2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen canim agri hic onemli degil bende yarin doktorumu gorecegm bakalim insallah oyle bir durum yoktur Sende dikkat et dinlen cok ayakta Durma
insallah oyle bir sey yoktur , insallah onemsiz bir sebeptir seninki evet ben ayakta cok kalmiyorum,kaldigimda zaten bemen agrk basliyor. Doktorundan sonra yazaemisin seninkinin sebebini,belki benimde atladigim dikkat etmem gereken birsey ogrenmis olurum

Kızlar ben bebeği hep aşağıda hissediyorum yani Vajinanın üstünde sizinde öyle mi yada bu durum norma mi

Kızlar ben bebeği hep aşağıda hissediyorum yani Vajinanın üstünde sizinde öyle mi yada bu durum norma mi
bende oyle hissediyordum ve maalesef ne hissetsem o cikiyor Nitekim doktorum bebegin basinin asagiya indigini erken dogjm riski olabilecegini soyledi,iş yapmak ,yürumek yasak suan. Haftalik igne ve progestan . Tabi insallah senin oyle bir durum yoktur, yazdigini gorunce bendeki sebebi yazayim dedim. Boyle olumsuz bir sey yazincada insan cekiniyor forumda Ama belki kontrolunu ertelemezsin ,belki de oyle birseydir gec kalmazsin gibi iyi niyeylerle yazdim

Canım inşallah normale döner yine de tabi sen dikkat et. O kadar muayneye gittim en sonda 3 mayısta gittim yani hiç öyle bşey söylemedi bende sormadım bilmiyorum bayramdan sonra tekrar gideceğim kesik soracağım bu kez

Kızlar vucudumuzun bacaklarımızın göbegimizin catlayıp catlamadıgını nasil anlayacagız... vucudu catlayan var mı
Benim karnımda çatlaklar oluştu. Ama kısa 2 cm civarı incecik damar çatlağı gibi. İlerleyebilir gibi duruyor.
Öncesinde 2 aydır biooil kullanıyordum. Son 2-3 haftadır lierac phytolastil jel ve badem yağı da kullanıyorum. Öncesinde normal vücut nemlendiricisi vs. de kullanıyordum. Temiz içeriklidir, değildir bilmiyorum pek bakmıyordum açıkçası. Bunların hepsini günde 2 kere sürüyorum heralde ama gitgide artıyor gibi Annemde çatlak olmamış hiç.
Ama benim 24. haftaya kadar hiç karnım yoktu ve son 3 hafta içinde inanılmaz hızlı bir şekilde büyüdü. Muhtemelen hızlı büyüdüğü için çatladı. Kilo alışım da çok ekstra değil o yüzden yapacağım pek bişey de yok.

Canım ben nasıl anlıcam niyeyse bilemiorumm ince ince mi oluo rengi hangi renk

Aynı canım benim de anksiyetem var, zorluyo bu ara. Ara sıra atak yasiyorum. Yalniz değilsin inan, ve yaşadıklarını paylaş eşinle. Gerekirse kv görümcene de anlat bunaldığını. Çözümsüz değil hiçbişey ben de bugün kayinvalideme geldim uuzn yol 9 saat arabada ne çektim bi ben bilirim Bebeğin iyi olsun gerisi hallolur lütfen kendini sıkma bunalınca paylas destek al çok iyi geliyor.

Çok çok tesekkür ederim umarim hiçbirimiz yaşamayiz canim

Canım ben nasıl anlıcam niyeyse bilemiorumm ince ince mi oluo rengi hangi renk
Foto çekmeye çalıştım da olmadı. Gün ışığında deneyeyim yarın. Sanki pilot kalemin ucu çizmiş gibi, incecik damarlar bende olanlar. Mor ve kırmızı renkteler. Genel olarak da göbeğin yanlarına doğru.
Bu arada heralde bunlar çatlaktır diye düşünüyorum. Çünkü daha önce yoktu ve göbek büyümesiyle bir anda ortaya çıktı.

