- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.481
insallah oyle bir sey yoktur , insallah onemsiz bir sebeptir seninkiAynen canim agri hic onemli degil bende yarin doktorumu gorecegm bakalim insallah oyle bir durum yokturSende dikkat et dinlen cok ayakta Durma
Kızlar ben bebeği hep aşağıda hissediyorum yani Vajinanın üstünde sizinde öyle mi yada bu durum norma mi
bende oyle hissediyordum ve maalesef ne hissetsem o cikiyorKızlar ben bebeği hep aşağıda hissediyorum yani Vajinanın üstünde sizinde öyle mi yada bu durum norma mi
Canım inşallah normale döner yine de tabi sen dikkat et. O kadar muayneye gittim en sonda 3 mayısta gittim yani hiç öyle bşey söylemedi bende sormadım bilmiyorum bayramdan sonra tekrar gideceğim kesik soracağım bu kezbende oyle hissediyordum ve maalesef ne hissetsem o cikiyorNitekim doktorum bebegin basinin asagiya indigini erken dogjm riski olabilecegini soyledi,iş yapmak ,yürumek yasak suan. Haftalik igne ve progestan . Tabi insallah senin oyle bir durum yoktur, yazdigini gorunce bendeki sebebi yazayim dedim. Boyle olumsuz bir sey yazincada insan cekiniyor forumda Ama belki kontrolunu ertelemezsin ,belki de oyle birseydir gec kalmazsin gibi iyi niyeylerle yazdim
Benim karnımda çatlaklar oluştu. Ama kısa 2 cm civarı incecik damar çatlağı gibi. İlerleyebilir gibi duruyor.Kızlar vucudumuzun bacaklarımızın göbegimizin catlayıp catlamadıgını nasil anlayacagız... vucudu catlayan var mı
Canım ben nasıl anlıcam niyeyse bilemiorumm ince ince mi oluo rengi hangi renkBenim karnımda çatlaklar oluştu. Ama kısa 2 cm civarı incecik damar çatlağı gibi. İlerleyebilir gibi duruyor.
Öncesinde 2 aydır biooil kullanıyordum. Son 2-3 haftadır lierac phytolastil jel ve badem yağı da kullanıyorum. Öncesinde normal vücut nemlendiricisi vs. de kullanıyordum. Temiz içeriklidir, değildir bilmiyorum pek bakmıyordum açıkçası. Bunların hepsini günde 2 kere sürüyorum heralde ama gitgide artıyor gibiAnnemde çatlak olmamış hiç.
Ama benim 24. haftaya kadar hiç karnım yoktu ve son 3 hafta içinde inanılmaz hızlı bir şekilde büyüdü. Muhtemelen hızlı büyüdüğü için çatladı. Kilo alışım da çok ekstra değil o yüzden yapacağım pek bişey de yok.
Aynı canım benim de anksiyetem var, zorluyo bu ara. Ara sıra atak yasiyorum. Yalniz değilsin inan, ve yaşadıklarını paylaş eşinle. Gerekirse kv görümcene de anlat bunaldığını. Çözümsüz değil hiçbişey ben de bugün kayinvalideme geldim uuzn yol 9 saat arabada ne çektim bi ben bilirimKizlar merhaba.. ham panik atak hemde ansiyetem var.. son zamanlarda cok zorlaniyorum... ozellikle covid salgini cok tetikledi panik atak krizlerim oluyor.. cok stresliyim.. nefes alamiyorum..
Simdi kayinvalidemle görümcem gelecekmis ayri sehirlerde yasiyoruz.. onu duydugumdan beri nefes alamiyorum..
Ne yapacagim hic bilmiyorum
Umutumut82 canım çok gecmis olsun hadi son olsun bir daha yaşatmasın rabbil inşallah şimdi yazabildim kusura bakma.
S Sarisinmelekk canım benim senin savaşçı kız bundan da galip çıkacak emin ol. Hiç üzülme sıkma canını. Dualarimiz seninle
Foto çekmeye çalıştım da olmadı. Gün ışığında deneyeyim yarın. Sanki pilot kalemin ucu çizmiş gibi, incecik damarlar bende olanlar. Mor ve kırmızı renkteler. Genel olarak da göbeğin yanlarına doğru.Canım ben nasıl anlıcam niyeyse bilemiorumm ince ince mi oluo rengi hangi renk
Merhaba, ara ara okuyordum forumu yazınızı görünce yazmak istedim varislere ilgili benim de başım dertte. 2014 yılından beri venöz yetmezliğim var sağ kasıkta 7mm kaçağım var sağ bacağım da dışarı çıkmış büyük damarlarım var enox kan sulandırıcı iğneye başladık kalp damar Dr baslaman lazım bu pıhtı için sigortan dedi onun dışında uzun uğraşlar sonucu bulabildiğim tek pamuklu alerji yapmayan varis çorabını giyiyorum dize kadar giymezsem korkunç ağrı yapıyor geceleri de çatı kemiklerim çok ağrıyor ocean magnezyum aldım ama hiç faydası olmadı. Oturur gibi uyumak tek çarem geceleri 2-3 kere kalkıp soğuk su tutuyorum varisleri rahatlatıyor anlıkta olsa.Benim bayağı bir belirgin tek damar halinde ama hamile kalmadan önce vardı benim varisim hiç aklıma gelmemişti böyle bir sorun çıkaracağını ama oldu işte.ama hamilelikte küçük küçük kılcal damarlarin çıkması çok normal.orksapar kullanıyorum.8. Ayda keseceğim pihti çözüldüğü için ama varis corabi kırmızı çizgimiz onu son güne kadar kullanacağım.cunku genetik yatkınlığın varmış böyle birşey tekrarlayabilirmiş dsogum sırasında kullanacakmiyum bilmiyorum canim onu hiç sormadım.
