- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #21.161
Çok şükür canım. İyi olmanıza sevindim. Bu doktorlarında bi ortası yok yürüyüş yap diye beni darlıyor benim doktorum. Oysa yapıyordum ama, artık yapamıyorum, bacak aram çok ağırlaştı. İki adım atıyım bi fena oluyorum.Çok şükür her şey yolundaymış kızlar. Çok teşekkürler desteğiniz için. Haftasonu baya yürümüştüm galiba yorgunluk tetikledi. Yürüyüşlerin yarım saati geçmesin, yürü gel dinlen ancak öyle bir daha hareket et dedi. Bana da ders olsun
O da birbucuk sene sonra vereyim demiştir ilk zaman gelmiyor ama lohusa depresyonuna girenlerde olur bu takma işi zannımca onada uzmanlar çözum uretiyorlar verirsin bence kiloyu benim daha önceki listem var onunla vermiştim en son ama zaman kalmadı iki uç kilo verecektim hamilelik olduAblamın sütü gec ve az az geldi baslarda o kadar cok yedi ki süt olsun diye, valla uzmanlar ne kadar da su ve yesillik dese de bazi sekerli seyler de süt yapiyor bunu tecrubeyle gördük. O ara epey aldi aradan 1.5 sene geci yeni yeni veriyo zorlanarak. Öyle olmaktan korktugum icin biraz panik yaptım heralde dedigin dogru şimdi bosluktan bunları düşünüyorum Allah baska dert vermesin de
Her yön diyebiliyorum bir tarafıma yatınca ağrı ile uyanıyorum diğer tarafa yatıyorum sonra sırt ustu de yatıyorum rahım bağları gerildiği çin ayaklarımı hafif katlıyorum yastık koyuyorum ayaklarıma destek olarak ne yapsan hışırım çıkıyor uyuyormuyum yuk mu taşıyorum bilinmezKızlar ya uyku pozisyonunuz nasıl. Ben hep sola yatmaya çalıştığım için her yerim ağrıyor sırt üstü zaten uyuyamıyoruz. Bilgisi olan var mı doktoru yönlendiren
Bugünden sonra yürürsem ancak çok kısa kısa yürürüm. Doktor bana yürüyüşünü istediğin gibi yapabilirsin demişti ben vur diyince öldürmüşümİnş ama normal doğum düşunenler için şart gibi yurume rahim kaslarını guçlendırıyor diyorlar birde ödem ve kan dolaşımı için şart surekli otursam ben artık ayaklarımdan adım atamam hem şişer hemde merdiven çıkarken inanılmaz zorlanırım işe gittiğim dönemlerden biliyorum direncin artıyor kolay kolay yolrulmada olmuyor
Ben de kendimi iyi hissediyorum aman yürüyeyim kafasındaydım bu durum olduÇok şükür canım. İyi olmanıza sevindim. Bu doktorlarında bi ortası yok yürüyüş yap diye beni darlıyor benim doktorum. Oysa yapıyordum ama, artık yapamıyorum, bacak aram çok ağırlaştı. İki adım atıyım bi fena oluyorum.
ĞĞyarım saat iyi ben oturuyorum arada otobus durağı bank görduğumde bir öncekinde çok yurumuştum nişan gelmişti bir cm çılma olmuştu 36.haftdaydımBugünden sonra yürürsem ancak çok kısa kısa yürürüm. Doktor bana yürüyüşünü istediğin gibi yapabilirsin demişti ben vur diyince öldürmüşüm
İnsanlar o kadar kötü ki kendileri de aynı süreçlerden geçtiği halde insana kendini kötü hissettiriyolar. Kiminin bünyesi kiloyu tutmaz dünyaları da yese, 20 kilo da alsa doğurur ve 3 ay sonra yine eski kilosuna çabasız bi sekilde iner, kimi de cok dikkat etse bile alır vermekte zorlanir herkesin kendi bedeni ama cok acımasız yorumlar yapiyolar düşüncesizce.. cok zorlandi ablam ama simdi eski kıyafetlerine girebilmenin mutluluğunu yaşıyor, ins benim o kadar uzun sürmezO da birbucuk sene sonra vereyim demiştir ilk zaman gelmiyor ama lohusa depresyonuna girenlerde olur bu takma işi zannımca onada uzmanlar çözum uretiyorlar verirsin bence kiloyu benim daha önceki listem var onunla vermiştim en son ama zaman kalmadı iki uç kilo verecektim hamilelik oldu
Ben de hic yürüyemiyorum, eskiden de yürüme performansım çok zayıftı hemen hamlardim, simdi bu ağırlıkla iyice eziyet oldu iki adım yürümek, biraz da o yüzden normal doğum hayali kuramiyorum millet hergun kilometrelerce yürüyor da yine olmuyo ben kimim de normal dogurcam diyorum bazenBugünden sonra yürürsem ancak çok kısa kısa yürürüm. Doktor bana yürüyüşünü istediğin gibi yapabilirsin demişti ben vur diyince öldürmüşüm
Çok teşekkürler inşallah tekrarlamaz.Ben de hic yürüyemiyorum, eskiden de yürüme performansım çok zayıftı hemen hamlardim, simdi bu ağırlıkla iyice eziyet oldu iki adım yürümek, biraz da o yüzden normal doğum hayali kuramiyorum millet hergun kilometrelerce yürüyor da yine olmuyo ben kimim de normal dogurcam diyorum bazensenin başına gelenden sonra iyice sogudum yürüyüşten, insallah ilk ve son olur geçmiş olsun
Anlıyorum ya insan Korkmaz mı hangimiz olsa korkardık Allah'a emanet bebeklerimiz, onca zamani birlikte geçirdik hareketlerini herseyini hissediyoruz Rabbim sağlıkla kavustursun da bugünler sayılı günler herseye sabreder insanÇok teşekkürler inşallah tekrarlamaz.
