2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sağdım ama kaydadeğer bir süt çıkmadı 10 ml gibi bi şey. Süt azaldı stresiyle daha da azalttım galiba birden telaşa kapıldım. İlkinde çünkü gece gündüz sağıyodum ve aşırı fazlaydı sütüm bunda aynı durum olmayınca yok mu diye panik yaptım heralde. Sağınca epey geliyor mu senin? Mochi uygun mu acaba benim durumuma bi de onu mu denesem

Kızlar emzirirken madecassol kullanılır mi karnımdaki catlaklar çok kaşınıyor oraya sürücem ama kararsız kaldım. Çok kabardı baş edemiyorum doktora sormayı da unuttum sizce ne kullansam.

Mochi sütü cogaltmiyor. Fazla sütü topluyor. Ben de alicam. Emzirirken diğer memeden damlayan sütü toplasin ziyan olmasin diye. Ben lansinoh kullanıyorum elektrikli. Bol bol incir kompostosu ic bide arifoglunun anne çayıni dene. Ne yaparsak yapalım dinlenemeyince süt azaliyo malesef

Kızlar emzirirken madecassol kullanılır mi karnımdaki catlaklar çok kaşınıyor oraya sürücem ama kararsız kaldım. Çok kabardı baş edemiyorum doktora sormayı da unuttum sizce ne kullansam.
Ben meme ucuna bile sürdüm valla acıdan ne yapcami şaşırdım. Benim çatlaklar da cok acıyo ama ikinci planda kaldılar

Ben meme ucuna bile sürdüm valla acıdan ne yapcami şaşırdım. Benim çatlaklar da cok acıyo ama ikinci planda kaldılar
Çok geçmiş olsun ya benimde ilk 3 gün canıma okudu kanadı resmen bende sürdüm bir kere sonra çok iyi yıkadım ama içime dert oldu ya kullanılmazsa diye.

Çok geçmiş olsun ya benimde ilk 3 gün canıma okudu kanadı resmen bende sürdüm bir kere sonra çok iyi yıkadım ama içime dert oldu ya kullanılmazsa diye.
Bana dr dikisim için vermişti bu kremi ama benim dr cok rahat ilac yazan biri, agumentin de yazmıştı ama prospektusun de bunu kullanırken emzirmeye ara vermek gerekebilir, etken maddeler bebegi ishal yapar yaziyodu kullanmadım.. dr hiç böyle bi uyarı yapmadan yazdi bana

Kızlar 27 gün oldu doğum yapalı ilk başlarda kanamam çoktu bir ara azaldı. Sonra emme emzirme alışkanlığımız başladi kanamam gittikçe artti külot içine ped koyardım baktım kanepelere geçiyor yanlardan sızıyor falan şimdi hasta kuloduna gectim depend ve külot hasta kilodu. Normal mi bu kanama 40 gün olur dediler ama. Kimisinadet görürmüş 40 a doğru acaba adet mi oluyorum yoksa menopoz falan mi ?? Ter de basıyor ( epidural tutmayınca genel anestezi olmuştum ter basması ona yormustum ben ama) sizde durumlar nasıl???var mı aynı durumları yaşayan??

Canım badem yagi kakao yagi tarzında yağlar sürsem daha iyi madecassol cilt soyma etkisi var kimyasal içeriyor bence yinede sen bilirsin

Bende madecassol şirketin kimyasal sonuçta yağları kullanabilirisniz badem yagi e vitamini yagi kakao yagi falan madecassol kimyasal
Doğru haklısın burda bi arkadas yazmıştı doktoru meme ucu icin bi fito krem bi madecassol sür diye de o yüzden bi denedim sonra da hemen yıkamak durumunda kaldım bebek emmek isteyince zaten

Hadi ya cidden dikkat etmek lazım kimsenin eline bırakmamak gerek kendimizi.

Canım badem yagi kakao yagi tarzında yağlar sürsem daha iyi madecassol cilt soyma etkisi var kimyasal içeriyor bence yinede sen bilirsin
Ya bu seferlik sürdüm inşallah süte etkisi yoktur bencede normal yağ falan süreyim ben çok teşekkürler.

Kanamayı bende senin dediğin gibi 40 güne kadar bir az bir fazla olur diye biliyorum. Bende normal adet olur gibi oluyor ilk günden beri, normal doğum bu arada benimki. Şimdilerde biraz daha azaldı ama daha yolun başındayım ne olur bilmiyorum. Ter konusu da bende ne epidural ne başka bir şey yoktu ama su gibi oluyorum hele ki emzirirken falan aşırı terliyorum uyurken yastığım su gibi oluyor.

Ay canim bende terliyorum ekşi ekşi kokuyordum hatta ama bu aralar kokma kalmadı pek. Annemlere sordun sana öyle gelmiştir dedi alamadılar kokuyu oda kalmadı bu ara terlesemde koku gelmiyor en azindan

Buna lohusa teri derlermis canım doğum şeklinden bağımsız olarak lohusa cok terler diye bilinir

Dediğin gibi belki daha çok yorucu olur ama kafa rahat oluyor böyle de.

Avent elektrikli kullanıyorum ben de, sürekli emdiği için diğerinden mochiyle toplasam mı dedim. Bestlak ve humana still tea içiyorum. İncir de yiyorum sanırım tek eksiğimiz uyku. Gündüz uyuyamıyorum ben hiç alışmamışım, bebekle beraber uyusak iyi olur aslında. arifoğlu çayı da not aldım sağol canım.

Aynen ben de öyle 20 günlükken annemi görümcemi gönderdim oh be dedim kendi düzenim en güzeli evde sessizliği özlemişim annem kalsın isterdim o bana hiç karışmıyor sadece yardım ediyor ne istiyorsam onu yapıyordu ama görümcem başımı yedi sürekli konuşmaktan eşime dedim ablan beni mahvetti beni çocuk değil ablan yordu o da bana haklısın ama kötü niyetli değil dedi ben de niyetini biliyorum ama çok yoruldum beynimde yankılanıyor sesi artık yanlız kalmak istiyorum konuş ablanla dedim şimdi mesaj atıyor müsaitsen geleyim diye ben gel deyince geliyor çok durmuyor bebeği seviyor biraz sohbet edip gidiyor en güzeli

Ben de gündüz pek uyuyamiyorum alismadigim icin ama gece uyuyabilirsem süt iyi oluyor

Aynı canım valla bende çok misafir sevmem gerçi çocuk onu mu hissediyor diye düşünüyorum artık pandemi de bebek görmek nedir onu da aklım almıyor gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…