2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cok guzelmis canim gule gule giyinnerden aldin ben de mumkun olursa cekim yaptirmak istiyorum da merak ettim
Tesekkur ederim denizbutik diye bir butikten aldim instgram uzerinden...model degisik geldi acikcasi hamile kiyafetleri cok sinirli ve herkes hep ayni kiyafeti giyiyor gibi gelmisti...cok aramistim sukur buldum

Sizin için de şok edici kesinlikle.. ben bu hikayede kimseyi tanımıyorum ama kadına üzüldüm keşke çok dayanamadıysa sadece kendine yapsaydı bu kötülüğü... kadın için çok üzgünüm Allah rahmet eylesin ... neyse konuyu kapatayım hepimiz hamileyiz canımızı sıkmayalım

Arkadaslar bu elektrikli tekli lansinoh marka gogus pompasina bakiyorum trendyoldan da 375 tl ye de fiyat veren var 1200 tl ye de farklari nedir?veya hangi firmaya guvenip alacagizalan var mi
Ben geçen yıl ebebekten hediye almıştım hatta doğuma doğru bana getirecek ben de kullanayım diye orada tek çeşit vardı ona bakabilirsin

Kızlar bebişi gece aktif olan var mı?
Benimki bütün gün mıymıy kıvrılıp 9dan sonra başlıyor hatta 11 gibi çıldırıyor elleri kolları hepsiyle bir vuruyor midem bulanıyor o derece. Uykudan uyanıyorum mesela sahura aynı devam. Sabah kalktığımda hiçbir şey yok 2 haftadır her akşam biraz sakinlesin de uyuyayım diye bekliyorum. Sabah tık yok

senin adina ne guZel diyetle kontrol altina alinmiş Benim de oyle olur insallah cok sagol

insalah hepimizin sonuclari iyi olur

Aynı bizim bıdık gibi dua edelimde doğduktan sonra gececi olmasın bu minnaklar

Arkadaslar merhaba bugun dis cekimde kullanacagim elbisem geldinasil guzel nasil severek aldim anlatamam..insallah yasaklar kalkinca esim sessiz sakin bir yerde kendi telefonuyla cekmek de nasip olur...fotograflarini da ekliyorum elbisenin

Cok güzel canım iyi günlerde kullan

Arkadaşlar selam, bugün detaylıda doktor rahme giden damarlarda biraz çift taraflı direnç olduğunu söyledi. Organları ve kilosu elhamdulillah iyi olduğu için bunun şuan olumsuz etkilemediğini ama 34.haftaya kadar bebe asprini kullanmayı önerdiğini kanı biraz pıhtılaştırdığını söyledi. Kendi doktoruma sordum o da tek taraflı olsa sorun olmazdı ama çift taraflı o yüzden aspirine başla, 30.haftadan sonra gelişimi etkileyebiliyor yoksa dedi. Merak ettiğim bu gelişim sadece kilo olarak mı yoksa başka konularda da gerilik olabilir mi sizce? Açıkçası her gün aspirin az mg da olsa gözümü korkuttu. İnternette kimisi de 26.haftada düzelir diyor. İnşallah sizlerde böyle bir sorun yoktur ama olan varsa aspirine başladı mı merak ettim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, her şey sağlıklı devam etsin

Aspirin kan sulandırıcı olarak kullanacaksınız sanırım. İhmal etmeyin. Coraspirin ve oksapar iğne her gün kullanıyorum. Önceki gebelikte de kullandım. Doktorunuz verdi ise kesinlikle kullanın. İhmal etmeyin.

İyi akşamlar kizlar bugün kontrolüm vardı 25+1 im doktor suyunda azalma var dedi 10 gün sonra yine gel dedi korkuyorum inşallah sıkıntı olmaz son 1 ayı stresli geçirdim ev taşıma olayları olacak sanırım bu yüzden şeker testimide yaptırdım 75lik 330ml teneke kutuda glukoz içtim 3 kere kan aldılar açlık şekerim 96 çıktı doktorum sınırın 92 olduğunu soyledi ve diyetisyene yönlendirdi diyetisyende bir liste verdi bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Kizlar herkese merhaba yaa tekmelerden cani aciyan varmi bu benim 3. gebeligim ikisi kizdi bu erkek kizlarda son ayda oluyordu.birde bunu cok asagida tasiyorum tekmeleri sanki vajinamda hissediyorum heran disari cikacak gibi ...
Benimki ilk gebelik ve erkek aynı şeyleri bende yaşıyorum vajinama doğru tekmeliyor hep

Geçmiş olsun canım doğuma kadar sorunsuz güzel zaman geçirmeni dilerim

Arkadaslar merhaba bugun dis cekimde kullanacagim elbisem geldinasil guzel nasil severek aldim anlatamam..insallah yasaklar kalkinca esim sessiz sakin bir yerde kendi telefonuyla cekmek de nasip olur...fotograflarini da ekliyorum elbisenin
Cok guzelmia gule gule giyin. Nereden aldin acaba farkli modeller var mi bir de kiralik mi?

Canım ben hamileligimi ögrendigimden beri coraspin 100 lük kullaniyorum hic bırakmadan. Eger doktorun kullan dediyse kullan. Zaten zarari olacak olsa kullandirmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…