2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok şükür canım. İyi olmanıza sevindim. Bu doktorlarında bi ortası yok yürüyüş yap diye beni darlıyor benim doktorum. Oysa yapıyordum ama, artık yapamıyorum, bacak aram çok ağırlaştı. İki adım atıyım bi fena oluyorum.

O da birbucuk sene sonra vereyim demiştir ilk zaman gelmiyor ama lohusa depresyonuna girenlerde olur bu takma işi zannımca onada uzmanlar çözum uretiyorlar verirsin bence kiloyu benim daha önceki listem var onunla vermiştim en son ama zaman kalmadı iki uç kilo verecektim hamilelik oldu

Kızlar ya uyku pozisyonunuz nasıl. Ben hep sola yatmaya çalıştığım için her yerim ağrıyor sırt üstü zaten uyuyamıyoruz. Bilgisi olan var mı doktoru yönlendiren
Her yön diyebiliyorum bir tarafıma yatınca ağrı ile uyanıyorum diğer tarafa yatıyorum sonra sırt ustu de yatıyorum rahım bağları gerildiği çin ayaklarımı hafif katlıyorum yastık koyuyorum ayaklarıma destek olarak ne yapsan hışırım çıkıyor uyuyormuyum yuk mu taşıyorum bilinmez bir haftadır az uyanmaya başladım surekli dönen ben baygınlık gibi uyuyorum on iki gibi uyuyorum dokuz gibi uyanıyorum arada tuvalete gittiğimde oluyor ama beş altı saat uyuyordum şimdi fazla uyuorum gözum kapanıyor vucut yapıyormuş beni uyutup yağ mı depoluyor diyorum ne yapıyor vucudu doğuma hazırlıyor ama bu kadar uyku beni yoruyor ama kendimide kaldıramıyorum ki anlamadım gitti

Bugünden sonra yürürsem ancak çok kısa kısa yürürüm. Doktor bana yürüyüşünü istediğin gibi yapabilirsin demişti ben vur diyince öldürmüşüm

Ben de kendimi iyi hissediyorum aman yürüyeyim kafasındaydım bu durum oldu Zorlamamak da lazımmış. Belki evde ufak hareketler de hiç yoktan iyi bir durum olur.

Bugünden sonra yürürsem ancak çok kısa kısa yürürüm. Doktor bana yürüyüşünü istediğin gibi yapabilirsin demişti ben vur diyince öldürmüşüm
ĞĞyarım saat iyi ben oturuyorum arada otobus durağı bank görduğumde bir öncekinde çok yurumuştum nişan gelmişti bir cm çılma olmuştu 36.haftdaydım ından dinleniyorum ben

İnsanlar o kadar kötü ki kendileri de aynı süreçlerden geçtiği halde insana kendini kötü hissettiriyolar. Kiminin bünyesi kiloyu tutmaz dünyaları da yese, 20 kilo da alsa doğurur ve 3 ay sonra yine eski kilosuna çabasız bi sekilde iner, kimi de cok dikkat etse bile alır vermekte zorlanir herkesin kendi bedeni ama cok acımasız yorumlar yapiyolar düşüncesizce.. cok zorlandi ablam ama simdi eski kıyafetlerine girebilmenin mutluluğunu yaşıyor, ins benim o kadar uzun sürmez

Ben de hic yürüyemiyorum, eskiden de yürüme performansım çok zayıftı hemen hamlardim, simdi bu ağırlıkla iyice eziyet oldu iki adım yürümek, biraz da o yüzden normal doğum hayali kuramiyorum millet hergun kilometrelerce yürüyor da yine olmuyo ben kimim de normal dogurcam diyorum bazen senin başına gelenden sonra iyice sogudum yürüyüşten, insallah ilk ve son olur geçmiş olsun

Çok teşekkürler inşallah tekrarlamaz.

Kendimizi nasıl iyi hissediyorsak ya ben iyi hissettiriyor diye bi yürüdüm böyle oldu gözüm korktu bizim bebiş de son 4-5 haftadır makat geliş bu arada. Bazı şeylerin önüne geçemicez her türlü şurada çok az zaman kaldı aman sağsalim geçsin bebişlerimize kavuşalım yeter. Hiç hiç canını sıkma valla ona buna Bugün bebeğe ya bişey olursa diye düşünmek bile baya korkutucuydu

Anlıyorum ya insan Korkmaz mı hangimiz olsa korkardık Allah'a emanet bebeklerimiz, onca zamani birlikte geçirdik hareketlerini herseyini hissediyoruz Rabbim sağlıkla kavustursun da bugünler sayılı günler herseye sabreder insan

Benim cevremden çok annem takıyordu yok oran buyudu buran buyudu beni görunce şişmanlamışsın der diyorum anne mille çocugunu görunce suzulmulsun der benin ki şişmanlamılsın kendisi 68 kilo o civarda takılıyor 60 kilo alduğum dönemde beni kendisinden şişman göruyordu nasıl gözukuyorsam yuh artık diyordum ben guluyordum çöp olman lazım annemi mutlu etmek için sonraki gidişimde 54 kiloya duştum yinede ver der gibiydi belim çok incelmemişti millete zayıf anneme şişmanım nedense herkes şişmanlıyor yada çogunluk diyelim hamileliklerde olan durumlar insanların yorum yapması saçma aslında ne kilolar veriliyor ben protein diyeti iyi hiç meyve yemiyecen salatalara domates limon kök sebzeler eklemiyecen öyle onu yapınca yanında yuruyuş herkes verir emin ol

Cok sevindim canim iyi olmaniza zaman yaklastikca surekli dinlenmemiz gerekiyor demek ki

Aynisi bir aydir var bende, son gunlerde hiç uyuyamaz oldum, kizim gece uyumuyor tekmeleyip gezinip duruyor o uyuyana kadar ben de uyuyamiyorum, rahat edemiyorum ne tarafa yatsam oradan tekmeliyor. Masallah çok hareketli kizim, yoruyor beni bu hareketliligi cani sag olsun iyi olsun gecer bu gunler diyorum ben de.

Kızlar siz gece tekmelerinden ya da hareketlerinden uyanıyor musunuz? Hani hep öyle derler ya.. ben gece tuvalete kalktıktan sonra elimi karnıma koyup uyuyorum evet uyanık hareket ediyor oluyor gece ama gayet uykuya dalıyorum sonra da uyandırmıyor Oğluşum mu beni üzmüyor yoksa benim mi uykum derin sizin nasıl?

Yok beni de uyandıracak kadar fazla bir tekme yok Tuvalete kalkıyorum bakıyorum bebiş kıpırdıyor ama sonra gayet uykuya dalıyorum ben de.

Ben uyurken hiç hissetmiyorum. Uyanınca uzanır vaziyette hareketleri dışardan bakınca belli oluyor, o kadar hareketli maaşallah ama uyku esnasında hiç hissetmedim.

Canım benimkinin belli saatleri var o saatlerde hareket ediyor. Gece sadece 1 ve 2 arası biraz hareket ediyor. Ederken uyuyorsam uyanıyorum artık. Ama bu aralar o saatlerde genelde uyanık oluyorum bacak ağrılarından.

Canım benimkinin belli saatleri var o saatlerde hareket ediyor. Gece sadece 1 ve 2 arası biraz hareket ediyor. Ederken uyuyorsam uyanıyorum artık. Ama bu aralar o saatlerde genelde uyanık oluyorum bacak ağrılarından.
Beni de uyandıran bacak ağrıları magnezyumu ikiye çıkardım bir de dün sodamıda içmiştim sabah pek ağrım yoktu. Ondanmıdır bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…