2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
kızlar bebek bazen bi yerdemi toplanıo napıo anlamıyorum , resmen içimi kazıyorlar sanki sertleşiyor geriliyor. sanki karnımdan fırlıyacak bu ara bide aşırı bi hareketlendi sanki
Aynısı canım sanki toprak eşiyor ittiriyor yumruk gibi toplanıyor balık gibi kayıyor pıt pıt vuruyor çok çeşitli hareketleri var bazen çok hareketli bazen az hareketli ama bu şekilde canım yandığı da oluyor yerimden hoplattığı da geçen gün sol kaburgama baskı yaptı çok acıdı nefesim kesildi neyseki çok uzun sürmedi canı sağolsun minik kuşumun

Son düzenleme:
Kızlar yassı epitel idrar yolu enfeksiyonu mu oluyor? Geçen gün rutin kan ve idrar tahlili vermiştim sonuçlarım cıkmış henüz doktora atmadım yarını bekliyorum ama aklıma takıldı. 34 HPF yazıyor değerde çok yüksek değil mi sanki.

Birde açlık sekerim 64 tokluk 1. Saat olanda 40.dakika kustugum için 60 cıkmış sizce şekerim var mıdır. Cihaz sipariş verdim yarın falan gelir heralde, takip edeceğiz yükleme başarısız olduğu için.

Benim minik minik çatlaklar başladı neyseki karnımda değil bel kısmında inşallah karnımda olmaz olursa da ne yapalım canımız sağolsun kızımın da benim de
Canım çatlaklar maalesef en çok doğumdan sonra farkediliyor. Ama bu hamileliğinden önce benimkilerin rengi çok değişmişti. Artık görünmüyorlardı. 4 yıl sonra yani. Geçiyorlar zamanla.

Benim minik minik çatlaklar başladı neyseki karnımda değil bel kısmında inşallah karnımda olmaz olursa da ne yapalım canımız sağolsun kızımın da benim de
Inşallah ilerlemez canım olursada bebis icin değer biz böyle de çok güzeliz

Ne güzel demişsin kesinlikle dogurmakla emzirmekle karnında taşımakla olmuyor annelik

Ne güzel demişsin kesinlikle dogurmakla emzirmekle karnında taşımakla olmuyor annelik
Teşekkür ederim Ne anneler var anne demek istemiyorum doğurup çöpe atıyorlar böyle mi oluyor annelik. Aman ya boşboğaz insan çok işte ne yapalım.

Sezeryan doğurdum, 2 ay sadece emzirebildim, 8 ay sadece taşıyabildim ama çoğu anne-çocukta oluşması güç bir bağ var aramızda O bağ herşeyi tam yapınca değil sevince pekişiyor Size tavsiyem yavrularınızı bol bol kucağa alın.

Online egitimlere katilmiyorum ama youtubede çok video izliyorum hazirlik videolari dogum videolari vs kendimi hazirlamaya calisiyorum eşim de benle izliyor , bunlari ben niye izliyorum diye soruyor, baba olacaksin sen de ögren diyorum
Ben dogum nasıl olursa olsun eşim de girsin cok istiyorum ama benim hastanede yasak sanırım pandemi sebebiyle, ne kadar zor bisey oldugunu idrak edip hep minnettar kalır bana bence

Benim idrar tahlilimde yassı epitel 98 çıkmıştı dr enfeksiyon dedi, antibiyotik kullandim 4 gün sabah aksam. Sonrasinda idrar kültürü bakıldı yassi epitel diye bi sonuc yoktu ama genel olarak normaldi sonuçlarım. Senin kaç çıkmış

34 cıkmış benimki de kesin enfeksiyon heralde ya morlaim bozuldu diğer değerlerden de pek bir şey anlamadım valla

Eklentiler

• Screenshot_20210630-184227_e-Nabz.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
Esime diyorum ki mubarek bu ınşaat mi yapiyor karnımda oglum boyle degildi yada bn unuttum :) gerci detaylida felan doktor cok hareketli o zaman net anlamıyordum. Aynem cnm canlari saolsun

Kuyruk yağı eritmektense, kremlere para vermeyi tercih ederim

34 cıkmış benimki de kesin enfeksiyon heralde ya morlaim bozuldu diğer değerlerden de pek bir şey anlamadım valla
Diğer değerler normal canım niye moralin bozuluyor 34 aşırı yüksek değil ki ben o ara çok araştırdım gebelikte yüksek olabiliyomus zaten idrar Enfeksiyonuna en yatkın olduğumuz dönem. Benim 98di cok sancim oldu 2 kez, birinde 2 gün geçmedi ve sonuç öyle çıkınca antibiyotik kullandim 5 gün 2 ser tane ve geçti o kadar yüksekken bile. Belki senin tek kullanımlık bi toz ilac kullanman bile yetecek çünkü bana ilk onu önerdi, kullandığım halde sonra testte 98 çıktı antibiyotik kullandim

ya kızlar sıcaklardan mı yoksa dün vurulduğum( roghan ignesi adî sanrm)kan uyuşmazlığı iğnesinden mi bilmiyorum acayip bi terleme nefes darlığı cekiyorum kalb8m pıt pıt süreklibi terleme hali tansiyonm ye4lede gbibaşdönmesi gece 2 de başladı sabah 4e kadar sürdü zaten birazdaha d3vam etse acile gidecektm ama direndm resmen,herkes sıcaklardandır dedi ama ben sıcaklarda kızımıda doğurmştm hiçboyle olmamştm acep yaşlandm mı :) ondan mı 4 gün iyi sonra action yaşıyorum yaw yoksa cidden iğnemi dokundu,ònceden doğumdan sonra yaptrmştm bu iğneyi şimdiki doktorm 28.haftada vurdur diye tutturdu vurdurdum ama halim fena denk mi geldi yada bende kalp sorunu çıktıda haberimmi yok

Ben de kan uyuşmazlığı iğnesi oldum 2 hafta önce.Bunalma olmadı. Ama bugün bende de oldu. Bugün başka bir sıcak yaa. Çok bunaltıcı bir hava var bugün.

Inşallah öyledir canım ya ben hamilelik öncede de çok çektim bu illetten o yüzden hemen moralim bozuluyor. Seninkine göre daha azmış benimki dediğin gibi inşallah öyle tozla geçer. Hamilelikte çok sık olabiliyor diye okumuştum bende.

Igneyle ilgisi var mı bilmiyorum ama bu aralar gerçekten çok sıcak. Benimde sabahları tansiyonum düşmüş oluyor midem bulanıyor hemen kendime gelemiyorum. Geceleri kaç kez uyanıyorum terlemiş oluyorum gerçekten çok bunaltıcı. Belki sizinde tansiyonunuz düşmüştür çarpıntı falan olarak tepki vermiştir vücut. Belkide hem iğne hem sıcakların etkisi birleşmiştir her şey olabilir tabi. Çok geçmiş olsun siz yine de kendinizi takip edin inşallah yarına bir şey kalmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…