2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben özellikle bu karantinada çok bunaldım bi haftadır evdeyim sadece bi markete gidip geldim artık oturmaktan yoruldum hareket çok önemli cidden Tmm yazan haber versin o zaman doktoruna

Kesinlikle genetik oluyor.ben doğumdan sonra inşallah genetik test yapilacak ve doğumdan sonra varis için tedavi uygulanacak bana ilaç tedavisi ya da ameliyat yapılacakmış.kalp ve damar cerrahi su anda hamilesin ıkınmak gerekiyor varış var mı yok mu bilmek için doğumdan sonra gel bakalim demişti.

Kizlar merhaba.. ham panik atak hemde ansiyetem var.. son zamanlarda cok zorlaniyorum... ozellikle covid salgini cok tetikledi panik atak krizlerim oluyor.. cok stresliyim.. nefes alamiyorum..
Simdi kayinvalidemle görümcem gelecekmis ayri sehirlerde yasiyoruz.. onu duydugumdan beri nefes alamiyorum..
Ne yapacagim hic bilmiyorum

Merhaba, bacaklarda belirginleşen damarlarımı son kontrolümde doktoruma sordum, çok normal olduğunu doğum sonrası bu tarz şikayetlerimin azalacağını söyledi, hatta zamanla kaybolurmuş. İnce ince varisler oluştu yani öyle diyim. Bir de kırmızı minik benlerim türedi, onların da normal olduğunu söyledi. Hamileliklerde beden bu şekilde tepkiler verebilirmiş. Şeker, tansiyon ve ateş bu üçü çok önemli onların üzerinde duruyor kendisi. Sadece kilo alma dedi. Kapanmalardan ötürü bütün gebeleri kilo almış.
her beden farklıdır, yine de kendi doktorlarınıza muayenelerinizde danışın. benim doktorumun aktardıkları bu şekilde. İçiniz rahat olsun diye yazmak istedim.
Bebeklerin ve bizim en büyük düşmanımız stres. Stresi göbeğinizle öteye iteleyin.

Dualarimiz sizinle ..Rabbim hayirli bir kapi acacak ve saglikla kollarinzia alacaksiniz bebeğinizi

Sizinki belirgin mi çok? Çorapla doğum yapildigini duymustum sanki varis çoksa. Bakalim daha da ilerlerse doktor yönlendirir herhalde. Insallah kalici olmaz ya.

Benimde öyle arada parol içiyorum bikaç gündür at kestanesi kremi sürüyorum. Doktora söylerim ama önemsemedi

Benimkiler de haziran ortası gelecek okullar açılana kadar geldiklerinde 2 hafta ayrı duracağız ben annemlere gideceğim. En azından hastalık kapmışlar mı belli olur. Evimde fazladan oda olsa ayrı odalarda da durabilirdim maskeyle ama yok. Böyle bişey deneyebilirsiniz

Sizin çok mu var ya da tehlikeli mi baktırdınız mı

Sizinki belirgin mi çok? Çorapla doğum yapildigini duymustum sanki varis çoksa. Bakalim daha da ilerlerse doktor yönlendirir herhalde. Insallah kalici olmaz ya.
Benim bayağı bir belirgin tek damar halinde ama hamile kalmadan önce vardı benim varisim hiç aklıma gelmemişti böyle bir sorun çıkaracağını ama oldu işte.ama hamilelikte küçük küçük kılcal damarlarin çıkması çok normal.orksapar kullanıyorum.8. Ayda keseceğim pihti çözüldüğü için ama varis corabi kırmızı çizgimiz onu son güne kadar kullanacağım.cunku genetik yatkınlığın varmış böyle birşey tekrarlayabilirmiş dsogum sırasında kullanacakmiyum bilmiyorum canim onu hiç sormadım.

Benim ilk gebeliğim ve 1aydan fazla oldu dediklerinizi yaşıyorum daha önce sordum burda birkaç kişi belim ağrıyo falan demiş ama benim belim ağrımıyor ayağa kalkarken sol bacağımdan belime Bi batış oluyo ayağımın üstüne basamıyorum hergün aynı şeyi yaşıyorum daha doktorum henüz bu konu için birşey demedi

Canım adını unuttum çünkü evde kalmış ama suda eriyenden kullaniyorum. Bence doktorunla tekrar konuş eziyet çekmeye değmez herkese veriliyor

Günaydın kızlar❤ çocuk odası için halı alacağız. önerebileceğiniz bi marka var mı? Bu tüysüz olanlar genelde sadece siliniyor ben yıkanabilir bişey olsun istiyorum

Canim ben ince kilimlerden alacagim makinaya atılabilenlerden daha hijyenik oluyor. 10 günde bir makinaya atıyorum iyi oluyor

Canim simdi gördüm Rabbim şifa versin. Yine atlatacaksin insallah. 26+6 cok iyi ama eminim müdahale ile prenses biraz daha bekleyecek. En güvenilir yer hastane. Güzel haberlerini bekliyorum.

Eğer doğumdan sonra benim de geçmezse ben de gideyim çünkü çatlak bile bence daha iyi ben de ameliyat olabilirim bunun için
Ailende genetik olarak yatkınlık varsa git bence de canim her zaman önlem almakta fayda var.benim teyzelerimde de varis var mesela ama onların hamileliklerinde bir sıkıntı çıkmamış.piyango bana vurdu yani

Eger esiniz diyebiliyorsa desin gelmeyin..yasak var ayri sehirden nasil.izin alip gelebiliyirlar aklim almiyor...ama velev ki geldiler bence kendinizi zorlamayin kendi odanizda surekli uznain yatin ve maskesiz odaniza almayin onlari herhalde anlarlar gelmelerinin sacma oldugunusiz de bebeginiz icin sakin olun ...ona saglikla kavustugunuz gunleri hayal ederek derin ve temiz nefesler alin..vesveseler ne yazik ki bende de oluyor ama bir skeilde basa cikmaniz lazim...yalniz degilsiniz ve hayati her diam kontrol edemezsiniz

Benimki ilk gebelik ve erkek aynı şeyleri bende yaşıyorum vajinama doğru tekmeliyor hep
benim de öyle ,bu kontrolimde doktor bebehin aşagida o
Kramp gibi degil canim boyle bir anda ustune basinca canim cikio ciglik atiyorum... anlamadimki acaba hamilelige bagli bel fitigi filanmi

benimde genel olarak belimde agri oluyor ama ozellikle sol taraf bazen kitlenip kalacak şekilde agriyor,hatta ktlenip kaliyorum. Esimden destek alarak dogrulabiliyorum anca o zamanlarda Valla benim bu hafta kontrolde bebegin asagida oldugunu erken dogim riski oldufunu soyledi dr,bununda kasiklarda beldebagri yapar dedi( Allah korusun erken dogum falan olmasinda cektigim agriya raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…