2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yürüyen popo diyince benden bahsediyorsun sandım Kilo veriliyor canım yeterki sağlıkla gelsinler de minnoşlar minnoş kızımı çok merak ediyorum İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız

Aramızda 5 gün var bende en son 9 kilo almıştım 10 olmuştur ama ona rağmen ağır hissetmiyorum kendimi bence buda iyi bir şey benim de normalde hemen kilo alan bir yapım vardır hep spor diyet dikkatli beslenmeyle geçiyor ömrüm
En azından bahanemiz var ya doğumumuz sağlıklı olsunda veririz bnce hallolur o

Çok korktuysan doktoruna bir sor canım. Ama inan sıcaklardan. K Kbo4 in dediği gibi benim de tansiyonum düşüyor, çarpıntım artıyor hep sıcaklardan. Bu sabah tansiyonum büyük 9 küçük 4 tü.
Ay mahvolduk sıcaklardan valla ya. Benimde 2 gündür düşük fark ediyorum hiç ölçmedim tabi ama benimki hep düşük zaten

Ay mahvolduk sıcaklardan valla ya. Benimde 2 gündür düşük fark ediyorum hiç ölçmedim tabi ama benimki hep düşük zaten
Benim de normalde hep düşüktür ama hamilelikte hepten düşüyor. Yüksek olması çok daha riskli gerçi Hiç sorma yaa iki -üç gündür çok sıcak. Maraş 40 dereceyi buluyor.

Benim de normalde hep düşüktür ama hamilelikte hepten düşüyor. Yüksek olması çok daha riskli gerçi Hiç sorma yaa iki -üç gündür çok sıcak. Maraş 40 dereceyi buluyor.
Offf oralar daha fena ya Allah yardımcınız olsun ben Kocaelide sıcak demeye utanıyorum oraları duyunca

Dün kardeslerimle parka gittik orda foto cekindik bı baktım ben resmen enimi 2 ye katlamışım şok oldum hic kendimi o kadar geniş görmüyodum ayna karşısında. Ya ben bu kadar şişman mıyım diyorum gülüyolar hic yok fotoda öyle çıkmış demiyolar cok bozuldum yaa insallah rahat veririm böyle hic bir kıyafet yakışmaz hadi simdi hamilelik minnoşlugu var ama dogumdan sonra tosun gibi kalmak istemiyorum

Tam benim iki konum bu normalde 20li haftaların başında olacaktım ama kovid oldum o yüzden yarın olacağım yani 28.haftada. Geçen kontrolde doktorum ilaçlarımı teyit ederken omegayi sordu bende kullanmıyorum dedim sonra regenesis max içinde oldugunu soyledi doktorum ve ek olarak kullanmama gerek görmedi.

Benim eşim de polis olduğu için maşallah her konuda çok soğukkanlı ama benim acı çektiğimi görmeye asla dayanamaz covid olduğumda gizli gizli ağlamış garibim üzüntüden doğuma girmesini çok istiyorum ama oandemiden alırlar mı bilmiyorum. Beni sakinleştirmek için çok uğraşır bana çok iyi geleceğine hiç şüphem yok

Offf oralar daha fena ya Allah yardımcınız olsun ben Kocaelide sıcak demeye utanıyorum oraları duyunca
Canım vücudun alıştığınin üstüne çıkarsa ne kadar olursa olsun sıcak geliyor insana. Mesela Urfa'da bi kaç gün kalınca Maraş bana serin geliyor. Kocaeli de senin alıştığına göre sıcak şimdi Onun için seni kötü etkiliyor.

Ben de regenesis Max kullanıyorum ta başından beri hiç omega kullanmadım zaten doktor onun içinde omega var diye onu vermişti

Bende 5 kilo aldım karnıma ve basenime gitmiş hepsi allahtan bacaklarım hala ince yoksa baya kafama takardım ama basen olarak almak da kötü ya geçen gün sevdiğim bir tulumun vardı hatta büyük oluyordu ama basenimden yukarı çıkmadı çok üzüldüm

Ne romantik benim eşimin pek öyle şeyleri yoktur. Yine düşünür ama daha rasyonel bakar.
Geçen ben uyurken karnımı sevmiş sonra da bebiş tekmelemiş bunu duymak çok şaşırttı mesela.

Aşılanmayla eylülde nedense bi rahatlama olacak gibi geliyor. Umarım o zaman yanımıza gelebilirler de güç verirler. Genel anestezi olsa hiç korkulacak bir şey yok ama diğer iki opsiyonda güç ararız yine de doktorlarımızın tanıdık olmaları bile aslında o an büyük bir destek.

Az kaldı 2-3 ay sonra verme trendine geçicez umarım. Hamile kadınlara kimse hiç negatif bir yorum yapmamalı ya üzmesinler bizi

Teşekkür ederim bazı insanlar sevgiyi daha içerde yaşıyor pek belli etmiyor ama aslında onlarda çok seviyor inşallah öyle olur ya insan o an yanında nazının geçtiği birini ister yani şahsen ben isterim yalnız hissetmek istemem ama doktoru bile görmek iyi gekir tabiki

Hic
hic sorun degilvalla kac kere hamile olcak sanki tadini cikarmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…