2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İkinci aşıyı (biontech) vurulan yakını olan var mı? Eşim dün vuruldu biraz çarptı ya Gece ateşi yükseldi biraz (37,5 a kadar çıktı). Kendi ikinci dozumdan korktum :)

İkinci aşıyı (biontech) vurulan yakını olan var mı? Eşim dün vuruldu biraz çarptı ya Gece ateşi yükseldi biraz (37,5 a kadar çıktı). Kendi ikinci dozumdan korktum :)
Evet biraz önce bir arkadasimla yazistik hatta. Onda da ateş halsizlik yapmış, baya kötüyüm dedi. Dün olmuştu o da gecesi kötü geçmiş ishal de yapmış.

Şimdilik kilo olarak 2 hafta önden gidiyor. Bakalım doğduktan sonra da öyle olacak mı :) bian önce kavuşma vakti gelse artık insan sona yaklaştıkça iyice heyecanlanıyor
Merhaba bende ekim annesiyim öyle arada okuyorum eylül ağustos bilgi amaçlı size birşey sormak istiyorum iki hafta önden gidiyor demişsiniz bebeğim yani şu an ona görme mı hesapliyorsunuz doğum yapacağınız tarihi yoksa normal gününe göre mı bende en son doktora gittiğimde sanırsam 10 gün öndeydi bebeğim benimde yani şu an doktorun hesabına göre 25+6 yım ama kendi hesabıma göre de 24+2 yım sizce doktorun hesabına göre mı gitmeliyim inşallah sizde sağlıcakla minoşunuzu kucağınıza alırsınız

Kızlar korse konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Daha önce hiç kullanmadım beden ve sekil konusuna karar veremiyorum bu yüzden. Şuan 58 kiloyum eğer hamilelikten önceki kiloma dönersem 52 kilo olurum. Sizce alttan giymeli korse mi daha kullanışlı olur yoksa agraflı denilen sadece belden takmalı olan mı? Benim gönlüm nedense giymeli olandan yana ya.

Eklentiler

• 20210705_113247.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 20210705_113258.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar oğluşumun şifonyerini aldık bu hafta sonu.. ya şimdi ben ne ile silsem bilemedim .. içinde olacak olan bebiş kıyafetleri söz konusu olunca bilemiyorum Siz nasıl yaptınız?

Kızlar oğluşumun şifonyerini aldık bu hafta sonu.. ya şimdi ben ne ile silsem bilemedim .. içinde olacak olan bebiş kıyafetleri söz konusu olunca bilemiyorum Siz nasıl yaptınız?
Eğer organik bir bebek deterjanı almadiysan Arap sabunu sonra sirkeli su sonra duru su yapabilirsiniz. Sonrasında da biraz havalandırarak hem boya hem sirke kokusu gidiyor bu benim yöntemin

Evet hepsini biliyorum 1 sene içinde o kırmızılık geciyomus en azından, beyaz görüntü beni pek rahatsiz etmiyo zaten tenim cok beyaz olduğu icin belirginligi olmuyo öyle ama iste insanoglu nankör ya bi bebegim oluyo ve böyle fiziksel degisimlerin cok normal olduğunu bilsem de yüzleşmek kötü oldu

Sirkeli suyla silebilirsin ben öyle düşünüyorum dogal sirke var evde. Koku falan kalmiyo uçuyo hemen zaten

Ben arap sabunu sonra da beyaz sirke ile temizliyorum canım. Zaten genel olarak temizlikte bu ikisini kullanıyorum

Farmasi yada amway ürünleri kullanılır rahatlıkla katkı maddesiz. Mobilyayı almaya gittiğimde bu havalandırma mevzusunu sordum öyle bir şeye gerek yok dedi bir boya ismi söyledi ama unuttum onu kullananları havalandırman gerekli dedi çilek mobilyada öyle bir durum yokmuş mesela.

Lieeacın olan çatlakların görünümünü azaltan bir serumu var. Ona bir bakın isterseniz. Ben olursa diye almıştım şu an çatlağım yok. Ben diğeeinde de bunda da liearac kullanıyorum çok memnunum

Ben eşim de dün biontech 2. dozu vuruldu kalp çarpıntısı olmuş yarım saat sonra hastaneye gitmiş neyseki geçti bir şey çıkmadı

Lieeacın olan çatlakların görünümünü azaltan bir serumu var. Ona bir bakın isterseniz. Ben olursa diye almıştım şu an çatlağım yok. Ben diğeeinde de bunda da liearac kullanıyorum çok memnunum
Lierac bana biraz pahalı geldi açıkçası ben de bio oilin oluşmuş catlaklarda bile etkili olduğunu cok duydum cok yorum okuyarak aldım bir şişe bitti ikinciyi sipariş ettim az önce inşallah biraz önüne geçebilirim

Ben de A101 de satılan viking marka genel temizlik spreyiyĺe sildim, onda da baya organik bitkisel falan yazıyor.

Elbiselerde karnım daha düz dursun diye giymeli korse kullanırdım. Daha rahat olduğunu düşünüyorum. Doğumdan sonra da ne zaman kullanılmaya baslaniyorsa yine öyle kullanıcam.

Elbiselerde karnım daha düz dursun diye giymeli korse kullanırdım. Daha rahat olduğunu düşünüyorum. Doğumdan sonra da ne zaman kullanılmaya baslaniyorsa yine öyle kullanıcam.
Teşekkür ederim bende siyah olandan sipariş verdim bakalım inşallah istediğim gibi gelir. Vücudum tamamen kendini toplayana kadar kıyafetlerin altında da daha rahat olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…