Merhaba, ara ara okuyordum forumu yazınızı görünce yazmak istedim varislere ilgili benim de başım dertte. 2014 yılından beri venöz yetmezliğim var sağ kasıkta 7mm kaçağım var sağ bacağım da dışarı çıkmış büyük damarlarım var enox kan sulandırıcı iğneye başladık kalp damar Dr baslaman lazım bu pıhtı için sigortan dedi onun dışında uzun uğraşlar sonucu bulabildiğim tek pamuklu alerji yapmayan varis çorabını giyiyorum dize kadar giymezsem korkunç ağrı yapıyor geceleri de çatı kemiklerim çok ağrıyor ocean magnezyum aldım ama hiç faydası olmadı. Oturur gibi uyumak tek çarem geceleri 2-3 kere kalkıp soğuk su tutuyorum varisleri rahatlatıyor anlıkta olsa.

Tabiki yazarim Insallah cnm

Cok geçmiş olsun öncelikle.kan sulandirici hamilelikten öncede kullaniyormuydunuz peki?.emboli yaşamış insanlar ömür boyu kullanmak zorunda oluyor diye biliyorum.benimde çok şükür pıhtı atmadan müdahale ettik.benim su anda venöz yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyormuş.bacagimda ağrı da kalmadı.o ağrıyı bilirim çok çok geçmiş olsun tekrar.varis corabi çok kasinti yapıyor gerçekten özellikle sıcak olduğunda çekilmez bir hal alıyor.insallah sağlıkla bebekleri kucağımiza alırız biter gider

Merhaba kızlar ana kucağı almak istiyorum su modeli beğendim aranizda kullanan,memnum kalan yada etrafında kullanip kullanıcı yorumu almis olanlar varmı.
Ben almayi planliyordum ama trendyolda bazi yorumlari okuyunca o kadar para vermek istemedim ve onun yerine yorumlari cok iyi olan ve daha uygun fiyata olan anam babam usulu bu ana kucagini almaya karar verdim...

Eklentiler

• Screenshot_20210513-001140_Trendyol.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 43
Teşekkür ederim umarım daha büyük sorunlar yaşamadan sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebişlerimize. 25. hafta da başlarız demişti kan sulandırıcı iğneye kalp damarcı kadın doğum da hemen başla dedi eş zamanlı gittim. Daha önce daflon kullanıyordum. 2014 yılından bugüne bende ihmaller sonucu geldim. Tam operasyon geçirecekken bebek haberini aldım. Doğumdan sonra yapılacak artık. Çorap içinde sizde ihmal etmeyin ben birkaç markadan sonra sigvarisle rahat ettim içeriğinde naylon ve likra yok pahalı ama değiyor. Benim 2. Bebiş yaşım 37 ama zamanında çorap giyip yürüyüş yapsaydım belki bu kadar ilerlemezdi. Sağlıklı günler diliyorum

Bulundugum sehirde baska hic kimsemiz yok.. mecbur buze gelecekler.. zaten cok kalmazlar.. neden insanlar bu kadar umursamaz bilmiyorum.. ne diyecegim de gelmelerini engelleyecegim bilmiyorum.. uykularim kaciyor

Esim cekinmez der ama ben istedigim icin der.. kendi hic dusunmuyor beni bisey olmaz kafasinda.. gelirlerse eger bende uzak duracagim mecburen.. ama bu sefer de gelin bizi evde istemiyor olacak.. yine gerilecegim..

Insanlari anlayabilmek cok zor gercekten.. en son 2 hafta once asiri stresten kanamam oldu hastaneye yattim.. yine ayniyim cok korkuyorum..
Keske sehirler arasi yasak konsa da gelmeseler..

Halimi goruyor aslinda acinacak haldeyim.. nefes darligindan sabaha kadar uyuyamiyorum.. goruncemle biraz sorun yasadik.. normalde gelmezdi ama nasil olduysa gelmek istiyor.. gelmeyin desem omru billah daha gelmez..
Bebegimde asiri stresten etkileniyor 2 hafta once yine stresli bir günümde kanamam oldu..
Bilemiyorum cok bunaldim insllah bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz hepimiz..

Amin inşallah içim rahat en azindan riski haftalar geçti doğsada 70/80% yaşama şansı var inşallah bukadar erken gelmez premature bebek doğurmak istemiyorum kokruyorum ama rabbim ne nasip ettiyse dün kızım okadar çok hisetirdi ki bana ilk defa buladar çok hisettim mutluluktan ağladım okadar güzelki allahim herkeze nasip etsin İnşallah sağa salim kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…