2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Normalde bu tip korselerde bedenin bir küçüğü alınıyor. Zaten sıksın diye alıyoruz değil mi M-L de doğum sonrası için iyi bence, ilerde daha küçük bedenini bile alırsın .
Evet öyle tabi ama hiç kullanmadığım için acaba nasıl olur diye bilemedim sonraki sürece göre daha küçük de alabilirim ınsalalh gerek kalmaz tabi

Ben normaldede her yerimde çatlak olan biriyim malesef küçüklüğümden beri uzamaktan kilo alıp vermekten. Karnımda daha olmadı inş olmaz ya
Bence şansa bırakma krem veya yağ kullan. Ben de aynıyım her yerinde çatlak var kuru cildim. Kullanıyorum düzenli bakalım işe yarar umarım

Üst üste 1 saniye aralıklarla aynı yerde atiyo, tekme öyle değil bi atiyo bı daha atmıyor falan hıçkırık nabız gibi aynı. Tekmeden daha cansız
Yani bende de öyle oluyo ama üst üste 15-20 defa olması normal mi ki?

Kilo olarak önde veya geride olmasının bir anlamı yok. Tamamen son adet tarihinize yani yumurtlama tarihinize Göre hesaplanır doğum. Ona göre kaç hafta oluyorsa öyle düşünün.

Weleda, lierac, mustela krem, mustela yağ ben hepsini kullanıyorum. Adamışım kendimi buna
Aynen ben de bio oil ve mustela karma kullanıyorum. Ya biliyorum illa catlicak bu genetik bizde ama bari haritaya donmeyeyim dedim

Gebelikte tüm damarlar belirginleşir belki vücudunda genel olarak fark etmissindir. Varis falan da ondan oluyor zaten. Hemoroid de aynı hesap o kısımdaki damarların varislesmesi ile oluşuyor. Normal doğuma engel olacağını sanmıyorum. Bende de önceden vardı belirginleşti. Sağlık sorunlarımdan dolayi ne kadar istesem de normal yapamicam doğumu nasip tabi. Ama oluyor yani velhasıl.

Göğüslerim zaten büyüktü iyice büyüdü, bi ara sütyen alana kadar evde sutyensiz de gezdim eskiler dar geliyo diye, sarkma da var koyulasma da. Tam catlak denemez ama kızarık cizgiler görüyorum gibi, başlangıç aşamasında iste malesef valla bu vucudu nasıl toparlicam bilmiyorum bide sezeryan olursa korseyi nasıl takarım canım çok tatlıdır benim

Evet öyle tabi ama hiç kullanmadığım için acaba nasıl olur diye bilemedim sonraki sürece göre daha küçük de alabilirim ınsalalh gerek kalmaz tabi
Inşallah gerek kalmaz tabi Ben elbiselerin içine hep giydiğim için, sıkılaşınca da bunun büyük geleceğini düşünerek küçüğünü de alırsın dedim.

Benimde sezeryan olacak büyük ihtimal korse takmayı düşünüyorum takmamız lazım bacım toparlanır merak etme bende yaşadığım memleket çok sıcak olunca evde hep sütyensiz dolanıyorum sanırım o yüzden sarktı biraz

Coraspin kullanmistim bir suredir, birakma zamanim yaklasiyor diye iyice seyreklestirmistim. Belki onun etkisidir, sorayim doktora. Karpuz zaten yasak. Arkadasimin düğününe bile yumusak ev terligi ile gidiyorum, hastaneye de 40 numara crocs aldim. :/ sagolun

Eskiden biraz sarkinca duvar şınavı çekerdim hemen bikac günde etki ederdi. Doğumdan sonra insallah cabuk toparlanırız da kendimizi salmayiz inan en cok ondan korkuyorum. Ben hic bir zaman kolay kilo veren biri olmadım, insallah korktugum gibi olmam

Inşallah gerek kalmaz tabi Ben elbiselerin içine hep giydiğim için, sıkılaşınca da bunun büyük geleceğini düşünerek küçüğünü de alırsın dedim.
Çok teşekkür ederim bilen birinden tavsiye almak iyi oluyor

Teşekkür ederim bende ondan aldım ınşallah iyi olur.
Ben belden alicam normal dusunuyorum dogum sonrasi dikis olacagini dusunerek alttan giyemem diye once belden kullanacagim sonra alttan giymeli var bende kullaniyordum arada elbise altlarina onu kullanirim diye dusundum

Ben belden alicam normal dusunuyorum dogum sonrasi dikis olacagini dusunerek alttan giyemem diye once belden kullanacagim sonra alttan giymeli var bende kullaniyordum arada elbise altlarina onu kullanirim diye dusundum
Teşekkür ederimm. Bende normal doğum düşünüyorum acaba canım yanar mi alttan giymeli korseyle diye tereddütte kaldım ama yine de aldım. Duruma göre eğer sıkıntı yaşarsam belden olanı da almayı düşünüyorum.

Kilo olarak önde veya geride olmasının bir anlamı yok. Tamamen son adet tarihinize yani yumurtlama tarihinize Göre hesaplanır doğum. Ona göre kaç hafta oluyorsa öyle düşünün.
Hım anladım tesekur ederim benim de kafam karıştı nasıl oluyor diye

Duvar mekiğini hiç duymadım doğumdan sonra yapalım madem
Ben de hiç kilo alamazdım hayatım boyunca ellinin üzerine çıkamazdım ama 27 haftalığım 11 kilo birden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…