2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım merhaba, ben Ekim annesiyim ama mesajını aratirken gördüm ben de pilates topu var ve egzersiz yapsam mı diyordum ama bunun bir zamanı mı oluyor? Hani doktoruna sormuşsun ya ondan diyorum canım :) benim haftam seninkine göre daha epey küçük, acaba bir zararı olur mu bilgin var mı

Benim de sertleşme ve kasılma oluyor bazısı hemen geçiyor bazısı sürüyor . Bugün de oldu acele hareket etmemeye çalışıyorum sanırım ani hareketler tetikliyor benim kasılmamı. Dün kontrolüm vardı ancak sormayı unuttum. Gene olursa arayacağım ben de

Doktorum geçen kontrolde bana plates tavsiye etti bel agrım için henüz başlamadım ama en kısa zamanda başlıcam. Diğer doğumu kolaylaştıran egzersizlere 36dan sonra başlamayı tavsiye ediyor doktorlar. Belki yardımcı olurum diye yazmak istedim

Ben de bugün uzun yürümüştüm 9500 adım atmışım. aslında çok iyi hissettiriyor yürüyüş. belki de yorulmuşumdur :/

Çok teşekkür ederim canım. Hamile yogasini bayadir yapıyorum ama pilates topu ile yapılan egzersizler için erken mi merak ettim. Yani yanlışlıkla açılmayı falan destekler diye korktum açıkçası

Çok teşekkür ederim canım. Hamile yogasini bayadir yapıyorum ama pilates topu ile yapılan egzersizler için erken mi merak ettim. Yani yanlışlıkla açılmayı falan destekler diye korktum açıkçası
Rica ederim canım. Benimde baya bel agrım var doktorum direk plates yap dedi. Bende 36.haftayı bekliyordum ama başlayacağım kendimi çok yormadan zorlamadan, sanırım öyle olunca bir sıkıntı çıkmaz

Reactions: The
Rica ederim canım. Benimde baya bel agrım var doktorum direk plates yap dedi. Bende 36.haftayı bekliyordum ama başlayacağım kendimi çok yormadan zorlamadan, sanırım öyle olunca bir sıkıntı çıkmaz
Hamile yogasini da öneririm canım, o tüm trimesterlarda yapılıyor ve insanı inanılmaz rahatlatıyor

Benim genelde gobek cevresinde oluyordu sertlesme kasılma
Kasık cevresinde adet agrisi gibi oluyordu
Aradin mi doktorunu tatlim

Kiz ne işin var buralarda

Reactions: The
Slm canım bende Ekim annesiyim ama sezeryrn olacağı için Eylül'ün son haftası geliyor bebiş ,benimde kasılmalar çok var son 4 gün olacak baya hissediyorum geçen gün öyle bir kasıldı ki nefes alamadım sağdan soldan alttan heryer kasıldı sanırım 2dk yi gecmisti zor nefes alıyordum doğum sancısı gibi di resmen şu aralar her zamanki gibi kasılma var kısa sürüyor çok sertleşiyor karnım vajinam ağrıyor magnezyum da iciyorum fayda yok bende cuma günü gidecem randevum var konuşcsm doktorumla gerekirse ilacın dozunu artırsın kasıklarım bacak aram çok ağrıyor sabah uyanırken yataktan çıkarken agriyot zaten sağ tarafa yatınca hemen sertleşiyor oyüzden sola yatıyorum hep

Bu tarz kasilmalar hem cok normal geliyor hem de her seyi normal gorup onemli bi durumu atlamaktan cekiniyorum.
Sanki bazen kasiliyor bazen bebek toplaniyor. 2 gundur bebegin bir yerlerine dokunuyorum sanki ama neresi bilemiyorum

Tekrar eden ve arasi kisalan kasilmalar tehlikeli diye biliyorum. Ben hic magnezyum takviyesi de almiyorum, sodayi da ihmal ediyorum
Tekrar eden ve arasi kisalan kasilmalar tehlikeli diye biliyorum. Ben hic magnezyum takviyesi de almiyorum, sodayi da ihmal ediyorum
bakalim ne diyecek doktorlarimiz umarim onemli bir durum degildir

Kasılmalar artik olmali kızlar brexton hills mi deniyordu yalanci kasılmalar doguma hazirlamak icin. Kasılmayla beraber sanci olursa dogum tehtidi diye biliyorum ama normal dogum yapan tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi

İnşallah canım şuan bile kasılıyor aşağıya ağrı vuruyor korkuyorum hastaneye gitmeye doğum lafını duymak istemiyorum daha vaktim var 12 hafta azcik beklesin oğlum sabırlı olsun vallahi benimkiler canımı çok ağrıtıyor öbür gebeligimde böyle çekmedim sırtım da ağrıyor şu randevu csbicsk gelsinde daha dogurmadn inşallah güzel haberler alırız

Kasılmalar artik olmali kızlar brexton hills mi deniyordu yalanci kasılmalar doguma hazirlamak icin. Kasılmayla beraber sanci olursa dogum tehtidi diye biliyorum ama normal dogum yapan tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi
Benim ki de kötü ya bu yalancı kasılmalar. Ama geçen günkü biraz fazla oldu sağa-sola heryerecvurdu kasılma sertleşti nefes alamadım daha erken Vaktim de var hakkımızda hayırlısı inşallah

Aman allah korusun her sey vakti zamaninda olsun Bebisler ikiz mi yoksa?

Ben de 22-23. Haftadan beri var da bugunku degisik biseydi belki kaslarim kasilmistir dedim

Ben de 22-23. Haftadan beri var da bugunku degisik biseydi belki kaslarim kasilmistir dedim
Benimki de 25 den beri var giderek sıklaşıyor, bazen daha şiddetli bazen daha hafif ama hergun 1 den fazla oluyor ben normal diye düşünüyorum. Taş gibi oluyor o an karnımın bir kısmı, biraz korkutucu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…