- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #37.341
Hiç haber izleme şu sıralarBende de benzer bir etki oldu. Özellikle annesiz babasız bebekleri düşünüp üzülüyorum kaç gündür. Geçenlerde yetiştirme yurdundaki bir bebekle ilgili bir haber okumuştum, şimdi burada anlatmayacağım, o aklıma geldikçe ağlıyorum. Bütün bebekler sevgiyi, şefkati, iyi bir bakımı hak ediyor. Keşke hiçbiri bundan mahrum kalmasa…
1 haftadan sonra gözle görülür bir düzelme oluyor daha rahatlıyorsunSezaryen olanlara bir sorum olacak, ben kalkıyorum yürüyorum, öyle fazla ağrım filan da yok ama zorlandığım tek konu gece yatma kısmı oldu. Yatarken yan dönmeye ne zaman başlamıştınız? Böyle yarı oturur sırt üstü pozisyonda çok zorlanıyorum. Gerçi zaten bebişle gece uykusu yok gibi bir şey ama yine de uykuya fırsat bulunca da pozisyondan dolayı rahatsız oluyorum. Ne zaman yana dönüp yatmak lazım?
Benim dogum sonrasi çok ağrılı acılı geçti, 17-18 gün sonra anca yan yatabildim. Ağrıdan ziyade karnımdaki boşluk hissi rahatsız etti, sanki tüm organlarım döndüğüm tarafa yığılıyor gibi hissettigim icin uzun süre yan yatamadımSezaryen olanlara bir sorum olacak, ben kalkıyorum yürüyorum, öyle fazla ağrım filan da yok ama zorlandığım tek konu gece yatma kısmı oldu. Yatarken yan dönmeye ne zaman başlamıştınız? Böyle yarı oturur sırt üstü pozisyonda çok zorlanıyorum. Gerçi zaten bebişle gece uykusu yok gibi bir şey ama yine de uykuya fırsat bulunca da pozisyondan dolayı rahatsız oluyorum. Ne zaman yana dönüp yatmak lazım?
Bir arkadaşım 40ında adet oldum demişti bana olabiliyormuş ama sneinki öyle mi bilmiyorumCanlarım affınıza sığınarak sezeryan doğum yapan annelere bir sorum olacak benim kanamam bir hafta önce bitmişti ama Cumartesi günü misafirim gelecek diye evi temizledim çok yoruldum tekrar başladı bildiğiniz adet kanaması gibi kırmızı renkli öyle ağrım yok ama korkuyorum yine de bir şey mi oldu acaba bugün 40. Günüm acaba ne zaman biter kanama sizin nasıl oldu bu cumurtesi doktor kontrolüm var 40 ın dolunca gel demişti
Benim de aynısı olmuştu iki hafta yan yatamadım hatta sırt üstü bile yatamadım üç yastıkla nerdeyse oturarak uyumaya çalıyordum ödemlerimden uyuyamıyorum Allah'ım kabus gibiydi çok zor geçti benim lohusalığım ve sitresten yorgunluktan sütüm kalmadıBenim dogum sonrasi çok ağrılı acılı geçti, 17-18 gün sonra anca yan yatabildim. Ağrıdan ziyade karnımdaki boşluk hissi rahatsız etti, sanki tüm organlarım döndüğüm tarafa yığılıyor gibi hissettigim icin uzun süre yan yatamadım
Hıımm olabilir belki deBir arkadaşım 40ında adet oldum demişti bana olabiliyormuş ama sneinki öyle mi bilmiyorum
Biz kendimizi yıpratıyoruz yorgunluktan stresten süt gitti diyoruz da aslında bebeğin nasibi ne kadarsa o kadar emecektir, ac kalmıyor sonuçta napalim canını sıkma, kolay bisey değil büyük bir ameliyat gerçekten ikinciye asla cesaretim kalmadı benim..hamilelik harikaydi ama sonrası dehsetti benim içinBenim de aynısı olmuştu iki hafta yan yatamadım hatta sırt üstü bile yatamadım üç yastıkla nerdeyse oturarak uyumaya çalıyordum ödemlerimden uyuyamıyorum Allah'ım kabus gibiydi çok zor geçti benim lohusalığım ve sitresten yorgunluktan sütüm kalmadı
Sezeryanla alakalı değil o kanama kendini yordun diye olmuş ama korkulacak birşey de değil doktorda söylicektir sana 40 gün içinde ara ara yada sürekli kanaman olabilir.Canlarım affınıza sığınarak sezeryan doğum yapan annelere bir sorum olacak benim kanamam bir hafta önce bitmişti ama Cumartesi günü misafirim gelecek diye evi temizledim çok yoruldum tekrar başladı bildiğiniz adet kanaması gibi kırmızı renkli öyle ağrım yok ama korkuyorum yine de bir şey mi oldu acaba bugün 40. Günüm acaba ne zaman biter kanama sizin nasıl oldu bu cumurtesi doktor kontrolüm var 40 ın dolunca gel demişti
Canım adet olmuşsundur. Ben oğlumda öyle oldum, sonra her ay düzenli gördüm. Bunda da muhtemelen öyle olacağım.Canlarım affınıza sığınarak sezeryan doğum yapan annelere bir sorum olacak benim kanamam bir hafta önce bitmişti ama Cumartesi günü misafirim gelecek diye evi temizledim çok yoruldum tekrar başladı bildiğiniz adet kanaması gibi kırmızı renkli öyle ağrım yok ama korkuyorum yine de bir şey mi oldu acaba bugün 40. Günüm acaba ne zaman biter kanama sizin nasıl oldu bu cumurtesi doktor kontrolüm var 40 ın dolunca gel demişti
Çook teşekkür ederim. Ben cybex ile arasında kaldım ama fiyat farkı çok fazla. Aparat olayını biliyorum onu kabullenerek alıyorumMerhabalar, çok teşekkürler darısını başınıza olsun. pratik olması ve daha uzun vadeli olduğunu düşündüğüm için chicco duo goddy alırken çok mantıklı gelmişti. ancak kullanırken ana kucağının yani pusetin aparatla takıldığını fark ettik. bunu malesef alırken mağazada fark etmemişiz. kendi içinden aparat çıkıyor ancak bize pek kullanışlı gelmedi malesef. bir de tekerleri küçük kaldırımlar kötü olduğu için daha büyük mü olsaydı dedik. eşimin hoşuna gitmeyen bir diğer detay da ismini bilmiyorum ama arabayı sürerken ellerimizi koyduğumuz yerin boyunun ayarlanamıyor olmasıydı. başka bebek arabası denemediğim için size malesef net bir şey söyleyemiyorum. siz başka hangi modellere bakmıştınız?
