2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bende her sabah gibi bu sabahta sağ kalça ağrı ve yanmasıyla uyandım uyuyamadım hatta kalkıp varis çorabımı giydim öyle bir kesit. Sizde oluyor mu ya kalçadan bacağa kadar
Baba geçen gece 2 gün süreyle oldu bacak ağrısı tek bacakta kalçadan ayak topupuna kadar resmen

Kaç haftalıksın canım ben 27 oldum henüz başlamadı. Bende ilk 4 ay bebe yağı 5. Ay da da lierac a başladım

Ben ilk aylar hiçbir şey kullanmadım, dördüncü ay gibi lierac kullanmaya başladım ama onu da düzenli kullanmadım. Birkaç hafta önce karnımız alt kısmında ilk çatlakları gördüm maalesef, henüz az, üç dört tane kırmızı çizgi. Şimdi hem kakao yağı hem bebe yağı sürüyorum, kalça, göğüs ya da bacaklarımda yok ama karnımın altında var işte maalesef. Bu arada bu çatlaklar bacakta hangi bölgede daha çok oluyor, arka kısımda mı?

Lieracın yorumlarını çok iyi okumuştum ama olunca olacak yani önğne geçilmez bende 5. Ayda başladım lieraca hergün sürdüm henüz çatlak yok ama 27 haftalığım daha erken . İlk başlarda da bebe yağı sürdüm ama bilmiyorum ne olcak sen kaç haftalıksın cnm

Çatlak için bence erken. Bir de geneli doğumdan sonra oluşuyormus anlamıyormusuz gergin ve büyükken

Ben de o aylarda başladım pek aksatmadim cogunlukla günde iki kere yağlandim ama basladi malesef bacağımın dış yan kısmında gördüm eger baska bir kızarıklık değilse çatlak, benim iç bacaklarimda da vardi çatlak, oralarda da devam edecek gibi. Bide belimin yanlarında başlamış henüz karnımda yok

Kaç haftalıksın canım ben 27 oldum henüz başlamadı. Bende ilk 4 ay bebe yağı 5. Ay da da lierac a başladım
Ben de 29a yeni girdim, 1-2 gün önce oldu resmen pat diye hergun yağlanirken kontrol ediyodum biraz vücut emsin diye oralari kapatmadan aynada kendimi inceliyodum mutlaka farkederdim. Kiminde hic olmuyo hicbisey sürmese de, kimi ne sürerse sürsün oluyo, kiminin de dogumdan sonra birden oluyo ben çok araştırdım bunun çoğu genetik veya bünye meselesi ama benim ablam annem hep çatlamış ben de çatlıcam nasıl olsa diye salmak istemedim sonradan acaba sürsem daha mı az olurdu dememek icin sürüyorum çeşit çeşit yağlar napiyim..

Sür sür canım aksatma benimde annem çok çatlamış genetikse vay halime zaten. Ama yine de etkisi olur belki çok az çatlar aldığımız önlemlerle ne yapalım bende hiç istemiyorum ve çatlağı çok takanlardanım ama olacaksa da yapcak bişey yok gerçekten

Ben de 22-23. Haftadan beri var da bugunku degisik biseydi belki kaslarim kasilmistir dedim
Kasılma dediğiniz ne oluyor nasıl oluyor sertleşmeler oluyor ben önemsemiyorum neticede bebeğin kilsosu ikiye yaklaşmıştır plasenta derken en az ikibucuk kilo taşıyoruz iş yapmak artık zorluyor bizde inşaat var iş yapmaktan sanki karnım aşağıya doğru ağırlaşmış gibi bende öyle oluyor kasıklarıma ağırlık binince ağrı başlayınc ancak oturuyorum ben

Karnının aşağı inmesi tehlikeli ağrın olur ama kırkma derim göbek deliğini göruyorsan sıkıntı yok karın aşağıya inşnce göbek deliği görunmez oluyır bende öyle

Evet ben de önemsemiyorum karnımda gün içinde defalarca sertleşiyor, normal görüyorum artık.

dün yaşadığım bambaşka bişeydi ve karnımda değil kasıklarımda oldu. Sağa sola dönemedim canımı acıttı. Uzun sürdü epey. Neyse geçti gitti o anlık yazmıştım doktora bahsederim yine de

Bende yağ sipariş verdim bu sefer erken sureyim dedim bir aydır gelmedi hata oluşmuş para hesaba geri geldi şimdi keyfimde kaçtı dun karnım acıdı gerilmişti iyicr artık çıkıp eczaneden almam lazım bişey

Bebeğini hergün hıçkırık tutan var mı? Normal bir durum mu hergün olması doktor hıçkırık tutabileceğini söylemişti ama hergün olması tedirgin etti beni.
Gunde birkaç kerede oluyorbenim önceki bebegimde öyleydi o akşam yemeginden sonra hrp hıçkırırdı dogdu yine aynı saatte hıçkırıkları devam etti bu bebeğim bir kaç kere hıçkırıyor iştahlı bir bebek olabilir muhtemelen kilosuda iyi olur dogunca buyumesine işaret mideside genişliyordur öyle diyorlar

Ben bio oil aldım, bebe yağı bide aktarın bi karışımı var badem yağı kakao yağı birsuru baska yaglardan olusan onu kullaniyodum dönüşümlü olarak 5. Aydan beri sanırım belki daha erken başladım.. yine de al biseyler kullan ya sonradan acaba mı dememek icin devam etcem ben de

Bana doktorum herhangi bir ilaç vermedi söyledim ama pilates yap dedi.
Ben tecrube eden biri olarak şunu diyebilirim kramplar çogunlukla hareketsizlikten ve uzun sureli uyumsktan kaynaklı daha önceki gebrlşgşnçmde çok vardı 32. Haftaya kadar çalışmıştım ve hep magnezyum alıyordum bu sefer evdeyim pek oturdugum söylenemez bir kere yaşadım bir kerede kalçam çekti bacağıma vurdu o gun çok uyumuştum yani doktorun bana göre haklı ama madensuyu iç onu ben içiyorum genelde ilacın. Bir faydasını ben görmedim işin sırtının hareket oldugunu duşunuyorum

Üst üste 1 saniye aralıklarla aynı yerde atiyo, tekme öyle değil bi atiyo bı daha atmıyor falan hıçkırık nabız gibi aynı. Tekmeden daha cansız
anladım canım ben de bir kaç hissettim bu dediğini ama hıçkırık olduğunu bilmiyordum ne yalan söylim teşekkür ederimmm

BEn 32. Haftadan sonra başlamıştım bu seger karnım buyuk erken başlayım dedim ama alana kdar 32 olur zannımca hindistancevizi ile badem kulkanmayı duşunuyorum çatlak olmadı bende ama bu sefer zorlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…