- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.441
Ben özellikle bu karantinada çok bunaldım bi haftadır evdeyim sadece bi markete gidip geldim artık oturmaktan yoruldum hareket çok önemli ciddenYaa genetik kesinlikle benim annem, anneannem, hatta dayımda da varbebe aspirini kullaniyorum en bastan beri ama varis icin degildi ilk gebeligimde düşük yaptığımda arastirma yapilmisti, genetik testimde hafif pihtilasmaya eğilim ciktigi icin. Doktoruna sorarsın gerek duyarsa verir belki. Ama hareket, yuruyus, ayni pozisyonda sabit durmamak lazimmis evet, nasil mumkunse artik evde butun gun haftaya pazartesi tahlil sonucunu atarken varisi de soracagim whatsapptan doktora bakalim ne diyecek
Kesinlikle genetik oluyor.ben doğumdan sonra inşallah genetik test yapilacak ve doğumdan sonra varis için tedavi uygulanacak bana ilaç tedavisi ya da ameliyat yapılacakmış.kalp ve damar cerrahi su anda hamilesin ıkınmak gerekiyor varış var mı yok mu bilmek için doğumdan sonra gel bakalim demişti.Yaa genetik kesinlikle benim annem, anneannem, hatta dayımda da varbebe aspirini kullaniyorum en bastan beri ama varis icin degildi ilk gebeligimde düşük yaptığımda arastirma yapilmisti, genetik testimde hafif pihtilasmaya eğilim ciktigi icin. Doktoruna sorarsın gerek duyarsa verir belki. Ama hareket, yuruyus, ayni pozisyonda sabit durmamak lazimmis evet, nasil mumkunse artik evde butun gun haftaya pazartesi tahlil sonucunu atarken varisi de soracagim whatsapptan doktora bakalim ne diyecek
Dualarimiz sizinle ..Rabbim hayirli bir kapi acacak ve saglikla kollarinzia alacaksiniz bebeğiniziKızlar biraz önce doktordaydım benim rahim ağzı kısalığı 0.3mm düşmüş şimdi eve geldim çantamı hazırlayıp tekrar hastaneye yatacağım gözaltında olmak için geleceğini hisettikleri an ciğer geliştirici vurmaya başalayacaklar şükür en azindan 26+6 olduk inşallah en azindan 28 haftaliğa kadar dayanır bize dua edin
Sizinki belirgin mi çok? Çorapla doğum yapildigini duymustum sanki varis çoksa. Bakalim daha da ilerlerse doktor yönlendirir herhalde. Insallah kalici olmaz ya.Kesinlikle genetik oluyor.ben doğumdan sonra inşallah genetik test yapilacak ve doğumdan sonra varis için tedavi uygulanacak bana ilaç tedavisi ya da ameliyat yapılacakmış.kalp ve damar cerrahi su anda hamilesin ıkınmak gerekiyor varış var mı yok mu bilmek için doğumdan sonra gel bakalim demişti.
Benimde öyle arada parol içiyorum bikaç gündür at kestanesi kremi sürüyorum. Doktora söylerim ama önemsemediKizlar ya 27 haftadayim ama Ayaga kalkarken sol bacagim ve Kalcama felaket agri saplaniyor Cati kemigimde agriyor bu hafta da benim gibi agirlasan varmi anlamiyorum cidden deger iki gebeligimde son Aya kadar hic sikyatim yoktu. Simdiden yuruyusum degisti
Benimkiler de haziran ortası gelecek okullar açılana kadarKizlar merhaba.. ham panik atak hemde ansiyetem var.. son zamanlarda cok zorlaniyorum... ozellikle covid salgini cok tetikledi panik atak krizlerim oluyor.. cok stresliyim.. nefes alamiyorum..
Simdi kayinvalidemle görümcem gelecekmis ayri sehirlerde yasiyoruz.. onu duydugumdan beri nefes alamiyorum..
Ne yapacagim hic bilmiyorum
Sizin çok mu var ya da tehlikeli mi baktırdınız mıKesinlikle genetik oluyor.ben doğumdan sonra inşallah genetik test yapilacak ve doğumdan sonra varis için tedavi uygulanacak bana ilaç tedavisi ya da ameliyat yapılacakmış.kalp ve damar cerrahi su anda hamilesin ıkınmak gerekiyor varış var mı yok mu bilmek için doğumdan sonra gel bakalim demişti.
Benim bayağı bir belirgin tek damar halinde ama hamile kalmadan önce vardı benim varisim hiç aklıma gelmemişti böyle bir sorun çıkaracağını ama oldu işte.ama hamilelikte küçük küçük kılcal damarlarin çıkması çok normal.orksapar kullanıyorum.8. Ayda keseceğim pihti çözüldüğü için ama varis corabi kırmızı çizgimiz onu son güne kadar kullanacağım.cunku genetik yatkınlığın varmış böyle birşey tekrarlayabilirmiş dsogum sırasında kullanacakmiyum bilmiyorum canim onu hiç sormadım.Sizinki belirgin mi çok? Çorapla doğum yapildigini duymustum sanki varis çoksa. Bakalim daha da ilerlerse doktor yönlendirir herhalde. Insallah kalici olmaz ya.
