2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı ağrı sanırım.. benimde iç bacağım vajinaya yakın olan kısım spor yapmaya başladığım ilk hafta gibi ağrıyor zaman zaman .. ama anlık oluyor geçiyor. Bir kaç haftadır var bende de . Akşamda vajinada zonklama iğne batması gibi ağrılarım oldu mesela.
erken mi diye hiç düşünmedim

Acaba her hamilemi böyle yoksa biz mi yaablamı falan hiç hatırlamıyorum ağrım sızı çekiyormuydu die

Aynı ağrı bende de var canım. Normal mi ben de bilmiyorum. Bu perşembe doktora soracağım gidince.

Günaydın arkadaşlar uyku durumu benim de aynı sol tarafa yatmaktan sol kolum sol bacağım uyuşuyor ağrıyor arada sağ yanıma da yatıyorum ama yine rahat edemiyorum karnım acıyor ağırlığı sağa kayınca sırt üstü önceden 5-10 dakka yatabiliyordum ama bir aydır sırt üstü de yatamıyorum nefesim kesiliyor bir de 4-5 kez tuvalete kalkıyorum bir de tuhaf rüyalar da eklendi son zamanlarda işte uyumak denirse buna ama alıştım artık ben 5. aydan beri böyleyim yavrumun canı sağolsun bebişlerimiz iyi olsun da yeterki şurada 2 ay kaldı idare edeceğiz mecburen

Benim27.haftamdan beri o agrım var maalesf evet biraz erken oz3llikle benmki daha öncek8gebeligmde 33-34 lerde başlamştı bende busefer erken başaşağı döndü minikm ondanmı acaba bende bilmiyorm
Ben de baş aşağı döndüğünü hissediyorum tekmelerin yerinden dolayı ondan mi acaba bilmem

Ben ablamla kıyasliyorum en yakinda onun hamileligine sahit olduk da erken agırlastim ya o benden daha dinçti son zamanlarına kadar. Benim daha 2 ayım var. Annem sen bana çekmişsin benim hamileliklerim de ağır geçerdi diyo. Bu ağrı da daha cok yataktan ilk kalktığımda oluyo biraz ayakta durunca hafifliyor çok değişik sanki aşağı baski yapiyo gıbi bebek

Kızlar merhaba. Ben de aranızdayım fakat kalp atışı duyamamıştık ve kürtaj olmuştum. Simdi 4+1 hamileyim. Sağlıklı bir bebek ve gebelik icin dualarinizi istiyorum
Tebrik ederim... Her şeyin yolunda gittiği sağlıklı bir hamilelik geçirir ve evladını kucağına alırsın inşallah

Acaba her hamilemi böyle yoksa biz mi yaablamı falan hiç hatırlamıyorum ağrım sızı çekiyormuydu die
Benim ablam benden daha rahatti yaa iyi hatırlıyorum hic böyle ağrılı ve ağır değildi, ben anneme çekmişim öyle diyo annem ama annem bile benim kadar değildir, kaynana yanında ne kadar ağır geçirebilir ki her işi yapmıştır yine mecbur

İki gündür o kadr zor adım atıyorum ki özellikle sol tarafımda büyük ağrı var pelvik ağrısı bu mu tam olarak sizde de adım atarken zorlanma var mı

İki gündür o kadr zor adım atıyorum ki özellikle sol tarafımda büyük ağrı var pelvik ağrısı bu mu tam olarak sizde de adım atarken zorlanma var mı
Yataktan ilk kalktigimda veya uzun uzun oturup kalktigimda oluyo benim daha çok pelvik kemiklerinde ağrı. Araştırdım normal diyo ama bilemiyorum

Kızlar leke için bunu kullanıyorum sadece hamileler için diğer güneş kremleri ağır gelebilir. Şimdiye kadar leke olmadı bundan sonra olur mu bilmem.

Eklentiler

• image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…