2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canim simdi gördüm Rabbim şifa versin. Yine atlatacaksin insallah. 26+6 cok iyi ama eminim müdahale ile prenses biraz daha bekleyecek. En güvenilir yer hastane. Güzel haberlerini bekliyorum.
Insallah canım ya bizim senle çekimiz bir başından beri bir rahat nefes alamadık hastane kapısında durmaktan bıktım resmen allahın izniyle bunlarda bi geçsin rahatlayalım

Günaydın kızlar❤ çocuk odası için halı alacağız. önerebileceğiniz bi marka var mı? Bu tüysüz olanlar genelde sadece siliniyor ben yıkanabilir bişey olsun istiyorum
Odeon halı almistim ben ilk oğlumda antibakteriyel guzeldi
Ah kuzuuum inşallah hastanede cok daha iyi olur yatıp dinlenmen kontrolün daha sağlıklı oluyor sen de daha çok dikkat etmek zorunda kalıyorsun inan kaaac hafta daha dayanır minnoş kim bilir hiç sıkma canını

Canim cocuk omurgada sinirlere baski yapiyor ve buda belfitigi belirtileri gosteriyor ama suan hafta olarak kucuk oldugu icin bebisler erken basladi diye dusundum sanki bir an bosa basip yere duscem gibi oluyor agrisida cabasi

Aynen canim agri hic onemli degil bende yarin doktorumu gorecegm bakalim insallah oyle bir durum yoktur Sende dikkat et dinlen cok ayakta Durma

Canim dualarimiz seninle iyi haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar ana kucağı almak istiyorum su modeli beğendim aranizda kullanan,memnum kalan yada etrafında kullanip kullanıcı yorumu almis olanlar varmı.

Eklentiler

• Screenshot_20210512-191322_Hepsiburada.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 53
Dualarımız seninle... Her şey yolunda gidecek inşallah...

Kızlar vucudumuzun bacaklarımızın göbegimizin catlayıp catlamadıgını nasil anlayacagız... vucudu catlayan var mı

Merhaba kızlar ana kucağı almak istiyorum su modeli beğendim aranizda kullanan,memnum kalan yada etrafında kullanip kullanıcı yorumu almis olanlar varmı.
ben aldım canım. Arkadaşım çok memnun kaldığını söyledi. Hem yatak olarak kullanıldığından hemde oturur pozisyonu olduğundan çok kullanışlı olacağını düşünüyorum bende. Mutfakta iş yapacak olduğun zaman bile koy içine götür yanında :) e bebekten aldım ben arkadaşımın kullandığından fiyatı da buna göre daha uygundu. Oraya da bakabilirsin.

Insallah canım ya bizim senle çekimiz bir başından beri bir rahat nefes alamadık hastane kapısında durmaktan bıktım resmen allahın izniyle bunlarda bi geçsin rahatlayalım

Insallah canim bugünlerde geçecek. Kızlarımızın /oğullarımızın cadılıklarından cimcimeliklerinden bahsedeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…