Kendimizi nasıl iyi hissediyorsak ya ben iyi hissettiriyor diye bi yürüdüm böyle oldu gözüm korktubizim bebiş de son 4-5 haftadır makat geliş bu arada. Bazı şeylerin önüne geçemicez her türlü şurada çok az zaman kaldı aman sağsalim geçsin bebişlerimize kavuşalım yeter. Hiç hiç canını sıkma valla ona buna Bugün bebeğe ya bişey olursa diye düşünmek bile baya korkutucuydu
Benim cevremden çok annem takıyordu yok oran buyudu buran buyudu beni görunce şişmanlamışsın derİnsanlar o kadar kötü ki kendileri de aynı süreçlerden geçtiği halde insana kendini kötü hissettiriyolar. Kiminin bünyesi kiloyu tutmaz dünyaları da yese, 20 kilo da alsa doğurur ve 3 ay sonra yine eski kilosuna çabasız bi sekilde iner, kimi de cok dikkat etse bile alır vermekte zorlanir herkesin kendi bedeni ama cok acımasız yorumlar yapiyolar düşüncesizce.. cok zorlandi ablam ama simdi eski kıyafetlerine girebilmenin mutluluğunu yaşıyor, ins benim o kadar uzun sürmez
Cok sevindim canim iyi olmaniza zaman yaklastikca surekli dinlenmemiz gerekiyor demek kiÇok şükür her şey yolundaymış kızlar. Çok teşekkürler desteğiniz için. Haftasonu baya yürümüştüm galiba yorgunluk tetikledi. Yürüyüşlerin yarım saati geçmesin, yürü gel dinlen ancak öyle bir daha hareket et dedi. Bana da ders olsun
Çok teşekkürler evet iyiyim aman naz yapmayım dedim de yok öyle olmuyormuşCok sevindim canim iyi olmaniza zaman yaklastikca surekli dinlenmemiz gerekiyor demek ki
Çaresi ne acaba dogumdan sonra geciyor mu ki ? Çok kotu gorunuyorÖyle canım ben de kullandim karışık o yaglardan, bebe yağı ve bio oil hergun sürdüm ama engel olamadim erkenden başladı çatlamaya..
Aynisi bir aydir var bende, son gunlerde hiç uyuyamaz oldum, kizim gece uyumuyor tekmeleyip gezinip duruyor o uyuyana kadar ben de uyuyamiyorum, rahat edemiyorum ne tarafa yatsam oradan tekmeliyor. Masallah çok hareketli kizim, yoruyor beni bu hareketliligi cani sag olsun iyi olsun gecer bu gunler diyorum ben de.Günaydın arkadaşlar uyku durumu benim de aynı sol tarafa yatmaktan sol kolum sol bacağım uyuşuyor ağrıyor arada sağ yanıma da yatıyorum ama yine rahat edemiyorum karnım acıyor ağırlığı sağa kayınca sırt üstü önceden 5-10 dakka yatabiliyordum ama bir aydır sırt üstü de yatamıyorum nefesim kesiliyor bir de 4-5 kez tuvalete kalkıyorum bir de tuhaf rüyalar da eklendi son zamanlarda işte uyumak denirse bunaama alıştım artık ben 5. aydan beri böyleyim yavrumun canı sağolsun bebişlerimiz iyi olsun da yeterki şurada 2 ay kaldı idare edeceğiz mecburen
Yok beni de uyandıracak kadar fazla bir tekme yokKızlar siz gece tekmelerinden ya da hareketlerinden uyanıyor musunuz? Hani hep öyle derler ya.. ben gece tuvalete kalktıktan sonra elimi karnıma koyup uyuyorum evet uyanık hareket ediyor oluyor gece ama gayet uykuya dalıyorum sonra da uyandırmıyorOğluşum mu beni üzmüyor yoksa benim mi uykum derin sizin nasıl?
Ben uyurken hiç hissetmiyorum. Uyanınca uzanır vaziyette hareketleri dışardan bakınca belli oluyor, o kadar hareketli maaşallahKızlar siz gece tekmelerinden ya da hareketlerinden uyanıyor musunuz? Hani hep öyle derler ya.. ben gece tuvalete kalktıktan sonra elimi karnıma koyup uyuyorum evet uyanık hareket ediyor oluyor gece ama gayet uykuya dalıyorum sonra da uyandırmıyorOğluşum mu beni üzmüyor yoksa benim mi uykum derin sizin nasıl?
Canım benimkinin belli saatleri var o saatlerde hareket ediyor. Gece sadece 1 ve 2 arası biraz hareket ediyor. Ederken uyuyorsam uyanıyorum artık. Ama bu aralar o saatlerde genelde uyanık oluyorum bacak ağrılarından.Kızlar siz gece tekmelerinden ya da hareketlerinden uyanıyor musunuz? Hani hep öyle derler ya.. ben gece tuvalete kalktıktan sonra elimi karnıma koyup uyuyorum evet uyanık hareket ediyor oluyor gece ama gayet uykuya dalıyorum sonra da uyandırmıyorOğluşum mu beni üzmüyor yoksa benim mi uykum derin sizin nasıl?
Beni de uyandıran bacak ağrıları magnezyumu ikiye çıkardım bir de dün sodamıda içmiştim sabah pek ağrım yoktu. Ondanmıdır bilmiyorum artıkCanım benimkinin belli saatleri var o saatlerde hareket ediyor. Gece sadece 1 ve 2 arası biraz hareket ediyor. Ederken uyuyorsam uyanıyorum artık. Ama bu aralar o saatlerde genelde uyanık oluyorum bacak ağrılarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?