- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.401
Cok tesekkur ederim.Allahim razi olsunCok güzel canım iyi günlerde kullan
Canim dun aksam amazondan 375 tl ye aldim lansinohtan....kargolanmis hatta dun almama ragmen ...saglikla kullanmak.nasip olsun hepimize insallahBen geçen yıl ebebekten hediye almıştım hatta doğuma doğru bana getirecek ben de kullanayım diye orada tek çeşit vardı ona bakabilirsin
Evet doğru. Siz neden kullanıyorsunız peki?Aspirin kan sulandırıcı olarak kullanacaksınız sanırım. İhmal etmeyin. Coraspirin ve oksapar iğne her gün kullanıyorum. Önceki gebelikte de kullandım. Doktorunuz verdi ise kesinlikle kullanın. İhmal etmeyin.
Sağol canım bugün deneyeyimCnm kramp girdiği an ayak parmak uçlarını ileri geri hareket ettir anında ağrıyı sızıyı geçiriyor. eşinin yardımına bile gerek kalmaz
Sağol canım bugün deneyeyim
Ben ilaç dediğimde doktor hiç duymamazlıktan geliyor. Akıntım falan olduğu zamanlarda söyledim kaşıntı yapıyor diye yine bir ilaç vermedi en son aile hekimine söyledim o krem verdi. Benim doktor biraz ilaç konusunda inatCanim kramp icin maden suyu iyi geliyor . Ama magnezyum şart. Bence doktorunla konuş tejrardan
Bende asprın kullanıyorum 34.haftaya kadar devam edıyorum bebegıme hıc sakıncası olmadı endıselenmeArkadaşlar selam, bugün detaylıda doktor rahme giden damarlarda biraz çift taraflı direnç olduğunu söyledi. Organları ve kilosu elhamdulillah iyi olduğu için bunun şuan olumsuz etkilemediğini ama 34.haftaya kadar bebe asprini kullanmayı önerdiğini kanı biraz pıhtılaştırdığını söyledi. Kendi doktoruma sordum o da tek taraflı olsa sorun olmazdı ama çift taraflı o yüzden aspirine başla, 30.haftadan sonra gelişimi etkileyebiliyor yoksa dedi. Merak ettiğim bu gelişim sadece kilo olarak mı yoksa başka konularda da gerilik olabilir mi sizce? Açıkçası her gün aspirin az mg da olsa gözümü korkuttu. İnternette kimisi de 26.haftada düzelir diyor. İnşallah sizlerde böyle bir sorun yoktur ama olan varsa aspirine başladı mı merak ettim. Dualarınızı esirgemeyin lütfen, her şey sağlıklı devam etsin
Aynen benımde sankı cıkacak gıbı oluyorBenimki ilk gebelik ve erkek aynı şeyleri bende yaşıyorum vajinama doğru tekmeliyor hep
Ben kilo yüzünden kullanmak zorunda kalıyorum emboli atma riskine karşı tedbir amaçlı. Bir de varis var.Evet doğru. Siz neden kullanıyorsunız peki?
Doktorunuzu değiştirseniz iyi olacak gibi. Kramplar için doktorum magnezyum günde ikiye çıkardı. Devam ederse dayanamayacak gibi olursan günde 3 tane alabilirsin dedi. Akıntı konusu falan hamilelikte ciddi şeyler aslında.Ben ilaç dediğimde doktor hiç duymamazlıktan geliyor. Akıntım falan olduğu zamanlarda söyledim kaşıntı yapıyor diye yine bir ilaç vermedi en son aile hekimine söyledim o krem verdi. Benim doktor biraz ilaç konusunda inatama ben ağrı çekiyorum kendim alıp başlasam magnezyum dedim sonra birşey olur allah korusun diye vazgeçtim . Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz dayanamazsam kendim alıp başlıycam artık
Merhaba, benim doktorum da ilac konusunda titiz ama mesela demir, d vitamini, kalsiyum magnezyum ve multivitamin kullaniyorum. Cunku ne kadar iyi beslenirsen beslen ihtiyacin olani alamazsin yemeklerden dedi. Ama mesela omega3 vermedi, ceviz balik ve kirmizi et yiceksin omega3 takviyesine ihtiyacin yok dedi. Benim cok krampim olmuyordu spor yapabildigim icin, 1 2 defa oldu sadece ama dr 6.ay bitti artik kalsiyum magnezyum vermem lazim, hem kramp hem kemik gelisimi icin dedi. Bence dr.u bekleme sen kullan kalsiyum magnezyumu. Bana osteocare verdi, ilk 15gun gunde 2defa daha sonra gunde 1 defa kullancaksin dedi.Ben ilaç dediğimde doktor hiç duymamazlıktan geliyor. Akıntım falan olduğu zamanlarda söyledim kaşıntı yapıyor diye yine bir ilaç vermedi en son aile hekimine söyledim o krem verdi. Benim doktor biraz ilaç konusunda inatama ben ağrı çekiyorum kendim alıp başlasam magnezyum dedim sonra birşey olur allah korusun diye vazgeçtim . Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz dayanamazsam kendim alıp başlıycam artık
Şu son günlerde benim de çok arttı küçük küçüktü her yere dağıldı sağ alt bacağımdaBen kilo yüzünden kullanmak zorunda kalıyorum emboli atma riskine karşı tedbir amaçlı. Bir de varis var.
