2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar ya 27 haftadayim ama Ayaga kalkarken sol bacagim ve Kalcama felaket agri saplaniyor Cati kemigimde agriyor bu hafta da benim gibi agirlasan varmi anlamiyorum cidden deger iki gebeligimde son Aya kadar hic sikyatim yoktu. Simdiden yuruyusum degisti

Bende senin gibiyim cnm özellikle sol bacak oluyor böyle sanki damar çekilmesi gibi yada damar kısaymış hissiyatı olusuyor. Catı ağrısı da uzanırken sagdn sola, soldan saga dönüşlerde felaket agrıyor. Birde sezeryan yeri ağrıyor dikiş bitiş yerleri daha önceleri olmuyordu sanırım karın büyüdükçe orasıda geriliyor ve ağrı yapıyor.

Haftamiz ayni canim ama henuz oyle bi agri yasamadim, kramp falan mi bahsettigin nasil bisey? Kac kilo aldin simdiye kadar, o etkili olabilir mi acaba bilemedim

Günaydın kızlar❤ çocuk odası için halı alacağız. önerebileceğiniz bi marka var mı? Bu tüysüz olanlar genelde sadece siliniyor ben yıkanabilir bişey olsun istiyorum

Benim de hiç ağrı yok ama alt bacakta üç dört yerde oluşmuş ben doktoruma sorayım en iyisi tavsiyeniz için teşekkür ederim

Benim de hiç ağrı yok ama alt bacakta üç dört yerde oluşmuş ben doktoruma sorayım en iyisi tavsiyeniz için teşekkür ederim
Varis benim de ayak bilegimde ve diz arkasinda cıktı ya doktora sormayı unuttum her zamanki gibi bebeği görünce sorduğunuzda yazar misiniz buraya ne yapilmasi gerekiyor acaba engelleyebilir miyiz bilmiyorum.

Haftamiz ayni canim ama henuz oyle bi agri yasamadim, kramp falan mi bahsettigin nasil bisey? Kac kilo aldin simdiye kadar, o etkili olabilir mi acaba bilemedim
Kramp gibi degil canim boyle bir anda ustune basinca canim cikio ciglik atiyorum... anlamadimki acaba hamilelige bagli bel fitigi filanmi

Allah yardimcimiz olsun canim son aya kadar halimis bilmiyorum senin iki dogum aran yakinmi

Varis benim de ayak bilegimde ve diz arkasinda cıktı ya doktora sormayı unuttum her zamanki gibi bebeği görünce sorduğunuzda yazar misiniz buraya ne yapilmasi gerekiyor acaba engelleyebilir miyiz bilmiyorum.
Henüz doktorumu aramadım İnternete yazdım tedavisi mümkün değilmiş hamilelikte tuzu az tüketin hareket edin ve varis çorabı kullanın yazıyor benim de aşağılarda da çıktı hiçbi şey anlamadım ama annemde de var genetikmiş pıhtı mıhtı olur diye korktum ben de çünkü kan sulandırıcı kullanmıyorum

Kızlar biraz önce doktordaydım benim rahim ağzı kısalığı 0.3mm düşmüş şimdi eve geldim çantamı hazırlayıp tekrar hastaneye yatacağım gözaltında olmak için geleceğini hisettikleri an ciğer geliştirici vurmaya başalayacaklar şükür en azindan 26+6 olduk inşallah en azindan 28 haftaliğa kadar dayanır bize dua edin

Yaa genetik kesinlikle benim annem, anneannem, hatta dayımda da var bebe aspirini kullaniyorum en bastan beri ama varis icin degildi ilk gebeligimde düşük yaptığımda arastirma yapilmisti, genetik testimde hafif pihtilasmaya eğilim ciktigi icin. Doktoruna sorarsın gerek duyarsa verir belki. Ama hareket, yuruyus, ayni pozisyonda sabit durmamak lazimmis evet, nasil mumkunse artik evde butun gun haftaya pazartesi tahlil sonucunu atarken varisi de soracagim whatsapptan doktora bakalim ne diyecek

Cnm hiç korkma hastanede yatış yaptığın sürede tekrardan yükselir inş sen içini ferah tut şöyle en az 4 hafta daha dayanırsınız inş dualarım seninle

Allah yardımcınız olsun doktorum, senin bulundugun haftalardan sonra bebegin disarida yasayabilecek duruma geldigini soylemisti, insallah dayanabildigi kadar cok dayanir içeride. En azindan açılma olmaması ve su gelmemesi iyi bisey herhalde Dua edeceğim sizin icin

Cnm normal kontrolde mi öğrendin yoksa sancın falan mı oldu? çoksa sorup yıpratmak istemiyorum ama merak ettim Bi belirti varmıydı Çünkü en son yükselmişti ?

Cnm normal kontrolde mi öğrendin yoksa sancın falan mı oldu? çoksa sorup yıpratmak istemiyorum ama merak ettim Bi belirti varmıydı ?
Hastaneden cikarken 2 hafta sonra için termin berdiler bugundu ağrım falan hiç birşeyim yok bebeğide normal yukarda hisediyorum bazen kasik arasina giriyo falan ama 2 haftadır agri kesici bile kulanmiyorum kendimi cok iyi hisediyorum ama doktorum iyi oldugumu soylemiyor bakalim insallah hastanede en azindan 1 hafta daha bekler bence yine aynisi olacak yatacagim 2 hafta cikacagim gibi hisediyorum . Bebek de gayet iyimis 900 kusur gr olmus dedi benegin sagligi da cok iyimis

Ayy inş cnm inş bu sefer yataktan hiç kalkmamaya çalış extra dikkat et ve bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…