2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
O bende de oluyor canım. Ne tarafa yatsam o tarafa toplanmaya başladı. Uyandığımda bi müddet düzelmesini bekliyorum. Kasılmayla birlikte düzenli sancı varsa tehlikeli aslında. Yine de ne olursa doktorunuza sorun kızlar. Bişey varsa tedbir alınır. Yoksa da içiniz rahat eder.

Ben normaldede her yerimde çatlak olan biriyim malesef küçüklüğümden beri uzamaktan kilo alıp vermekten. Karnımda daha olmadı inş olmaz ya

Ben normaldede her yerimde çatlak olan biriyim malesef küçüklüğümden beri uzamaktan kilo alıp vermekten. Karnımda daha olmadı inş olmaz ya
Aynen benim de öyle ama o catlaklar hep beyaz ve tenim de beyaz olduğu için çok göze batmiyodu, kızarık hallerini hic hatırlamıyorum. Şimdi kırmızı kırmızı görüyorum yanlarimda. Henüz karnımda yok ama belli oldu oralarda da olur zamanla. Elimden geleni yapiyorum demekki genetik bu da

Benim doktorum hamilelik oncesi yaptigin seyleri yapabilirsin, ama yapmadigin yeni bir spora baslama demisti. Bence en iyisi doktorlarimiza danismak

Kese yapsan faydası olur mu acaba? Biz elimizden geleni yapalım olursa da napalım ya canımız sağolsun

Sanırım benimki de baş aşağı durumda tekmelerin yerinden öyle anliyorum, hemen doguma yorma daha degistirebilir cok erken haftalardayiz olumsuzu düşünme beklicek insallah bebişin
Inşallah canım ya. Doktorda dedi de progestani günde 2 ye çıkar dedi. Erken doğum icin riskli haftalar bu haftalar dedi. Aşağı da donmuş zaten dedi Öyle deyince. Korktum bende

Inşallah canım ya. Doktorda dedi de progestani günde 2 ye çıkar dedi. Erken doğum icin riskli haftalar bu haftalar dedi. Aşağı da donmuş zaten dedi Öyle deyince. Korktum bende
Dun kagan kocatepeyi dinlerken denk geldim, bebeğin dönmesi erken doğum belirtisi değildir diyordu.

Benim her türlü çatlayacak ama bari boydan değil aşağıları falan çatlasaÇok su da içiyorum bakalım bacaklarımda oluştu yenilerde orayı çok önemsememiştim göbek odak noktam. Kese yapıyorum kan akışını sağlıyor çok sert yapmıyorum tabi.

Yaaaa ben korkuyorum yanlış bir hareket yapmaktan falan doğum sonrası başlayacam reformera pilatese. Magnezyum kullanmayan çok azdır ya arkdasım öğrendiğinden beri kullanıyor
Bende biraz korkuyorum erteliyorum o yüzden başlamaya. 36dan sonra yapmak daha mantıklı geliyor ama bakalım. Benim başka hiçbir yerimde agrım yok o yüzden bana vermedi

Hergun olmasi normal ve çok gerekli, bebegimiz dış dünyada nefes alabilmek için egzersizler provalar yapmış oluyor, ben farkettigimde seviniyorum ama çok belirgin olmuyor
Kafasının nerede olduğunu hıçkırık sayesinde anlayabiliyorum ama işte hergün olması biraz tedirgin etti son dönemde sıklaştı

Tepeden tırnağa heryerimiz degisiyo, hiç bi çekiciligim kalmadı, vucudumu zaten pek begenmezdim iyice değişik bir hal aldi, simdi hamileyim diye avunuyorum sonrasinda o göbek sarkıp catlaklarla öylece kaldığımda insallah depresyona girmem. Çok şükür her halimize tabi karşılığında anne oluyoruz

Evet çok şükür gurur duyacağımız çatlaklar olacak belkide. Sarkmamak için ağrıda çeksek korse giyelim bence giyen giymeyen arasında çok fark oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…