli modeller var mi bir de kiralik mi?Arkadaslar merhaba bugun dis cekimde kullanacagim elbisem geldinasil guzel nasil severek aldim anlatamam..insallah yasaklar kalkinca esim sessiz sakin bir yerde kendi telefonuyla cekmek de nasip olur...fotograflarini da ekliyorum elbisenin
Kimle konuşsam doğunca tam tersi olur diyor. Çok sakin olacak diyor bakalım inşallahAynı bizim bıdık gibi dua edelimde doğduktan sonra gececi olmasın bu minnaklar
Geçmiş olsun canım doğuma kadar sorunsuz güzel zaman geçirmeni dilerim
Arkadaşlar selam, bugün detaylıda doktor rahme giden damarlarda biraz çift taraflı direnç olduğunu söyledi. Organları ve kilosu elhamdulillah iyi olduğu için bunun şuan olumsuz etkilemediğini ama 34.haftaya kadar bebe asprini kullanmayı önerdiğini kanı biraz pıhtılaştırdığını söyledi. Kendi doktoruma sordum o da tek taraflı olsa sorun olmazdı ama çift taraflı o yüzden aspirine başla, 30.haftadan sonra gelişimi etkileyebiliyor yoksa dedi. Merak ettiğim bu gelişim sadece kilo olarak mı yoksa başka konularda da gerilik olabilir mi sizce? Açıkçası her gün aspirin az mg da olsa gözümü korkuttu. İnternette kimisi de 26.haftada düzelir diyor. İnşallah sizlerde böyle bir sorun yoktur ama olan varsa aspirine başladı mı merak ettim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, her şey sağlıklı devam etsin
Tesekkur ederim.hayir kiralik degil...instgramdan aldim deniz butik diye bir sitedenCok guzelmia gule gule giyin. Nereden aldin acaba farkli modeller var mi bir de kiralik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?