Eşim çok söylendi arabaya malesef ya. Hep o sürüyor arada çıktığımızda. Valla ben keşke cybez bugaboo bişry alsaydım diyorum. Hatta şı an bile eşimin memnuniyetsizliğinden kötü etkilendim ki gidip yeni bir araba alasım varÇook teşekkür ederim. Ben cybex ile arasında kaldım ama fiyat farkı çok fazla. Aparat olayını biliyorum onu kabullenerek alıyorumama zaten aparat ana kucağı takılan hemen hemen tüm arabalarda gerekiyor. Tekerleri ben de farkettim ama tekerler büyüdükçe ağırlığı da artıyor arabaların bir de boy konusunu ben de okumuştum ama eşimin ve benim boylarımız uzun olmadığı için çok sorun olmayacak gibi sanırım erkekler için boy sorun olabiliyor 1.80 üstü oldukça bakalım artık sipariş verdim iade olur ama başka aklıma yatan olmadı cidden fiyatlar çok yüksel ve ağır istemiyorum çok mu sarsıyor tekerlekler öyle olunca :/
Kilo almışşşş sarılık da düşmüş sürekli emzirmeye devam. Senden de hayırlı haberler gelsin inşallah.Amin
Bende vermedim mama cuma 15. Gün kontrolleri var onu bekliyorum senin gibi isallah kilo almıştır bebisler herkes kilo aldı diyor ama bana sanki hep aynı geliyor sende yarın iyi haberlerle gel isallah humanayii bende alayım yarın
Kaça düşmüş sarılıkKilo almışşşş sarılık da düşmüş sürekli emzirmeye devam. Senden de hayırlı haberler gelsin inşallah.
Canım ben de verdim emzik, henüz 1 ayı doldurmadık biz de. Arabada falan çok ağlıyor, o zamanlarda veriyorum ama evde vermiyorum, emmek istediğinde emziriyorum. Bir yazıda, uyurken emziğe alışırsa, 4. Aydan sonra ağzından düştüğünde uyandığını ve kendisi alamadığı için senin de her seferinde uyanıp tekrar emziğini vermen gerektiği yazıyorduKızlar selam?,
Perşembe günü 1 aylık kontrol var, kalca ultrasonu var. Başka yapılan tetkikler neler 1 ay olduğunda tecrübeli annisler yazarsa sevinirim.
Emzik icin de internett hep 1 ay sonrasi diye okumuştum ama kendim 1 ay dolmadan bir gece çok ağlayınca verdim cok bağımlı değil ama onunla unutuyorum uyumayınca acaba hata mi ettim bu konuda fikri olan varsa ?? Doktora da soracağım bakalım
Hastane çıkış kilosuyla mı karşılaştırıyorsunuz? Maşallah, çok iyi almış1700 almış canım 1 aydaistemekte laf mı hayatıma bir meme olarak devam ediyorum bence çekme bırak istediği kadar emsin seni bi tek süt aldığıyla kalmıyor ki güven de alıyor dünyaya alışma sürecinde
11.6 çıktı alnından bakıldı yine çok düşük değil ama son ölçüme göre düşmüş. 15tiKaça düşmüş sarılık
Rengi fark ediyor mu peki eskiye göre?11.6 çıktı alnından bakıldı yine çok düşük değil ama son ölçüme göre düşmüş. 15ti
Biz gece birlikte yatıyoruz, birbirimize dönük, meme ağızda. Uyuyunca bırakıp sırt üstü dönüyor ama o arada ben de uyumuş oluyorum genelde. Bu ara uyuduktan sonra yüzüstü bırakınca uyanmadığını farkettim ama gece öyle uyutamam. Yanındayken, gündüz öyle bırakıyorum bazen. Onun dışında yapışık yaşıyoruz, zamanla değişecek sanırımKızım gece günduz kucagımda uyumak ıstıyor. 27 gunluk .yatagına yatırdığım gibi uyanıyor besıgınin içinde reflu ytagında yatıyor cıldırcam suan üzerinde mesela bu gece öyle uyuyacağız bunu nasıl asarız yardımcı olbilcek biri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?