2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar leke için bunu kullanıyorum sadece hamileler için diğer güneş kremleri ağır gelebilir. Şimdiye kadar leke olmadı bundan sonra olur mu bilmem.
Ben de bundan alacaktım eczacı sonra başka bişey önerdi nedense onu aldım Ama dermataloglar öneriyormuş solanteyi, eczacı bana evdeyken bile sür dedi. Korumak lazım kendimizi

Benim de bu sabah ilk idrardan sonra çok hafif ve az pembe leke geldi. Doktorumu aradım birazdan kontrolüm var inşallah her şey yolundadır. Korktum ama sakin kalmaya çalışıyorum.

Benim de bu sabah ilk idrardan sonra çok hafif ve az pembe leke geldi. Doktorumu aradım birazdan kontrolüm var inşallah her şey yolundadır. Korktum ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Kuzum sakin ol sen inşallah bir sorun yoktur Benim 3-4 kere oldu kahverengi kırmızı pembe .. ve hepsi sebepsizdi.. eski bi kanamayı atıyordur dedi doktor.
artık vücut kendini doğuma hazırlıyor onunda etkisi olabilir. Birde benim doktorum ilişki olduysa eğer ilişkiden bir hafta sonra bile lekelenmeler olabiliyor demişti..
bizide haber et

Çok geçmiş olsun inşallah hicbir şey yoktur sakin kalmaya çalış. Herhangi bir basit sebepten bile olabiliyor. Güzel haberlerini bekliyoruz

Merhaba kızlar uzun zamandır pek yokum ev taşıma işlemleri var hala bitmedi kendimi yormamaya çalışıyorum kontrollerimi de eksik etmiyorum Tabi . Son 86 gün zaman nasıl geçiyor hiç bilmiyorum bir yandan bitsin istemiyorum hamilelik bir yandan da kavuşmak istiyorum değişik duygular en sonki kontrolde bebiş 1 kilo 80 Gr olmuştu herşey Yolunda çok şükür. şeker yüklemesi de yaptırdık bakalım sonuçlar ne çıkacak

Ben 3 haftadır çekiyorum bu ağrıyı özellikle akşamları gün içinde de ara ara zonkluyor eşime geçen gün dedim herkesin beli ağırır göbek büyüdükçe benim aşağısı ağrıyor diye doktoruma da sordum normal beklediğimiz ağrılar dedi açıklık gözükmediği için problem değilmiş 23. Haftadan beri de baş geliş dün kontrolüm vardı pozisyon hala aynı kanalın girişinde bekliyor açıklık olmadığı için hala sıkıntı yok diyor ama 10 günde bir geleceksin artık dedi. Ben ağrıları akşamları bacaklarımı dikerek biraz hafifletiyorum

Kız ne bilim bende 1.62 yim hep 48 kiloydum 30 yaşımdayım. Hiç alamadım taaa ki hamile kalana kadar şimdi 60 kiloyum diyorum doğumdan sonra 56 nın altına falan düşmem inşallah böyle çok mutluyum

Benimkinin pozisyonu her gidişimde farkli oluyor ama şuan benimki de heralde baş geliş durumda ben öyle hissediyorum. Ben de ağrıların normal olduğunu düşünüyorum rahim büyüyor bebek büyüyor artık asagi baski normal insallah bı açıklık risk vs yoktur bakalim bana ne dicek dr

Ben de aynen hem hamilelik tüm zorluklarına ragmen cok tatlı geliyo hem de bir an önce kavusmak istiyorum cok farkli bi his

Çok şükür canım Çok sevindim. Dinlen bol bol, yorma kendini.

Sonuna yaklaşıyoruz artık nolur nolmaz dinlene dinlene yapmak lazım işleri. Vajina kemiklerinde baskı yürürken bi ağrı hissediyor musun peki? Kerata bugün bana adım attırmadı ya özellikle sol tarafta.
Sayılmaz çok iş yaptığımda sanki karnım aşağıya doğru baskı uyguluyor gibi yer çekimi eşliğinde sanki bebek aşağı doğru çekiştiryor gibi idrar sıkışıklığı gibi bir baskı oluyor idrara sıkışık olmadığım halde

İnş ama normal doğum düşunenler için şart gibi yurume rahim kaslarını guçlendırıyor diyorlar birde ödem ve kan dolaşımı için şart surekli otursam ben artık ayaklarımdan adım atamam hem şişer hemde merdiven çıkarken inanılmaz zorlanırım işe gittiğim dönemlerden biliyorum direncin artıyor kolay kolay yolrulmada olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…