Şu anda görünen tek damar halinde inşallah sağ-salim doğum olsun varis testi yapılacakmış ona göre ilaç tedavisi ya da ameliyat.Sizin çok mu var ya da tehlikeli mi baktırdınız mı
Benim ilk gebeliğim ve 1aydan fazla oldu dediklerinizi yaşıyorum daha önce sordum burda birkaç kişi belim ağrıyo falan demiş ama benim belim ağrımıyor ayağa kalkarken sol bacağımdan belime Bi batış oluyo ayağımın üstüne basamıyorum hergün aynı şeyi yaşıyorum daha doktorum henüz bu konu için birşey demediKizlar ya 27 haftadayim ama Ayaga kalkarken sol bacagim ve Kalcama felaket agri saplaniyor Cati kemigimde agriyor bu hafta da benim gibi agirlasan varmi anlamiyorum cidden deger iki gebeligimde son Aya kadar hic sikyatim yoktu. Simdiden yuruyusum degisti
Ben ilaç dediğimde doktor hiç duymamazlıktan geliyor. Akıntım falan olduğu zamanlarda söyledim kaşıntı yapıyor diye yine bir ilaç vermedi en son aile hekimine söyledim o krem verdi. Benim doktor biraz ilaç konusunda inatama ben ağrı çekiyorum kendim alıp başlasam magnezyum dedim sonra birşey olur allah korusun diye vazgeçtim . Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz dayanamazsam kendim alıp başlıycam artık
Günaydın kızlar❤ çocuk odası için halı alacağız. önerebileceğiniz bi marka var mı? Bu tüysüz olanlar genelde sadece siliniyor ben yıkanabilir bişey olsun istiyorum
Kızlar biraz önce doktordaydım benim rahim ağzı kısalığı 0.3mm düşmüş şimdi eve geldim çantamı hazırlayıp tekrar hastaneye yatacağım gözaltında olmak için geleceğini hisettikleri an ciğer geliştirici vurmaya başalayacaklar şükür en azindan 26+6 olduk inşallah en azindan 28 haftaliğa kadar dayanır bize dua edin
Eğer doğumdan sonra benim de geçmezse ben de gideyim çünkü çatlak bile bence daha iyi ben de ameliyat olabilirim bunun içinŞu anda görünen tek damar halinde inşallah sağ-salim doğum olsun varis testi yapılacakmış ona göre ilaç tedavisi ya da ameliyat.
Ailende genetik olarak yatkınlık varsa git bence de canim her zaman önlem almakta fayda var.benim teyzelerimde de varis var mesela ama onların hamileliklerinde bir sıkıntı çıkmamış.piyango bana vurdu yaniEğer doğumdan sonra benim de geçmezse ben de gideyim çünkü çatlak bile bence daha iyi ben de ameliyat olabilirim bunun için
Eger esiniz diyebiliyorsa desin gelmeyin..yasak var ayri sehirden nasil.izin alip gelebiliyirlar aklim almiyorKizlar merhaba.. ham panik atak hemde ansiyetem var.. son zamanlarda cok zorlaniyorum... ozellikle covid salgini cok tetikledi panik atak krizlerim oluyor.. cok stresliyim.. nefes alamiyorum..
Simdi kayinvalidemle görümcem gelecekmis ayri sehirlerde yasiyoruz.. onu duydugumdan beri nefes alamiyorum..
Ne yapacagim hic bilmiyorum
Soruyum canım sağol. Evet artık çekilmiyor bu gün oturur pozisyonda uyudum boynum tutulmuş. Gerçekten bana eziyetCanım adını unuttum çünkü evde kalmış ama suda eriyenden kullaniyorum. Bence doktorunla tekrar konuş eziyet çekmeye değmez herkese veriliyor
benim de öyle ,bu kontrolimde doktor bebehin aşagida oBenimki ilk gebelik ve erkek aynı şeyleri bende yaşıyorum vajinama doğru tekmeliyor hep
Kramp gibi degil canim boyle bir anda ustune basinca canim cikio ciglik atiyorum... anlamadimki acaba hamilelige bagli bel fitigi filanmi
benimde genel olarak belimde agri oluyor ama ozellikle sol taraf bazen kitlenip kalacak şekilde agriyor,hatta ktlenip kaliyorum. Esimden destek alarak dogrulabiliyorum anca o zamanlardaKizlar ya 27 haftadayim ama Ayaga kalkarken sol bacagim ve Kalcama felaket agri saplaniyor Cati kemigimde agriyor bu hafta da benim gibi agirlasan varmi anlamiyorum cidden deger iki gebeligimde son Aya kadar hic sikyatim yoktu. Simdiden yuruyusum degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?