2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Amiin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza inşallah bunu merak edip doktoruma sordum bende. Doğum tarihi son adet tarihine göre belirlenir ultrason bize sadece kaç kilo doğacağı hakkında bilgi verir dedi.

Kızlar oğluşumun şifonyerini aldık bu hafta sonu.. ya şimdi ben ne ile silsem bilemedim .. içinde olacak olan bebiş kıyafetleri söz konusu olunca bilemiyorum Siz nasıl yaptınız?
Bunu almıştım yatağını vs silmek için ama henüz kullanmadım.

Eklentiler

• IMG20210705134117.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 48
Eğer organik bir bebek deterjanı almadiysan Arap sabunu sonra sirkeli su sonra duru su yapabilirsiniz. Sonrasında da biraz havalandırarak hem boya hem sirke kokusu gidiyor bu benim yöntemin

Sirkeli suyla silebilirsin ben öyle düşünüyorum dogal sirke var evde. Koku falan kalmiyo uçuyo hemen zaten

Ben arap sabunu sonra da beyaz sirke ile temizliyorum canım. Zaten genel olarak temizlikte bu ikisini kullanıyorum

Ben bebek bulaşık deterjanı ile sildim

Ben de A101 de satılan viking marka genel temizlik spreyiyĺe sildim, onda da baya organik bitkisel falan yazıyor.

teşekkür ederim kızlaaar o zaman hem sirke hem deterjan yapayım ben herkes ikisini kullanmış zaten sanırım

kızlar 30. haftadayım kabızlık sorunumda yok ama çok fena hemoroid oldum yürürken otururken zorluk çekiyorum işim de masa başı sürekli oturuyorum (( doktor fitil verdi umarım işe yarar. aranızda bunu yaşayan var mı? normal doğum düşünüyordum umarım bi sıkıntı çıkarmaz

Teşekkür ederim bende siyah olandan sipariş verdim bakalım inşallah istediğim gibi gelir. Vücudum tamamen kendini toplayana kadar kıyafetlerin altında da daha rahat olacağını düşünüyorum.
Gayet kullanışlı gözüküyor. Inşallah istediğin gibi gelir Kesinlikle daha dar ve sıkı duracağı için psikolojik olarak da iyi gelir.

Gayet kullanışlı gözüküyor. Inşallah istediğin gibi gelir Kesinlikle daha dar ve sıkı duracağı için psikolojik olarak da iyi gelir.
Ayy inşallah ya teşekkür ederim M-L olandan aldım inşallah dar gelmez ama gelirse de sıkıntı yok ya nasıl olsa bebek olmayacak istediği kadar sıksın

Daha çok ihracat da yapan firmalarda (çilek bunlardan biri olabilir) bu koku olmuyormuş standartlar gereği. Ancak lokal mobilya mağazalarından alınırsa elzem bir durum diye anladım ben. Hatta bazıları 1-2 hafta diyordu, başka bir mobilyacı ikimizin de boyası aynı boya az havalandırma süresi verenlere inanmayın demişti i.

Kızlar oğluşumun şifonyerini aldık bu hafta sonu.. ya şimdi ben ne ile silsem bilemedim .. içinde olacak olan bebiş kıyafetleri söz konusu olunca bilemiyorum Siz nasıl yaptınız?
Canım bi su arapsabunu ve sirkeli suyla sil, bir su da duru su ile. Sonra çekmecelerini açık bırak kurusun. Sonra rahatlıkla kullanabilirsin.

Ben de alttan giymeli var, bi müddet onu kullanırım. Sezeryan olucak zaten ilk iki ay giyemem bile belki.

Haklısın ama bir çoğumuz maalesef yaşıyor bu durumu göğüsler çok mu büyüdü senin benimde göğüslerim dikti gram sarkıklık yoktu şimdi hafif sarkmış daha sonra iyiyice sarkacak tabi sağlık olsun ama insan değişime hemen adapte olamıyor çatlağında tedavisi var artık sıkma canını doğumdan sonra korse takalım bari göbek sarkmasın

Kararmaları takma hiç o doğumdan sonra geçiyor bende de oldu kararma göğüs ucu da baya karardı göbekte hamilelik çizgisi oluştu zaten esmerdim çizgi de koyulaştı

Ayy inşallah ya teşekkür ederim M-L olandan aldım inşallah dar gelmez ama gelirse de sıkıntı yok ya nasıl olsa bebek olmayacak istediği kadar sıksın
Normalde bu tip korselerde bedenin bir küçüğü alınıyor. Zaten sıksın diye alıyoruz değil mi M-L de doğum sonrası için iyi bence, ilerde daha küçük bedenini bile alırsın .

Tansiyondan ziyade ben ilk hamileliğimde kanamalarım olmasın diye tansiyon ilacı kullanmak zorunda kalmıştım (damarları genişletiyormus galiba) o ilaç bende çok ödem yapmıştı ve 40im çıkmadan da gitmemişti. Aklıma acaba öyle birşey olabilir mi diye geldi ama onunla alakalı değilmiş. Bir de karpuz çok ödem yapıyor diye doktor bana yeme dedi. Belki o etki eder. Bilmez miyim onun acısını pufuduk banyo/lohusa terliğinden başka bişey giyemiyordum ayağıma. Geçmiş olsun umarım kısa sürede geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…