2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hiç haber izleme şu sıralar
O çok çarpıyor mahvediyor beni

1 haftadan sonra gözle görülür bir düzelme oluyor daha rahatlıyorsun
Yürü, iş yap,kendi işini kendin gör,ama ağır iş yapma yani kavanoz kapağı bile açma kendini zorlama

Benim dogum sonrasi çok ağrılı acılı geçti, 17-18 gün sonra anca yan yatabildim. Ağrıdan ziyade karnımdaki boşluk hissi rahatsız etti, sanki tüm organlarım döndüğüm tarafa yığılıyor gibi hissettigim icin uzun süre yan yatamadım

Canlarım affınıza sığınarak sezeryan doğum yapan annelere bir sorum olacak benim kanamam bir hafta önce bitmişti ama Cumartesi günü misafirim gelecek diye evi temizledim çok yoruldum tekrar başladı bildiğiniz adet kanaması gibi kırmızı renkli öyle ağrım yok ama korkuyorum yine de bir şey mi oldu acaba bugün 40. Günüm acaba ne zaman biter kanama sizin nasıl oldu bu cumurtesi doktor kontrolüm var 40 ın dolunca gel demişti

Bir arkadaşım 40ında adet oldum demişti bana olabiliyormuş ama sneinki öyle mi bilmiyorum

Benim de aynısı olmuştu iki hafta yan yatamadım hatta sırt üstü bile yatamadım üç yastıkla nerdeyse oturarak uyumaya çalıyordum ödemlerimden uyuyamıyorum Allah'ım kabus gibiydi çok zor geçti benim lohusalığım ve sitresten yorgunluktan sütüm kalmadı

Biz kendimizi yıpratıyoruz yorgunluktan stresten süt gitti diyoruz da aslında bebeğin nasibi ne kadarsa o kadar emecektir, ac kalmıyor sonuçta napalim canını sıkma, kolay bisey değil büyük bir ameliyat gerçekten ikinciye asla cesaretim kalmadı benim..hamilelik harikaydi ama sonrası dehsetti benim için

Sezeryanla alakalı değil o kanama kendini yordun diye olmuş ama korkulacak birşey de değil doktorda söylicektir sana 40 gün içinde ara ara yada sürekli kanaman olabilir.

Canım adet olmuşsundur. Ben oğlumda öyle oldum, sonra her ay düzenli gördüm. Bunda da muhtemelen öyle olacağım.

Kızlar bu arada doğumdan sonra ancak girebildim. Bir hafta tek annemlerde kalabildim, oğlum okula başladı diye mecburen eve erken döndük. Çok yoğun geçiyor günler. Bu arada bizim kıza da uzamış sarılık dendi. Bir sürü kan aldılar kuzumdan. Değeri 4,9 çıktı. Bir sonucu on gün sonra çıkacak, diğerleri temiz çıktı şükür. Ebrarı da yeni okudum çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Çok zor.

Çook teşekkür ederim. Ben cybex ile arasında kaldım ama fiyat farkı çok fazla. Aparat olayını biliyorum onu kabullenerek alıyorum ama zaten aparat ana kucağı takılan hemen hemen tüm arabalarda gerekiyor. Tekerleri ben de farkettim ama tekerler büyüdükçe ağırlığı da artıyor arabaların bir de boy konusunu ben de okumuştum ama eşimin ve benim boylarımız uzun olmadığı için çok sorun olmayacak gibi sanırım erkekler için boy sorun olabiliyor 1.80 üstü oldukça bakalım artık sipariş verdim iade olur ama başka aklıma yatan olmadı cidden fiyatlar çok yüksel ve ağır istemiyorum çok mu sarsıyor tekerlekler öyle olunca :/

Eşim çok söylendi arabaya malesef ya. Hep o sürüyor arada çıktığımızda. Valla ben keşke cybez bugaboo bişry alsaydım diyorum. Hatta şı an bile eşimin memnuniyetsizliğinden kötü etkilendim ki gidip yeni bir araba alasım var ama benşm eşim çok titiz o kadar fiyat farkına iş görüyor chicco da mantıklı düşününce.

Kilo almışşşş sarılık da düşmüş sürekli emzirmeye devam. Senden de hayırlı haberler gelsin inşallah.

Canım ben de verdim emzik, henüz 1 ayı doldurmadık biz de. Arabada falan çok ağlıyor, o zamanlarda veriyorum ama evde vermiyorum, emmek istediğinde emziriyorum. Bir yazıda, uyurken emziğe alışırsa, 4. Aydan sonra ağzından düştüğünde uyandığını ve kendisi alamadığı için senin de her seferinde uyanıp tekrar emziğini vermen gerektiği yazıyordu biraz zor olabilir belki o iş. Ama başka bir sakıncası var mı bilmiyorum.

Hastane çıkış kilosuyla mı karşılaştırıyorsunuz? Maşallah, çok iyi almış
‘Hayatıma bir meme olarak devam ediyorum’ ben de tam olarak böyleyim. Uyku bile memede. Umarım yatağa yatıp iki saat uyuyacakları günler yakındır

Biz gece birlikte yatıyoruz, birbirimize dönük, meme ağızda. Uyuyunca bırakıp sırt üstü dönüyor ama o arada ben de uyumuş oluyorum genelde. Bu ara uyuduktan sonra yüzüstü bırakınca uyanmadığını farkettim ama gece öyle uyutamam. Yanındayken, gündüz öyle bırakıyorum bazen. Onun dışında yapışık yaşıyoruz, zamanla değişecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…