2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
BEn 32. Haftadan sonra başlamıştım bu seger karnım buyuk erken başlayım dedim ama alana kdar 32 olur zannımca hindistancevizi ile badem kulkanmayı duşunuyorum çatlak olmadı bende ama bu sefer zorlayabilir
Belli olmaz senin ilk olmadığı icin derin esnedi zamanında belki o yüzden olmayabilir. Yani insallah

Hareketsizlik konusuna katılıyorum ama ben hem evde sürekli aktifim hem de düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. Benim belimde önceden de sıkıntı vardı bir kere o kadar kötü tutuldu ki hic düzelmeyecek sanmistim. fark etmeden zorlamışım bel düzleşmesi olmuş onun acısını cekiyorum hala. Ilaç konusunda da ben de pek ilaç kullanmak istemiyorum krem falan sormuştum o da pilates deyince üstünde durmadım ilaçların

Şimdilik kilo olarak 2 hafta önden gidiyor. Bakalım doğduktan sonra da öyle olacak mı :) bian önce kavuşma vakti gelse artık insan sona yaklaştıkça iyice heyecanlanıyor

Şimdilik kilo olarak 2 hafta önden gidiyor. Bakalım doğduktan sonra da öyle olacak mı :) bian önce kavuşma vakti gelse artık insan sona yaklaştıkça iyice heyecanlanıyor
Maşallah tosuncuğa nazarlardan saklasın. Neye borçlusun peki beybinin güzel beslenmesini

Çatlak icin dedi arkadaş ben de deneyim karnıma yapmiyodum hiç
He tamam bende başlamadı cok şükür ama arada kese yapıyorum. Dediğim gibi karna hafif hafif rahatlatıyor hem cok kir çıkıyor sıcaklarda başladı. Sonrasinda yatmadan badem yagi yada bebek yagi yada kakao yağlı bir kremim var onunla yaşlanıyorum

Göğüslerim de çatlamaya başlamış inanilmaz moralim bozuldu. Koltuk altlarima lazer yaptirmistim bembeyazdi, oralar kararmış sanırım genital bölgemde de kararma var. Daha 10 haftam var iyice harita gibi olcak her yerim yaa gerçekten cok üzüldüm.. sağlık olsun tabiki ama birden bu kadar değişim psikolojime cok ağır geldi..

Çok haklısın ama yalnız değilsin bunları yaşayan çok anne var. Belki de yavaş yavaş hepimizde benzer durumlar olacak. Tam bilmiyorum ama kararmalar falan hormonların etkisiyledir, sonra geçer gibi geliyor. Her şeyin çaresi var sağlık olsun çatlağını geçiren de çok anne okudum ben, geçer umarım ne diyim psikolojimiz en önemlisi

Evet kararmalar falan hormonlardan diye okumuştum başıma geldi benim de.. vucudumda zaten çatlak hep vardi da beyazdı iste inşallah cabuk toparlanir vucudum doğum sonrası.. biliyorum bunları yaşayan cok fazla var ama yine de insan üst üste yüzleşince bı kötü oluyo

Üzülme canım gecer hepsi. Hem gözükmüyor şimdi idare et. Benim yüzüm çok beyazdır normalde ama hamılelık te günes lekesi gibi siyah siyah gebelik maskesi denilen şey olusuyor. Dedım kızlarda oldu bunda olmaz hep evdeyim günes te görmüyor olmaz ama yine oldum. Alaca tavuk gibiyim

Ayy bide o var dimi tepeden tırnağa değişmedik yerimiz kalmıyor arkadaş.. bende henüz yok yüzümde leke falan bakalım

5 dkye yakın düzenli pıt pıt atıyor hem içten hem dıştan hissediliyor.
Teşekkür ederim canım akşam hissettim bu dediğinizi
Canım sende duymuşsudur zaten koltuk altı, vajinal bölge ve göğüs ucu kararması doğum sonrası geçiyormuş hiç takma bile onu..
9 ayda bir çok değişim yaşıyoruz bir çok duygu kolay bir süreç değil etkilenmen çok çok normal.. insan ister istemez kafasına takıyor. Ben mesela yok ya takmıyorum diyorum ama eşime arada bir bak doğruyu söyle çok mu kilo aldım? En çok hangi bölgeden aldım? Deyip duruyorum ikna olmaya çok ihtiyacım varmış gibi hissediyorum çünkü
çatlakların belirginliğide bir süre sonra azalır diyenler çok var kuzum ..
sen yine de bu anların tadını çıkarmaya çalış bebişine odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…