2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben geçen yıl ebebekten hediye almıştım hatta doğuma doğru bana getirecek ben de kullanayım diye orada tek çeşit vardı ona bakabilirsin
Canim dun aksam amazondan 375 tl ye aldim lansinohtan....kargolanmis hatta dun almama ragmen ...saglikla kullanmak.nasip olsun hepimize insallah

Canim kramp icin maden suyu iyi geliyor . Ama magnezyum şart. Bence doktorunla konuş tejrardan
Ben ilaç dediğimde doktor hiç duymamazlıktan geliyor. Akıntım falan olduğu zamanlarda söyledim kaşıntı yapıyor diye yine bir ilaç vermedi en son aile hekimine söyledim o krem verdi. Benim doktor biraz ilaç konusunda inat ama ben ağrı çekiyorum kendim alıp başlasam magnezyum dedim sonra birşey olur allah korusun diye vazgeçtim . Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz dayanamazsam kendim alıp başlıycam artık

Bende asprın kullanıyorum 34.haftaya kadar devam edıyorum bebegıme hıc sakıncası olmadı endıselenme Doktorum kullanmazsan erken dogum ya da gebelık zehırlenmesıne yol acar demıstı banada

Doktorunuzu değiştirseniz iyi olacak gibi. Kramplar için doktorum magnezyum günde ikiye çıkardı. Devam ederse dayanamayacak gibi olursan günde 3 tane alabilirsin dedi. Akıntı konusu falan hamilelikte ciddi şeyler aslında.

Merhaba, benim doktorum da ilac konusunda titiz ama mesela demir, d vitamini, kalsiyum magnezyum ve multivitamin kullaniyorum. Cunku ne kadar iyi beslenirsen beslen ihtiyacin olani alamazsin yemeklerden dedi. Ama mesela omega3 vermedi, ceviz balik ve kirmizi et yiceksin omega3 takviyesine ihtiyacin yok dedi. Benim cok krampim olmuyordu spor yapabildigim icin, 1 2 defa oldu sadece ama dr 6.ay bitti artik kalsiyum magnezyum vermem lazim, hem kramp hem kemik gelisimi icin dedi. Bence dr.u bekleme sen kullan kalsiyum magnezyumu. Bana osteocare verdi, ilk 15gun gunde 2defa daha sonra gunde 1 defa kullancaksin dedi.

Ben kilo yüzünden kullanmak zorunda kalıyorum emboli atma riskine karşı tedbir amaçlı. Bir de varis var.
Şu son günlerde benim de çok arttı küçük küçüktü her yere dağıldı sağ alt bacağımda siz ne yapıyorsunuz sizin çok kalın mı varisleriniz nasıl acaba

Canım kendin al başla bisey olmaz, benim doktorum da vermiyordu rahim kasilmalari yaşadığım için verdi, şimdi bittikçe ben alıp kullanıyorum tekrar yazmıyor gecen gittiğimde söyledim bittikçe alıp kullanıyorum diye bisey demedi yazayım da demedi. Benimki magosit 365mg tablet günde 1 defa.

Kızlar Islak mendil öneriniz varmı. Doğduğu ilk sıralar alt temizleme pamuğu kullanmayı düşünüyorum ama yinede internetten ıslak mendil siparişi de veriyim diyorum.

Bu saatten sonra değiştirsemmi bende onu kafaya takıyorum. Başkasıyla anlaşamazsam diye hayırlısı olsun olmadı sizlerin kullandığınız magnezyumlardan alıp kullanıcam.

Ben güzel bana kalsiyum bile vermedi sadece günlük 1000mg magnezyum alman lazım bir bardak süt 300 mg bi kibrit kutusu peynir 100 mg öyle hesapla dedi bana bir kase yoğurt 200 mg hesapla ye dedi anlıycağınız herşeyi doğal al diyor ama ben sütten nefret ederim yeni doğduğumda bile süt emmemişim ve süt içerken öğüre öğüre içiyorum yoğurt desen yemeğin yanında sade asla yiyemiyorum. Hayırlısı olsun inşallah kendim alıp başlayayım en iyisi

Teşekkür ederim canım . Aklımda olsun zaten artık dayanamamaya başladım. Kullanmak şart oldu

Şu son günlerde benim de çok arttı küçük küçüktü her yere dağıldı sağ alt bacağımda siz ne yapıyorsunuz sizin çok kalın mı varisleriniz nasıl acaba
Öyle çok yok iki üç yerde var ama yeni oluşmadı yıllardır var. Ağrısı falan da olmuyor. Her ihtimale karşı tedbir olsun diye kan sulandırıcı kullanıyorum. Varis çorabı giyebilirsin dedi ama hiç giymedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…