2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı şekilde sakliyorum bende evdeyiz diye sut kabı almıştım geçen e bebekten 2 li 10 tl falandı baby me marka hatta internette şuan 7 tl lere düşmüş cok kullanışlı geldi o bana. Sağdigimi hem koyuyorum hem biberon kafaları da uyuyor üstüne içerken de kullanabilirsin süt poşeti almadım henüz çalışma durumumuz bir süre olmayacak diye bakalım. Inşallah sütlerimiz kesilmez de. Sütümüzle kalalım bakalım

Gerçekten bak aradaki yaş farkı hatrı sayılır ama kıskançlığa engel değil demek ki
Bir kedi de ben de var
Geçen kargocu geldi kapıyı açtım bir elimde kedi diğerinde bebek
Adam şaştı kaldı
Kedi küstü bize suratı asık,sırtı hep dönük artık.
Bebeği emzirmeden bi tur Onu seviyorum.eşim geldiyse o kucağına alıyor. yazık o da can nihayetinde
bebek Pusette yatıyor pusuda bekliyor bizim ki kalksa da yatsam diye

Amin kuzum inşallah Mama kabı olarak geçiyor sanırım bu mu acaba

Eklentiler

• 097640E5-08AA-4044-98A6-4B20DA4BB178.webp
    16 KB · Görüntüleme: 28
Amin kuzum inşallah Mama kabı olarak geçiyor sanırım bu mu acaba
Bunlar da güzel ama benimki şu eng

ekltekinden canim yıkayıp kullanıyorum poşetten daha mantıklı geldi bana.posetleri ilerde ihtiyaç olursa kullanırım

Eklentiler

• Screenshot_20211005-160157_Google.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 27
Herkes farklı bisi söylüyor o zaman .genelde 1 ay deniyor . Doktor yönlendirir sanırım. Göz icin erken olmazmi daha takip etmiyorlar bile

Bizimki başta bi garipsedi ama şimdi kabullendi. Gelip gidip kızımın kafasını kokluyor. Doğana kadar puset beşik hep kullanmıştı şimdi onun eşyalarına kesinlikle dokunmuyor. Kendisine ait olmadığının farkına vardı. Tek sıkıntı aynı anda uyuyup, uyanıyorlar ve ikisi de aynı anda ilgi istiyor. 2 gün önce kızımı eşime verip, kedimizi sevdim. Yavrum seveyim diye nasıl sürtünüyor

Herkes farklı bisi söylüyor o zaman .genelde 1 ay deniyor . Doktor yönlendirir sanırım. Göz icin erken olmazmi daha takip etmiyorlar bile
Her doktorun uygulaması farklı sanırım. Herkes başka bir şey diyor. Bana en başından beri böyle söylediler. Göz için de 1 ay dolduktan sonra dediler. Kalça dan önce olacak. Bana kalırsa işitme testi de erken... Yanlış sonuç verebiliyor. Testten geçemeyip anne baba üzülebiliyor yoktan yere.

Sanirim 900 gr aldı bnm kiz yarın belli olur:)
Oy maşallah güzel haberler ile dönün inşallah biz memeye bitişik yaşadığımız için çok fazla kilo aldık ama doktor sorun olmaz alsın dedi allahtan başka bi doktor bu kadar verme dedi el kadar bebeği diyete sokacaktı az kalsın

Anne sütünden ne olabilir ki :) masallah kuzuya kaç kilo almış kuzucuk. Demek istiyor yapacak bisi yok . Ben bazen ama emzik gibi kullanmasın diye çekiyorum hata mı yapıyorum acaba

Anlattıklarının çoğunu yaptım denedim garmaston ponatı daha hamileyken almıştım eniyisi diye ama hiç fYda etmedim,dinlendirmek imkansız sütüm de var tekli elektiriklidede acıyor sağım yapmayı hiç sevmiyorum.acımadan lıkır lıkır içtiğini göreyim inş.şuan lansion aldım krem arkadaşlsrım onu dene hepimize iyi geldi dedi üzerinede gögüs kalkanı tskıyorum inş düzelir dua ediyorum çok acım var çok

Havalar soğumaya başladı,Kızımın ayakları üşümesin eli üşümesin diye Giydirmeye sarmalamaya başladım. Bir yandan da içim sızlıyor, Soğukta Giysisi sobası olmayan annesiz Babasız Kalmış Bebeler geliyor aklıma. Bizim var yapıyoruz olmayanlar ne yapsın. Sürekli bunları düşünüp ağlar oldum. Allah acısın hepsine
biliyorum hormonların da etkisi çok fazla ama kendime dur diyemiyorum
Sanırım lohusalık da beni böyle vurdu
Allahım nerde varsa; çaresiz, anasız babasız bırakmasın inşallah

O kadar iyi anlıyorum ki cok berbat bişey açık yaranın üstüne sürekli tuz basmak gibi günahlarımıza kefaret olsun insallah ne diyim..

Anne sütünden ne olabilir ki :) masallah kuzuya kaç kilo almış kuzucuk. Demek istiyor yapacak bisi yok . Ben bazen ama emzik gibi kullanmasın diye çekiyorum hata mı yapıyorum acaba
1700 almış canım 1 ayda istemekte laf mı hayatıma bir meme olarak devam ediyorum bence çekme bırak istediği kadar emsin seni bi tek süt aldığıyla kalmıyor ki güven de alıyor dünyaya alışma sürecinde

Nazar mı ettik naptık durduğu yerde akıyordu öyle çoktu. Bebek açlık belirtisi göstermiyorsa ağlamak kilo almamak sık idrar gibi süt yeterli diyorlar ama birden azalınca panik oluyoruz.
Bence birazcık nazar ettik rezene aldım günde 2 kere içiyorum Sende bi dene

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…