2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay canim bende terliyorum ekşi ekşi kokuyordum hatta ama bu aralar kokma kalmadı pek. Annemlere sordun sana öyle gelmiştir dedi alamadılar kokuyu oda kalmadı bu ara terlesemde koku gelmiyor en azindan
Benimde öyle ya hamileyken daha kötü okurdum kokardım şimdi koku yok. Hepsi hormonel demekki.

Benimde 1 haftadır çok fazlaydı sütüm hastanede sagdim 3 gün ağlaya ağlaya hatta mastit oldum bugün göğüslerim indi sanki rezene aldırdım eşime korkuyorum bende azalır diye

Benimde 1 haftadır çok fazlaydı sütüm hastanede sagdim 3 gün ağlaya ağlaya hatta mastit oldum bugün göğüslerim indi sanki rezene aldırdım eşime korkuyorum bende azalır diye
Nazar mı ettik naptık durduğu yerde akıyordu öyle çoktu. Bebek açlık belirtisi göstermiyorsa ağlamak kilo almamak sık idrar gibi süt yeterli diyorlar ama birden azalınca panik oluyoruz.

Nazar mı ettik naptık durduğu yerde akıyordu öyle çoktu. Bebek açlık belirtisi göstermiyorsa ağlamak kilo almamak sık idrar gibi süt yeterli diyorlar ama birden azalınca panik oluyoruz.
Başka annelerden de duyduğuma göre İkinci doğumda ve sonrasında süt ilkine göre az gelirmiş. Benim de ilk zamanlara göre azaldı emzirirken dinlemeye çalışıyorum gayet yutkunma sesi geliyor ayrıca gaz çıkarırken de kusuyor demek süt var ama şarıl şarıl değil.
Bir de benim Büyük kız Beni çok üzüyor şu sıralar hem o hem hiç dinlememek sütün de nazlanmasına sebep oluyor sanırım

Bi de hiç kıyaslamıycam falan diyodum ama daha ilk hafta başladım o böyle değildi şu şöyle değildi demeye. Büyük kız neden üzüyor kıskançlık falan mı? Benimki okula başladı evde yeni doğmuş bebek var ama gündemimiz hep ablası.

Ben emzirirken yada sağım yaparken öbür göğüsten süt akmıyor ki kuzum

Kızlar nasılsıniz ? Uzun zaman oldu girmeyeli .. bnm kiz 6 sinda 1 aylık oluyor. Kontrol için randevu aldım. Kalça ultrason 1 aylıkken mi yapılıyordu. Bide göz kontrol ne zamandı acaba.
Maşallah canım evet 1 aylıkken yapılıyor kalça usg gözü sağlık ocağında bakıyorlar diye biliyorum

Açıkçası annemin hakkını ödeyemem elbette ama kim olursa olsun belli bir süreden sonra aynı evin içinde olmak yoruyor çook haklısın. Yalnızlığı öyle özledim ki… kişiler iyi niyetli de olsa insan eski düzeni rahatlığı özlüyor gerçekten

Merhaba eylül annsleri acil yardıdm istiyorum Allah rızasıniçin gögüs ucum berbat gögüs Göğüs ucum yok diye doğumdan sonra hemen hemşireler göğüs ucu Silikonu aldırdılar tataftar degildim ama öocuk aç başka seçenegin yok dediler neyse eşimde hemen aldı 25 gün onu onunla verdim sonra onsuz alıştırmaya çalıştımn acılı da olsa ama dün geceden beri ağlıyorum acıdan bebeğim gözüme bakıyor anlıyor emmek istyor .ne yapacagımı şaşırdım aglaya ağlaya veriyorum ne kullandıysam olmadı. Ne yapmam lazım hangi doktora gitmem lazım mastit miyim onu bile bülmiyorum sadece bebeğimin emme iwteğini aç kalmaması için acımla vermeye çalıyorum ama Allah kimseye vermesin çok zor

