2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben artık uyandırmıyorum ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum
Sarılık risk durumunu açtığımızdan beridir böyle. Zaten belli bir günden sonra yükselmiyor düşüşe geçiyor eğer riskli seviyeye ulaşmadıysa o yüzden 2 saat olayına takılmamalıyız diye biliyorum

Emziriyosan güzel besleniyosa bi sorun olmaz bence sararma durumu zamanla geçiyor çiş kaka yapa yapa
15.gun kontrolünde dogum kilosunu yakalamıştı sadece snne sütü ile besleniyor. İnşallah yetiyordur, annelik ne zormuş herseye bi endişe

İnşallah hepsi normal gelir biran önce atlatır bebisler ♡
Benim bebeğim de kız gerçekten çok zor verdik idrarı. Bizim değerimiz de düşüyor cok şükür ama yine de araştıralım dedi doktoru. Şimdiye kadar çıkanlarda sorun yok. İnşallah hersey normaldir geçer cabucak

Kızlar kaçıncı ayda emzik veriyosunuz ben durmayınca 15 günlükken verdim de iyi mi yaptım kötünü bilemiyorum internette 1 aydan önce vermeyin yazıyordu hep
Çok tutmuyor ama ben 15 gunlukken vermeye başladım herhalde. Ama dediğim gibi çok tutmuyor zaten. Tüm gün toplamda bazen 5 dk, bazen 30 dk. Çok ağlıyordu altını temizlerken. Mecbur kaldım

1 ayı geçerse mi uzamış sarılık oluyor bizimki de 1 aya yakın olacak 27 günlük ama hala sarı. Değeri mesela kaç çıkarsa uzamış sarılık diyeceklerdir bilenler yazsın lütfen. 5 günlükte 17. 7 günlükken 14 çıktı. Sonra da ölçülmesi. Doktor hep düşer dedi. Ama internette bakıyorum 3 haftayı geçerse uzamış sarılık diyor. Yani değere göre mi bunu söylerler yoksa rengine göre mi. Değer düşse de renk sonra mı düzeliyor

Dün o kadar zor bir gün geçirdim ki. Asm de hepatit in ikinci doz aşısı vardı. Çok şükür boyu kilosu iyi. Eve geldik, akşama doğru kızım bir huysuzlandı. Sürekli ağladı. Uyumadı. Tam uyuttum derken, kucağımdan ayrılır ayrılmaz uyandı. Gazı vardı, kaka yapamadı. Sustuğunda bile kulağımda ağlaması çınladı. Emiyor, emiyor fazla geliyor, kusuyor. Eşim de zaten durmuyor ama aksi gibi bir de mesaiye kaldı eşim. Bugün de şehir dışında... Akşam gelecek gerçi ama inşallah geç kalmaz. O kadar yorgunum ki. Başım çatlıyor. Sıcacık bir duş sonrası uyumaya ihtiyacım var.

Kıyamam cok zor olmustur gerçekten.. birkac gün önce ben de delirmek uzereydim, annem git gel yapmaya başladı biraz rahatladım. Cok zormus cocuk büyütmek..

Kızlar kaçıncı ayda emzik veriyosunuz ben durmayınca 15 günlükken verdim de iyi mi yaptım kötünü bilemiyorum internette 1 aydan önce vermeyin yazıyordu hep
Ben de verdim. Uykuya dalmayı kolaylaştırıyor, alt açarken sakinleştiriyor. Bence bunun bir kuralı yok. Bebek isterse alıyor istemezse almıyor zaten.
Kızlar,
D vitamini verdi mi sizin bebislere de doktor. Süte karıştırıp veriyorum ben kaşıkla verdiğimde bir kısım kalıntı kasiktada kalıyor
Vitasanol damla kullanıyoruz biz direk ağzına damlatılıyor.

Kıyamam ben ona Yerini yadırgadıysa acaba o mu yordu gazla beraber kriz olmuştur belkide. annen yakında bi seslensen mi acaba

Oh çok şükür kuzum bir tek sen kalmıştın
Senin kız da geldi tamam olduk
Sağlıkla büyüt inşallah

Sezaryen olanlara bir sorum olacak, ben kalkıyorum yürüyorum, öyle fazla ağrım filan da yok ama zorlandığım tek konu gece yatma kısmı oldu. Yatarken yan dönmeye ne zaman başlamıştınız? Böyle yarı oturur sırt üstü pozisyonda çok zorlanıyorum. Gerçi zaten bebişle gece uykusu yok gibi bir şey ama yine de uykuya fırsat bulunca da pozisyondan dolayı rahatsız oluyorum. Ne zaman yana dönüp yatmak lazım?

Oh çok şükür kuzum bir tek sen kalmıştın
Senin kız da geldi tamam olduk
Sağlıkla büyüt inşallah
en sona kalmayı başardım evet. 3530 gr 51cm doğdu, o kadar tatlı ki bakmaya duyamıyorum. Şimdiden aşırı yorulmaya başladım ama gözüm görmüyor mutluluktan. Bu ilk sarhoşluk geçince ne yapacağım bakalım

Bende de benzer bir etki oldu. Özellikle annesiz babasız bebekleri düşünüp üzülüyorum kaç gündür. Geçenlerde yetiştirme yurdundaki bir bebekle ilgili bir haber okumuştum, şimdi burada anlatmayacağım, o aklıma geldikçe ağlıyorum. Bütün bebekler sevgiyi, şefkati, iyi bir bakımı hak ediyor. Keşke hiçbiri bundan mahrum kalmasa…

Kıyamam cok zor olmustur gerçekten.. birkac gün önce ben de delirmek uzereydim, annem git gel yapmaya başladı biraz rahatladım. Cok zormus cocuk büyütmek..
Çok zormuş gerçekten... Git gel yapması bile biraz nefes aldırır sana. Iyi olmuş, sevindim senin için.
Kıyamam ben ona Yerini yadırgadıysa acaba o mu yordu gazla beraber kriz olmuştur belkide. annen yakında bi seslensen mi acaba
Annemle aynı şehirde yaşamıyoruz. Benim oturduğum sitede evi var, buraya geldiğinde evinde kalıyor. Şimdi uyuyor, uyanacak diye korkuyorum resmen İnşallah bugün kolay bir gün olur hepimiz için
Ben 1 hafta10 gün kadar sırt üstü yattım. Doktorum da dikişler açısından yan yatmanın uygun olmayacağını söylemişti. Ilk günler zor oluyor tabi yatıp kalkmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…