Canım kendin al başla bisey olmaz, benim doktorum da vermiyordu rahim kasilmalari yaşadığım için verdi, şimdi bittikçe ben alıp kullanıyorum tekrar yazmıyorBen ilaç dediğimde doktor hiç duymamazlıktan geliyor. Akıntım falan olduğu zamanlarda söyledim kaşıntı yapıyor diye yine bir ilaç vermedi en son aile hekimine söyledim o krem verdi. Benim doktor biraz ilaç konusunda inatama ben ağrı çekiyorum kendim alıp başlasam magnezyum dedim sonra birşey olur allah korusun diye vazgeçtim . Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz dayanamazsam kendim alıp başlıycam artık
Bu saatten sonra değiştirsemmi bende onu kafaya takıyorum. Başkasıyla anlaşamazsam diye hayırlısı olsun olmadı sizlerin kullandığınız magnezyumlardan alıp kullanıcam.Doktorunuzu değiştirseniz iyi olacak gibi. Kramplar için doktorum magnezyum günde ikiye çıkardı. Devam ederse dayanamayacak gibi olursan günde 3 tane alabilirsin dedi. Akıntı konusu falan hamilelikte ciddi şeyler aslında.
Ben güzel bana kalsiyum bile vermedi sadece günlük 1000mg magnezyum alman lazım bir bardak süt 300 mg bi kibrit kutusu peynir 100 mg öyle hesapla dedi bana bir kase yoğurt 200 mg hesapla ye dedi anlıycağınız herşeyi doğal al diyorMerhaba, benim doktorum da ilac konusunda titiz ama mesela demir, d vitamini, kalsiyum magnezyum ve multivitamin kullaniyorum. Cunku ne kadar iyi beslenirsen beslen ihtiyacin olani alamazsin yemeklerden dedi. Ama mesela omega3 vermedi, ceviz balik ve kirmizi et yiceksin omega3 takviyesine ihtiyacin yok dedi. Benim cok krampim olmuyordu spor yapabildigim icin, 1 2 defa oldu sadece ama dr 6.ay bitti artik kalsiyum magnezyum vermem lazim, hem kramp hem kemik gelisimi icin dedi. Bence dr.u bekleme sen kullan kalsiyum magnezyumu. Bana osteocare verdi, ilk 15gun gunde 2defa daha sonra gunde 1 defa kullancaksin dedi.
Teşekkür ederim canım . Aklımda olsun zaten artık dayanamamaya başladım. Kullanmak şart olduCanım kendin al başla bisey olmaz, benim doktorum da vermiyordu rahim kasilmalari yaşadığım için verdi, şimdi bittikçe ben alıp kullanıyorum tekrar yazmıyorgecen gittiğimde söyledim bittikçe alıp kullanıyorum diye bisey demedi yazayım da demedi. Benimki magosit 365mg tablet günde 1 defa.
Öyle çok yok iki üç yerde var ama yeni oluşmadı yıllardır var. Ağrısı falan da olmuyor. Her ihtimale karşı tedbir olsun diye kan sulandırıcı kullanıyorum. Varis çorabı giyebilirsin dedi ama hiç giymedim.Şu son günlerde benim de çok arttı küçük küçüktü her yere dağıldı sağ alt bacağımdasiz ne yapıyorsunuz sizin çok kalın mı varisleriniz nasıl acaba
himmYok canım ben insilin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?