Ben de ilk 3-4 günden sonra aglaya aglaya emzirdim hep, son bikac gündür azaldı onda da sol meme hala aşırı acıyo. Meme ucu yaralari için denebilecek formül çok, kiminde işe yarar kiminde yaramaz. Krem olarak garmastan pomad önerildi aldım kullanıyorum uzun zamandir ama mucizevi bişey değil. Kakao yağı, zeytinyağı, tahinin üstündeki yağ, ayva çekirdeği jeli vs bircok dogal formül de var, zeytinyağı ve tahinin yağını denedim. Silikon uç da aldım sırf surduklerim kıyafete değmesin diye, o ara biraz iyilesir gibi oldu. Gümüş kapak da aldim bikac gündür ama çok bisey farkedemedim.. Gün içinde memeleri sık sık havalandırmak lazım, sürdüklerinin işe yaramasi için kıyafete değmeden memelerin dinlenmesi lazım ama yenidoğan bebekle memeleri dinlendirmek imkansiz. Ben sağım yaparken emzirir gibi çok acımıyor, eger dayanamicak durumdaysan sağıp ver cocuk ac kalmasın yazık. Seni cok iyi anliyorum o kadar ağlayarak acı içinde emzirdim ki sütüm biraz az olsa emzirmeyi bırakıp mama verirdim dedim hep ve o ara süt çok fazlaydı. Hala daha çok acılı emziriyorum ama önceki günler gibi değil cok şükür

Kızlar bu gece 1 gibi mama verdik 30 ml falan tabi emzirmenin üstüne. Sonra bi uyumusuz sabah 7ye kadar hic uyanmadan ne biz kurdugumuz saatleri duymuşuz ne bebek uyanmış. O kadar vicdan azabi çekiyorum ki.. nasıl yorulduysak aralıksız uyumuşuz yaa

Kızlar nasılsıniz ? Uzun zaman oldu girmeyeli .. bnm kiz 6 sinda 1 aylık oluyor. Kontrol için randevu aldım. Kalça ultrason 1 aylıkken mi yapılıyordu. Bide göz kontrol ne zamandı acaba.
Maşallah bebişe. Bizim göz ve kalça usg için hastane kendisi randevu oluşturdu 2 ay sonrasına göz, 28.güne de kalça usg randevusu var.

Ssni cok iyi anlıyorum bende alarmı kapatıp 1 saat fazla uyumuştum o bile nasıl vicdan azabı çektirmisti. Üzülme bizde insanız olucak böyle şeyler. Hemen ac kalacak kötü olucak diye bir şey yok bizim bebiste bıraksan uyur zor uyandiriyoruz. Mamanın sindirimi anne sütüne göre daha zor belki de sandığın kadar aç kalmamıştır tok hissediyordur. Endişe etme bir seferlik olmuş geçmiş

Canımm benim bebeişte gazlıı Ayy var ya meme de sakinleşiyor diye bende habire meme veriyorum Gazı oluyo meme, altını aldıktan sonra meme. Ağlıyo meme Hele sabaha karşı 4-7 nöbetinde 3 saat mekik dokuyorum kısır döngüdeAy valla ben özlemiyorum hamileliğimi hayatıma renk geldi ya. 3,5 ay bu gaz problemi oluyomuş. Olsun alıştım tempoyaÇok istedik Rabbimiz verdi şükür. Sabırla, mutlulukla büyütücez bebişleri Allahın izniyle

Aaaa senin baya tempolu olmuş bizim bebişin gazı yokmuş ya sanırım o gün ac kalmış sütüm yetmedi heralde biz gaz sandık. Gece gece o kadar da para verdik minicik damlaya Gazı da var ama kendisi çıkıyor hem de baya sağlam hallediyor kendi işini bizimki çok aç lokur lokur götürüyor sütleri öyle olunca bizde memedeyiz hep altını artırmaktan nefret ediyor hemen sakınmazsın diye meme veriyorum gazi oluyor meme veriyorum böyle böyle gidicez bir süre artık. Allah sağlık huzur versin gerisi önemli değil valla

Kızlar süt poşetim bitmiş sütümü sağdıktan sonra farkettim şuan çıkıp alamıyorum biberonla dolaba koya bilir miyim yada ne kadar süre biberonda kalabilir bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…