2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar, öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağına almışınızdır inşallah, sağlıkla büyütün Ben de nasipse aralık-ocak annesi olacağım. Bebek arabası yorumlarınızda gördüm de chicco’dan memnun kaldınız mı? Mağazalarda çok model denedim açtım kapattım kaldırdım sürdüm, travel almayı düşünüyordum, en çok o aklıma yattı dün de trendyolda kısa süreliğine 3900’e görünce aldım anakucağıyla. Daha elime geçmedi ve kargoya verilmediği için iptal etme şansım var. Memnun musunuz şuana kadar?

Kızlar 1 ayda ortalama bebekler kaç kilo aldı. Ben kucağıma alıp tartıyorum 100 gr ve katları veriyor malum. Ama ortalama 3 güne bir sanki 100 gr alıyor. Sizde durumlar ne alemde

Merhabalar, çok teşekkürler darısını başınıza olsun. pratik olması ve daha uzun vadeli olduğunu düşündüğüm için chicco duo goddy alırken çok mantıklı gelmişti. ancak kullanırken ana kucağının yani pusetin aparatla takıldığını fark ettik. bunu malesef alırken mağazada fark etmemişiz. kendi içinden aparat çıkıyor ancak bize pek kullanışlı gelmedi malesef. bir de tekerleri küçük kaldırımlar kötü olduğu için daha büyük mü olsaydı dedik. eşimin hoşuna gitmeyen bir diğer detay da ismini bilmiyorum ama arabayı sürerken ellerimizi koyduğumuz yerin boyunun ayarlanamıyor olmasıydı. başka bebek arabası denemediğim için size malesef net bir şey söyleyemiyorum. siz başka hangi modellere bakmıştınız?

Kızlar nasılsıniz ? Uzun zaman oldu girmeyeli .. bnm kiz 6 sinda 1 aylık oluyor. Kontrol için randevu aldım. Kalça ultrason 1 aylıkken mi yapılıyordu. Bide göz kontrol ne zamandı acaba.
Sabah asm deydim hepatit in ikinci aşısı için. 2 ay dolunca kalça muayenesi olacağını hatırlattılar. Göz için de geç kalmamami istediler. Kalça dan önce de onun yapılması gerekiyor 1 aylık olunca. Bu hafta göz için hastaneye gideceğiz inşallah.

Ben de annemin hakkını kesinlikle ödeyemem. Annem varken yemek yiyor biraz dinlenebiliyordum. Hic ev isi de yapmadım. Allah razı olsun her seyi yaptı. Şimdi 7 de uyanıp 11 de ancak kahvaltı yapabiliyorum. Ama kafa olarak daha sakinim. Kızım çok aglayinca ben sakinde olsam annem panik olarak beni çok geriyordu. Bir de kötü senaryoları anlatıp iyice gıcık ediyordu. Yok bir bebek çok ağlamış katıla katıla şöyle olmuş, yok biri emzirirken uyuya kalmış böyle olmuş. Sinir oluyor, bir şey de diyemiyordum.

Kızlar süt poşetim bitmiş sütümü sağdıktan sonra farkettim şuan çıkıp alamıyorum biberonla dolaba koya bilir miyim yada ne kadar süre biberonda kalabilir bilen var mı
Koyabilirsin. 3 saat oda sıcaklıkında 3 gün buzdolabında 3 ay da buzlukta saklayabilirsin. Ben genelde günlük verceksem direk biberonla buzdolabında saklıyırum o gğn sağdığımı.

Kızlar 1 ayda ortalama bebekler kaç kilo aldı. Ben kucağıma alıp tartıyorum 100 gr ve katları veriyor malum. Ama ortalama 3 güne bir sanki 100 gr alıyor. Sizde durumlar ne alemde
Canım bizim doktor günlük 20-30 gr alması gerektiğini yani aylık minimum 600 gr alması gerektiğini söyledi. 1 kilo en ideal kilo alımıymış

Hem söz dinlemiyor ön ergenlik sanırım malum on yaş bitiyor 11 olacak hem de iyi kötü ilgi ikiye bölündü onu idrak etmeye çalışıyordur
Bir de arkadaşlar “ kardeşin olunca annen baban seni eskisi gibi sevmiyorlar “ demişler kafası karışmış sanırım onun da sıkıntısını yaşıyor
Ah bu çocuklar diycem ama bizde de iki tane var
Ben emzirirken yada sağım yaparken öbür göğüsten süt akmıyor ki kuzum
Akmasa da damlar damlamasa da sen elle az az sıkarsan gelir

Ay kıyamam ona yaa. Yaş 11 de olsa kardeşinin olması etkiliyor demek ki. Karışan kafasını severim
Gerçi benim evdeki kedim bile etkilendi, çocuklar mı etkilenmeyecek... Gece kızımı emziriyorum, kedim de kucağımda kızımdan kalan yere sığmaya çalışıyor. Kendini sevdirme derdinde. Bir kucakta iki yavru

Kızlar selam?,
Perşembe günü 1 aylık kontrol var, kalca ultrasonu var. Başka yapılan tetkikler neler 1 ay olduğunda tecrübeli annisler yazarsa sevinirim.
Emzik icin de internett hep 1 ay sonrasi diye okumuştum ama kendim 1 ay dolmadan bir gece çok ağlayınca verdim cok bağımlı değil ama onunla unutuyorum uyumayınca acaba hata mi ettim bu konuda fikri olan varsa ?? Doktora da soracağım bakalım

Öyle şey denir mi çocuğa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…