Tabiki yazariminsallah oyle bir sey yoktur , insallah onemsiz bir sebeptir seninkievet ben ayakta cok kalmiyorum,kaldigimda zaten bemen agrk basliyor. Doktorundan sonra yazaemisin seninkinin sebebini,belki benimde atladigim dikkat etmem gereken birsey ogrenmis olurum
Cok geçmiş olsun öncelikle.kan sulandirici hamilelikten öncede kullaniyormuydunuz peki?.emboli yaşamış insanlar ömür boyu kullanmak zorunda oluyor diye biliyorum.benimde çok şükür pıhtı atmadan müdahale ettik.benim su anda venöz yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyormuş.bacagimda ağrı da kalmadı.o ağrıyı bilirim çok çok geçmiş olsun tekrar.varis corabi çok kasinti yapıyor gerçekten özellikle sıcak olduğunda çekilmez bir hal alıyor.insallah sağlıkla bebekleri kucağımiza alırız biter giderMerhaba, ara ara okuyordum forumu yazınızı görünce yazmak istedim varislere ilgili benim de başım dertte. 2014 yılından beri venöz yetmezliğim var sağ kasıkta 7mm kaçağım var sağ bacağım da dışarı çıkmış büyük damarlarım var enox kan sulandırıcı iğneye başladık kalp damar Dr baslaman lazım bu pıhtı için sigortan dedi onun dışında uzun uğraşlar sonucu bulabildiğim tek pamuklu alerji yapmayan varis çorabını giyiyorum dize kadar giymezsem korkunç ağrı yapıyor geceleri de çatı kemiklerim çok ağrıyor ocean magnezyum aldım ama hiç faydası olmadı. Oturur gibi uyumak tek çarem geceleri 2-3 kere kalkıp soğuk su tutuyorum varisleri rahatlatıyor anlıkta olsa.
Ben almayi planliyordum ama trendyolda bazi yorumlari okuyunca o kadar para vermek istemedim ve onun yerine yorumlari cok iyi olan ve daha uygun fiyata olan anam babam usulu bu ana kucagini almaya karar verdim...Merhaba kızlar ana kucağı almak istiyorum su modeli beğendim aranizda kullanan,memnum kalan yada etrafında kullanip kullanıcı yorumu almis olanlar varmı.
Teşekkür ederimCok geçmiş olsun öncelikle.kan sulandirici hamilelikten öncede kullaniyormuydunuz peki?.emboli yaşamış insanlar ömür boyu kullanmak zorunda oluyor diye biliyorum.benimde çok şükür pıhtı atmadan müdahale ettik.benim su anda venöz yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyormuş.bacagimda ağrı da kalmadı.o ağrıyı bilirim çok çok geçmiş olsun tekrar.varis corabi çok kasinti yapıyor gerçekten özellikle sıcak olduğunda çekilmez bir hal alıyor.insallah sağlıkla bebekleri kucağımiza alırız biter gider
Bulundugum sehirde baska hic kimsemiz yok.. mecbur buze gelecekler.. zaten cok kalmazlar.. neden insanlar bu kadar umursamaz bilmiyorum.. ne diyecegim de gelmelerini engelleyecegim bilmiyorum.. uykularim kaciyorBenimkiler de haziran ortası gelecek okullar açılana kadargeldiklerinde 2 hafta ayrı duracağız ben annemlere gideceğim. En azından hastalık kapmışlar mı belli olur. Evimde fazladan oda olsa ayrı odalarda da durabilirdim maskeyle ama yok. Böyle bişey deneyebilirsiniz
Esim cekinmez der ama ben istedigim icin der.. kendi hic dusunmuyor beni bisey olmaz kafasinda.. gelirlerse eger bende uzak duracagim mecburen.. ama bu sefer de gelin bizi evde istemiyor olacak.. yine gerilecegim..Eger esiniz diyebiliyorsa desin gelmeyin..yasak var ayri sehirden nasil.izin alip gelebiliyirlar aklim almiyor...ama velev ki geldiler bence kendinizi zorlamayin kendi odanizda surekli uznain yatin ve maskesiz odaniza almayin onlari herhalde anlarlar gelmelerinin sacma oldugunu siz de bebeginiz icin sakin olun ...ona saglikla kavustugunuz gunleri hayal ederek derin ve temiz nefesler alin..vesveseler ne yazik ki bende de oluyor ama bir skeilde basa cikmaniz lazim...yalniz degilsiniz ve hayati her diam kontrol edemezsiniz
Halimi goruyor aslinda acinacak haldeyim.. nefes darligindan sabaha kadar uyuyamiyorum.. goruncemle biraz sorun yasadik.. normalde gelmezdi ama nasil olduysa gelmek istiyor.. gelmeyin desem omru billah daha gelmez..Aynı canım benim de anksiyetem var, zorluyo bu ara. Ara sıra atak yasiyorum. Yalniz değilsin inan, ve yaşadıklarını paylaş eşinle. Gerekirse kv görümcene de anlat bunaldığını. Çözümsüz değil hiçbişey ben de bugün kayinvalideme geldim uuzn yol 9 saat arabada ne çektim bi ben bilirimBebeğin iyi olsun gerisi hallolur lütfen kendini sıkma bunalınca paylas destek al çok iyi geliyor.
Amin inşallah içim rahat en azindan riski haftalar geçti doğsada 70/80% yaşama şansı var inşallah bukadar erken gelmezUmutumut82 canım çok gecmis olsun hadi son olsun bir daha yaşatmasın rabbil inşallah şimdi yazabildim kusura bakma.
S Sarisinmelekk canım benim senin savaşçı kız bundan da galip çıkacak emin ol. Hiç üzülme sıkma canını. Dualarimiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?