2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende önden bakınca bi göbek yandan bakınca aman Allahım duba gibi duruyorum kalcalar masallah bende bel diye bisey kalmadı
Aynı yaa bide salaş giyiyorum kıyafetleri rahat etmek açısından aman yarabbi daha da kilolu gösteriyor elbise giyeyim dedim geçen bacaklarım bile kilo almış şimdi hamileyiz diye o kadar rahatsız etmiyor ama doğumdan sonra kalırsa yandıkk

5 kilo çok iyi ben 10 kilo aldim heryerime dağıldı tabi

Ayy kilo konusunda ben de felaketim kiloya çok takıntılı olduğum için annemler eşim falan aslında çok almadın diye teselli ediyorlardı ben de demek ki almadım diyordum ama artık yabancılar ooo diye karşılıyorlar geçen doktor bile oo çok büyümüş karnın dedi o günden beri aynalara bakıyorum ensem bile kalınlaşmış kalça maşallahı var göbek zaten fena büyük aslında başlangıçta niyetime göre fit anne olacaktım fat anne oldum nasıl oldu bu anlayamadım

Az kaldı 2-3 ay sonra verme trendine geçicez umarım. Hamile kadınlara kimse hiç negatif bir yorum yapmamalı ya üzmesinler bizi
Yok ya sen hamilesin tabiki alcaksin falan dediler ama ben yok fotoda öyle çıkmış demelerini tercih ederdim ay insallah bol sütümüz olur da istemsiz olarak yemeye yönelmeyiz

Bana da doktor en sonkinde çok almışsın dedi of yaa tüm beden tüm ruh değişiyor nasıl bi dönüşüm bu çok garip. Babalar bedavadan baba olurken tüm bedelleri biz ödüyoruz. Keske esim de kilolu olsa, ben alırken o da alsa ama adam incecik

Ben çok ağırlaştım. Evde hareketsiz bir yasam oluşunun da etkisi vardır belki. Işe gitmeye devam etseydim böyle olmazdı sanki, Nisan başından beri çalışmıyorum çünkü.
Karnımı saklamadan gere gere gezebildigim tek dönem hamilelik Sağlıkla kucağımıza alalım da veririz inşallah kiloları. Ama çok garipsiyorum kendimi.

Yaa gerçekten çatlaklarr ağrılarr kiloo hepsi bize Benim eşim de çok fit sinirlerim bozuluyor tişörtlerini giyebiliyordum artık dikişleri patlamaya geliyor kıyafetlerinin yazık

Benim eşim çok zayıf ama son günlerde göbeklendi
Gidip gelip " beni mi kıskandın sen?" diye seviyorum

Yaa gerçekten çatlaklarr ağrılarr kiloo hepsi bize Benim eşim de çok fit sinirlerim bozuluyor tişörtlerini giyebiliyordum artık dikişleri patlamaya geliyor kıyafetlerinin yazık
Ben de gecen dedim ki millet hamileyken kocasının tişörtlerini giyiyo evde rahat ediyo ben seninkileri giymeye kalksam göğsümden asagi inmez gerçekten esim bu kadar zayif olmasa bu kadar takilmam galiba tabi önemli olan bebeğimin sağlığı, kiloma üzülüp yememezlik de yapmıyorum, tek korkum ablam gibi doğumdan sonra uzun süre şişman kalmak ve vermek icin cok büyük çaba harcamak zorunda kalkmak

Benim ailemde de herkes doğum sonrasında kilolu olmaya devam ediyor İnşallah veririz ya birbirimize doğum sonrasında da buradan destek oluruz bu şekilde kilolu kalamayız

Benim ailemde de herkes doğum sonrasında kilolu olmaya devam ediyor İnşallah veririz ya birbirimize doğum sonrasında da buradan destek oluruz bu şekilde kilolu kalamayız
Aynen kesinlikle benim ailede de kolay kilo verebilen hic yok, herkes ideal kilosundan fazla. Dediğin gibi burdan hep destek tam destek devam ederiz

Ay benim 2. bu ilkinde az gobek kalmisti ama korse takmamistm bunda takicam nasipse insallah bide bizim ailede kilo var kaliyo ablalarm veremedi tek veren bendim 2. Yap gorucez diyolardi smdi daha azimli bi sekilde vermeye calisicam yalanci cikmamam lazm

Ahhh ahhh ben öleyim o zaman benim 8 tane teyzem var ne onlar ne de kuzenlerim zayıf hepsi çok kilolu olması gerekenin üstünde annem de kilolu 97 kilo falan ablamda hamilelikten önce 60 falandı 18 kilo almisti sonra veremedi şuan yine eh iste durumunda Allahtan benim kilo alan ve kilo tutan bir yapım yok Allahın benim için mucizesi bence 52 kiloyla hamile kaldım 5 kilo aldım

Onunla ilgili yazılar bebek stres altına girmiş olabilir ve ilerlemez ablan stres yapmış olabilir normalde bebekler doğmak ister ilerler ve doğum olurken bebeğin isteğide önemli ama bebek korkar ise ilerlemediğini duydum neticede bebek kendini ittiriyor hatta kuvvetli kilolu bebekler rahat doğar diyorlar bence çok dşğnme stres yapma meryem suresi ve dogummanında okunacak duaları oku duygularını yönlendir

Benimde eşim zayıf hiç kilo almaz doğum sonrası buda geriyor beni
Bi ilk kırk günü atlatalımda sonra toparlanırız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…