2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Öyle bi yapım vardı evet ama hepsi gitmesin ben zayıflık sevmem hiç
Kız almak değil vermek dert boşversene zayıf ol işte. Ben lisede aşırı zayıftım 165 boy 43 kiloydum doktora gidiyodum nasil kilo alırım diye. Bana gülüyordular. Bir tanesi dedi sen hele 30 ol o zaman konuşuruz diye. Hakket sonra diyet yapmam bile gerekti yani kilo vermek için. Sen boşver alma

Kızlar ya uyku pozisyonunuz nasıl. Ben hep sola yatmaya çalıştığım için her yerim ağrıyor sırt üstü zaten uyuyamıyoruz. Bilgisi olan var mı doktoru yönlendiren

Kızlar ya uyku pozisyonunuz nasıl. Ben hep sola yatmaya çalıştığım için her yerim ağrıyor sırt üstü zaten uyuyamıyoruz. Bilgisi olan var mı doktoru yönlendiren
Aynı dert bende de var canım doktor soluna yat dedi ama sürekli aynı pozisyon uyumak bel kalça bacak her yanımı mahvetti sağ sol sürekli dönüyorum uykuda uyku kalitesi sıfır yani

Ve bunu da bir kadin bir anne, baska bir kadina bir anneye yapiyor, söylüyor ne kötü.

Benim iştahim pek kalmadi bir iki aydir çok yiyemiyorum. Azicik yesem doyuyorum midem sisiyor. Kilo alimim durdu aksine yanlardan kilo vermeye bile basladim. Yarin kontrole gidince soracagim.

Ben kantoron yagi, zeytin yagi , bebe yagi , catlak kremi ne varsa surdum . Çatlagim yok saniyordum megerse alt karnim çatlamis geçen gun farkettim çok uzuldum alt karin boydan boya çatlamis halde. Ne kullandiysam fayda etmemis bünyemden galiba.

Ben soluma da yatmaya çalışıyorum ama genelde sağa dönük uykuya dalabiliyorum yok olmuyor solda zor dalıyorum. Bazen gece uyanıyorum sırt üstü dönmüşüm Tekrar uykuya dal filan.. yani çokta kontrolümüzde değil ama sağ ya da sol kendimi sıkmıyorum ben sağa da çok yatıyorum

Anladım çok tesekur ederim teyzemde doktor ne diyorsa o dedi bende tam anlamdim yani neye göre hesapliycam dediginiz gibi demek ki çok sağolun inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

Benim doktorum bu konuda beni hiç uyarmadı. Önemli olan uyuman, uyku kaliten, sonra zaten istesen de sırt üstü uyuyamayacaksın, dedi. Ben kendi kendime biraz erken başladım sanırım. Hamileliğin başından beri sola dönük uyumaya çalıştım. Sağa dönünce daha rahat uyuyorum gerçi. Sağ-sol sürekli dönüyorum.

Ben doktorumla hic konuşmadım bunu ama internetten ve cevremden edindiğim bilgiyle hep sola yatiyorum ve sırtıma yastik koyuyorum ki dönmeyim diye. Sabah sol tarafım felç uyaniyorum. Mesela simdi normalde uyurdum ama sol kol ve bacak ağrısından uyuyamiyorum

Öyle canım ben de kullandim karışık o yaglardan, bebe yağı ve bio oil hergun sürdüm ama engel olamadim erkenden başladı çatlamaya..

Bikac gündür vajina bölgesinin kemiklerinin ağrısını hissediyorum, daha çok gece ve sabah ilk kalkışlarımda oluyo. İki bacağımın birlesme yerleri o kısımlar çok değişik bi ağrı. Sizde de oluyo mu çok mu erken bunun için?

Benim27.haftamdan beri o agrım var maalesf evet biraz erken oz3llikle benmki daha öncek8gebeligmde 33-34 lerde başlamştı bende busefer erken başaşağı döndü minikm ondanmı acaba bende bilmiyorm

İyi bari ya rahatladım doktorum beni hep sol diye korkuttuğu için sağa asla dönmüyordum ama her tarafımda ağrıyordu bugün biraz sağa dönerek uyudum düne göre ağrım az

Hertarafım tultumuş durumda:) gecen sol yyanağm bile uyuşmuş durumda,baktm gidişat iyi degil sağ tarafa yeri geldimi sirtustü herturlu yatmayabaşladm:)) tabi vucudun izin verdiği evreye kadar

Hertarafım tultumuş durumda:) gecen sol yyanağm bile uyuşmuş durumda,baktm gidişat iyi degil sağ tarafa yeri geldimi sirtustü herturlu yatmayabaşladm:)) tabi vucudun izin verdiği evreye kadar
Daha var ne yapacaz bilmiyorum valla. Hamile yastıklarından alayım diyorum ama yine dönemeyecem aynı şey

İyi bari ya rahatladım doktorum beni hep sol diye korkuttuğu için sağa asla dönmüyordum ama her tarafımda ağrıyordu bugün biraz sağa dönerek uyudum düne göre ağrım az
Uyku kalitesi de çok önemli. Benim doktor hep onu diyor. Sağa dönmekte bir problem yok sanırım. Ama sırt üstü uzun süreli yatmalar belki rahatsız eder. Banu ciftcinin videoları var, bakın dilerseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…