2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aklıma geldikçe gülüyorum benimki değişik bir tür, öyle Anadolu kadını Kv değil, yüksek lisanslı, yabancı dil bilen filan bir insan kendisi ama gel gör ki insanın içinde olacak bazı şeyler sadece eğitimle olmuyor. Böylesindense gözleme yen mi guzum diyen anaç Kv’leri tercih ederim yani insan olsun da

Çok şükür aman sorun olmasın. Benim tansiyonum dün akşam normale döndü şükür. Rahat bir uykuda geldi peşine akşam da sabah da 10 a 6 çıktı. Kendime geldim iyice uyumak gibisi var mı
Iyi çok sevindim , benim aynı çıkıyor hala bakalım inşallah benimki de düzenlenir. Havalar da çok sicak, sıcaktan uyumuyor bu kez de

Kızlar geceden beri fena sancım var ama kasılmalı falan değil neden çözemedim böyle dayanılmayacak gibi de değil ama geçmiyor da. Salı randevum var ama şiddetlenirse dr a gitmeyi düşünüyorum

Kızlar geceden beri fena sancım var ama kasılmalı falan değil neden çözemedim böyle dayanılmayacak gibi de değil ama geçmiyor da. Salı randevum var ama şiddetlenirse dr a gitmeyi düşünüyorum
Her sancı cekene aynı şeyi diyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Benim öyle oldu çünkü idrarda yanma vs yokken bir sabah sanciyla uyandim kivrandim 2 saate yakın sonra geçti ama bir iki gün sonra yine oldu bu sefer 1.5 gün geçmedi meger idrar yolu enfeksiyonuymus aklında olsun

Kuzum üşütmüs olabilirsin idrar yolu enfeksiyonu olabilir gaz sancisi olabilir
Mesela ben sunu farkettim ne kadar hareket edersem edeyim is yaparsam yapayim bisi olmuyo ama evi supurursem sancidan butun gun mahvoluyorum

BEnim eşimin akrabaları sut olayını saklıyorlar nazar gelmesin çocuktan anlaşılır diye dışardan soranlara ayını kuçuk söyluyorlsrmış çok nazar uzerınde duran biri degilim ama baxıları nazarı aldıgını söyler öyle bir durumu olan varsa böyle şeylerin snlatılmaması en iyisi dört yaşına kadar emziren var komedi çok nadiren bazılarının sutu olmuyor onunda kişiyle alakası olduğunu duşunuyorum hatta geçenki grubumda sut çok geldiği için bebeği bogulma tehlikesi yaşayan çok olmuştu hatta internette gördum bir bebek öyle bogulmuş memenin kahverengi kısmından sonra makas yapıyon sut kanalına baskı sut fazla gelmesin sut olsada dert yapana dert çok gelin kaynana olayları okuyorum komedi bende yok eşim yetiyor bana olsa nolurdu bilmem

Kızlar bişey sorucam bende göğüs kafesimde daralma basınç mı desem çarpıntı mı desem o tarz birşey oluyo biraz daha sola kalbe doğru oluyo sizde de oldu mu haftalardır böyle
Sola yatarsam sorun yok ama sirt ustu ya da sag tarafa yatarsam aynisini yasiyorum doktoruma sordum bu durumu
O da destekledi sol da kalp oldugu icin sola yatmak kalbi yormuyormus bununla alakali desi

Kizlar benim de bugun 20 dk suren (surmeye devam ediyor su anda) kasiklarimda kasilma oldu. Karnim sertlesiyordu hep 5 dkda geciyordu ona alistik da bu kasikta sertlesme canimi da baya acitti. Hic kasikta boyle sertlesme yasayan oldu mu? Benim de persembe kontrol

Kasık bilmem ama bende sabit durunca genelde yemek pişirdiğimde hemen gergün sertlik oluyor içer geçip oturuyorum geçiyor birde bende çok gaz olduğu için aşırı sert iğne yaparken çok zorlanıyor bazen yapamıyorum karnım iyice gerilmiş oluyor

Oyle sertlesmelere alistim benim de sabit durunca ya da herhangi bir zamanda olabiliyor. Bugunku biraz korkuttu valla bir takip edeyim

Karnımda sertlik oluyor bazen sık sık bazen uzun süreli ama sonra geçiyor ama hiç öyle ağrılı bir durum yaşamadım. Çok dikkat et dinlenmeye çalış

Ay sana çok katılıyorum yaaa benimki de öyle seninki kadar tahsilli değil ama lise mezunu o da İstanbul’da doğmuş büymüş falan derken gel gör ki bazı şeyler eğitimle falan olmuyor aynen ben de anadolu kadını gibi yöresel bir kaynana tercihimdir

Sola yatarsam sorun yok ama sirt ustu ya da sag tarafa yatarsam aynisini yasiyorum doktoruma sordum bu durumu
O da destekledi sol da kalp oldugu icin sola yatmak kalbi yormuyormus bununla alakali desi
Sağda solda oluyor mu diye test etmedim ama genelde sırt üstü olunca ve bazen otururkende oluyor demekki bir çoğumuzda oluyor bir an endişe ettim kalp sorunum mu var diye

Pazartesi bir tahlil vereyim canım sağolasın

Kuzum üşütmüs olabilirsin idrar yolu enfeksiyonu olabilir gaz sancisi olabilir
Mesela ben sunu farkettim ne kadar hareket edersem edeyim is yaparsam yapayim bisi olmuyo ama evi supurursem sancidan butun gun mahvoluyorum
Olabilir pazartesi bir tahlil vereyim. Ama perşembe kendimi çok yordum misafir gelecekti yemek pasta börek üstüne temizlik yaptım tüm akşam hizmet ettim belki ondan zorlanmış da olabilir.

Aman yetsin de fazlası kalsın duvara fiskirmasa da olur dört yaş mı kızımın hala emdigini düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…