2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizde de oldu, üzülme o kadar biz daha banyo da yaptırmamıştık, ondan olmayabilir. Hastanede hemşire meme ucu değerse göze, çapak olur demişti. Ona da bir dikkat et istersen. Biz de bir hafta damla kullandık, şimdi ara ara çok az çapak oluyor, çayla siliyoruz.

Kızlar,
D vitamini verdi mi sizin bebislere de doktor. Süte karıştırıp veriyorum ben kaşıkla verdiğimde bir kısım kalıntı kasiktada kalıyor
Ocean marka bizimkisi, ağzına bir fıs sıkıyorum. Kolay kullanımı. Tadını hiç sevmiyor ama, çıkartmaya çalışıyor ağzından

Sağlık ocağında topuk kanı alındıktan sonra biz de çok zor bir gün geçirmiştik. Sanırım strese giriyorlar, kıyamam bir de bu dönemlerde ilk atak haftası olması lazım, 5.-6. haftalarda oluyor. Ona da dikkat et, o da olabilir sebep. Her türlü geçecek ama bazen çok zor oluyor dayanması ama geçiyor

selam kızlar Bizde aylık kontrolümüzü olduk her şey yolunda çok şükür, kilo da almış boyu da uzamış. Biogaia başladık bir iki gecedir gaz sancısı oluyordu umarım işe yarar.. Memorial hastanesinin çocuk doktoruna götürdüm ama pahalı geldi bana. Yani boy kg ölçümü yapıldı zaten küçücük bebek başka da ne yapılacak tabi ama Ankara da olup götürdüğü doktordan memnun kalanlar var mı? Bi şehir hastanesinin çocuk doktorunu mu denesem diyorum, giden oldu mu hiç

Bende de aynı durum vardı. Kızkardeşim şöyle yapmamı istedi daha iyi oldu. Emzirip sonrasında gazını çıkar dedi bu arada gaz damlası da kullanıyoruz. Sonrasında tekrar memeye tuttur biraz daha emsin öyle yatır dedi

Ben de emzirme arasında gazını çıkarmaya çalışıyorum ama cogu zaman çıkmıyo

Kızlar sizin bebekleriniz memeyi boşaltabiliyo mu ya? Benimki özellikle bugün memede 10-15 dk duruyor, hemen uyuyo ve ben dürttükce emiyo, bu emmelerde de yutkunma sesi duymuyorum, sonra bırakıyo ne kadar ısrar etsem de almiyo tekrar.. ben besleyemiyorum bu çocuğu yaa

Sarılığı nasıl. Sarılık uytutor böyle çocukları. Her seferinde altını açıp biraz gürültü yapıp uyandırmak lazım ben emerken uyursa da hiç uyumayacağı bir yere bırakıyorum uyanıyor emzirmeye devam ediyorum yüzünü gözünü silebilirsin

Sarılığı yok canım, uyansa da çenesini kapatiyor emmek istemiyor daha. Ben anlamadim napmam lazım bilmiyorum ki

Biz bu durumu gece yaşıyoruz kendi uyansa bile cok az emip uyuyo bidaha ne yaparsam yapayim uyandramiyorum bnde koyuuorum besigine napim doyuyo demekki yada doymuyo uykuya yenik dusuyor sarilik biz hic olmadik 35 gunluk oldu bu saatten sjnrada olmaz heralde

Bizim bebe de aynı. İlk bi memeye tutununc guk guk yutuyor sonra emziklik yapıyorum.

Aranızda reflü yatağı kullanan var mı? Çocuğu yatırıyorum yatağa yarım saate kalmıyor eğimden dolayı yatağın altına doğru kayıyor sürekli. Yukarı taşırken de uyanıyor. Çok gerekli mi yatak artık onu sorguluyorum.

Bizim bebe de aynı. İlk bi memeye tutununc guk guk yutuyor sonra emziklik yapıyorum.
Kilo alımı nasıl peki? Benimki 15. Günde dogum kilosuna ulaşamamıştı. O yüzden cok takıntı yapıyorum bu beslenme işini. Emzirdikten sonra sağıp süt veriyorum cok istahla içiyo, memede hicbisey almiyo mu bu çocuk bilmiyorum ki anlamiyorum hic

Aynen canım bebeklerimiz ve biz iyi olalım da önemli olan bu herşey nasip ben de ikinciye cesaret edemiyorum oysa bir evladı ne zor elde ettim yıllarca evlat hasreti ile yandım ama doğumun ve sonrasının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum kişiye göre değişiyor demekki benimki böyle oldu yine de binlerce kere şükürler olsun Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımıza inşallah

Aynen ben de veriyorum emzik ilk haftadan beri çok memnunum uykuya dalmada çok işe yarıyor ilk bir ay vermeyin meme reddi yapıyor dedi bir doktor ama ben bunu öğrendiğimde artık çok geçti ve dediğin gibi ağzından düştükçe takmak zorundayım artık her ağzından düşünce aynı ses tonunu kullanıyor yavrum emzik düştü ver anne der gibi emzik istediği zaman da ağzını açıyor kuş gagası gibi yerim yaa minik kuşum bir doktor videosunda emzik vermek ani bebek ölümü riskini azaltıyor dedi uyurken dilin geriye kaçmasını engelliyormuş Allah korusun yavrularımızı en fazla 9. aya kadar verin emziği sonrasında orta kulak iltihabı ve çene yapısında etki ediyormuş

Ben kullanıyorum ama aynı dertten ben de muzdaribim. Anne yanının içine koydum ben geceleri yatırıyorum kusarlarsa falan diye ama sürekli ayakları bizim yatakta buluyorum zaten büyüyorlar max 1 ay daha kullanılabilir gibi geliyor. Çok da gerekli değilmiş.

Geçmiş olsun canım çay suyu ile silince geçiyormuş çapak

Gruba biraz neşe moral olsun bunlar bizim doğumdan bu güne çektiğimiz fotolardan bazıları siz de çekiyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20210926_153941_113.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG-20211006-WA0024.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_2021-08-28-00-35-15-421_com.instagram.android.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20210827_174159_1.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_2021-10-06-20-32-06-344_com.whatsapp.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 114
  • Screenshot_2021-10-06-20-35-32-521_com.miui.gallery.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20211006_203643.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…