2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Insallah canm bende zaten iyi yönuyle sıcaklardandr diye kendimi telkin etmeye cal*sıyorm ama sonra kizımıda yazın doğurduğum icin onda niye yaşamadm diye mukayese ederk3n buluyorm:) ama ciddenbuara çok sıcak yaa

Insallah canm bende zaten iyi yönuyle sıcaklardandr diye kendimi telkin etmeye cal*sıyorm ama sonra kizımıda yazın doğurduğum icin onda niye yaşamadm diye mukayese ederk3n buluyorm:) ama ciddenbuara çok sıcak yaa
Her hamilelik başka olur derler tabi ben tecrübesizim bu konuda ilk olduğu için ama vücudumuz hicbir şeye aynı şekilde tepki vermiyor bence gerçi kaçıncı hamilelik olursa olsun eminim ilk gibi olur hepsi annelik hep evham demek zaten inşallah hemen geçer de rahat edersin

Mrb ben normaldoğum yaptm kanamam abartı çok olmadı normal gece pedi almştm yanıma ama gerek kalmadı yattığım hastane ilaçlı sargı bezi modunda birseyler koydular altıma sanrm mikropkapmamam için,normal dogum olunca ertesi güne taburcu ediyorlar zaten eve geldigimdede jendi pedimi kullandm

Insallah canmsağolasın

kızlar 29. haftamdayım normal doğum düşünüyorum (tabi ne olur belli olmaz :) ) doktor alttan muayene etmeye ne zaman başlayacak? Çatı muayenesi deniyor galiba.

Ben dogum nasıl olursa olsun eşim de girsin cok istiyorum ama benim hastanede yasak sanırım pandemi sebebiyle, ne kadar zor bisey oldugunu idrak edip hep minnettar kalır bana bence
Benim eşim kendi istiyor girmeyi hastane ne derse o bakalim travma oluyormus bazen erkeklerde canim dogum surecini kaldiramiyorlarmis . Benimki asker oldugundan etkilenmez diye dusunuyorum

Benim eşim sağlık konusunda çok soğukkanlıdır. Doğum sırasında abartma bir şey yok gibi davranırsa şaşırmam ama bebeği ilk kucağına verdiklerinde napar çok merak ediyorum. Bebeği daha çok isteyen taraf bendim, o da ilgileniyor düşünüyor tabi, ama biraz zamana ihtiyacı olacak.

Kızlar iki şey aklıma takıldı size danışmak istiyorum. 29.haftadayım, Sağlık ocağım tetanoz aşısını 30.haftada yapacakmış. Çok geç değil mi? Herkes erkenden oldu.
2.si 4.aydan beri şuana kadar vitamin olarak hem regenesis max hem de omega 3 kullanıyordum balık hiç yemediğim için, şimdi doktor değiştirdim o da diyor ki regenesisin içinde omega 3 var, kullanma ek olarak diyor. İki doktora da güveniyordum ne yapacağımı bilemedim. Siz kullanıyor musunuz

Tetanos u bilmiyorum erken mi geç mi ama omega 3 ü multivitaminimin içinde olmasına rağmen haftada 3 gün ayrıca alıyorum. Balık yemediğim için kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. Ben bıraktığım halde tekrar başlattı hatta.

ben ilk tetanoz aşımı 5 doz yaptırdım. son doz 2014 şubat görünüyor o yüzden yaptırmama gerek olmadığını söylediler. bu gebeliğimde yaptırmadığım için bilemiyorum.
Decavit kullandığım için de doktor ilave Omega vermedi bana. İlaç prospektüsüne bakıp içerdiği omega miktarını gebelikte kullanılması gerekenle mukayese ederseniz belki biraz fikir verir.

Benim eşim de duygularını çok iyi saklar. Doktora gittiğimizde kalp atışını dinliyoruz, bebeği usg de görüyoruz ya sanki her gün evde ultrasonda görüyormuşuz gibi bir rahatlık Heyecanlanıyor bunu ben biliyorum ama hiç renk vermiyor. Doğuma girerse doğumda da çok sakin olur eminim, bebeği kucağına alınca da sakin kalırsa bravo derim artık

Tetanoz en son 28. Haftada yapılıyor dedi bana sağlık ocağı. Ben birinci dozu oldum ama 2. İçin aşı yok şuan sağlık ocağında 28. Haftama kadar da gelip gelmeyeceği kesin değil doktorum tek doz da olsan yeter dedi.

Masallah kocaman olmussunuz
Ben hala eski kot pantolonlarimin icine giriyorum
Nasil özeniyorum sizlere
Senin iç karnın geniştir bana da hamile kotları bile olmuyor artık çok kilo aldım 50 ile başladım 61 şuan bir de sadece popoya aldım o kiloyu aynaya bakınca yürüyen popo gibi duruyorum aman ne yapalım veririz ilerde

Aynı durumdayız canım vallahi önden arkadan genişleme yaşıyorum belden aşağısı bana ait değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…