2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar lütfen acil cevap benim bugün aşılamanın 10. Günü ve kan testi yaptım 1.63 ve 0. 23 yazıyor sanırım negatif oluyor demi

Haklisin, diyet yapmam tabi ama emzirirken birazcik daha vermek isterdim dun doktora giderken bir kiyafet denedim hicbir sey olmayinca moralim bozuldu emzirmek cok kalori harcatiyor diyorlar bir de
Evet emzirirken günde 700-800 kalori daha fazla almamız gerekiyomus. Biraz bünye meselesi ya kimi 40 ı çıkmadan eski kilosuna dönüyor kimi yıllarca veremiyor

Bebeğin kakası altın sarısı gibi bir renkti 2 gündür koyu yeşil oldu hani üzüm yaprağı rengi gibi. Sizinkilerin nasıl bir aylık oldu
Mama falan veriyo musun? Benimkinin rengi de cok hafiften yeşile çalıyor gibi ama az da olsa mama verdiğim icin diye düşündüm ben

Bize yenidoğan hemşireleri karıştırmayın demişti. Direk her sağdığını poşetlersen daha sağlıklı olur canım.
Bize daha 15 günlükken arada yüzüstü yatırın dedi doktor boyun kasları gelişsin diye. Gözetim altında yapabilirsin. Gazı olunca çok rahatlatıyor bebekleri zaten o pozisyon.

Çok teşekkür ederim

Ben biri bir önceki günden kalan biri o gün koyduğum ama sıcaklığı aynı olan iki sütü karıştırdım. İkiside dolapta ve soğuktu karıstırdıgımda acaba bir sorun olur mu
Aynı gün sağılmış olması gerekiyormuş. Nasıl bir sorun olur bilemiyorum ben de.

Bir kaç gün daha mı beklesen acaba
Benim de hemen kanda sonuç çıkmamıştı
Gerçekten mi şimdi bı hensire arkadaşa gönderdim sonuçları uzmana göstermiş 0.23 ten 1.61 e yükselmiş yükseliş var olumlu gibi görünüyor hatfaya bir daha yapsın demiş

Bize daha 15 günlükken arada yüzüstü yatırın dedi doktor boyun kasları gelişsin diye. Gözetim altında yapabilirsin. Gazı olunca çok rahatlatıyor bebekleri zaten o pozisyon.
Evet gaz için de boyun kasları için de iyi olur dedi şimdi arkadaşım. Biraz yattı, kıpırdayınca çevirdim sırt üstü pozisyona. Yavaş yavaş alıştırayım ben de gün içinde. Teşekkür ederim

Şu an o kadar mutluyum ki. Kızımı ilk defa tek başıma yıkadım Annem varken annemle yıkıyorduk, sonra eşimle. Biraz önce altını açınca çiş ve kaka bulaştırdı kendine. Bi cesaret geldi yıkadım. Hem de tek başıma yıkamak daha kolay geldi. Annelik ne tuhaf bir şey, kendimle gurur duyuyorum dakikalardır

Gerçekten mi şimdi bı hensire arkadaşa gönderdim sonuçları uzmana göstermiş 0.23 ten 1.61 e yükselmiş yükseliş var olumlu gibi görünüyor hatfaya bir daha yapsın demiş
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Gönlündekini De rabbim hayırlı eylesin

Vakumlu süt toplayıcı kullanıyorum ben Mochi marka.
Çok sertti benim de ve kol altlarıma kadar şişmişti çok şükür mochi çok işe yaradı
Pompa Makina almadan Önce bunu da deneyebilirsin

Kızlar merhaba,
Dünkü aylık kontrollerde kanamamin durmadığını söyledim doktora emzirdikçe arttığını da söyledim. Bana öyle gelmiyormuş emzirdikce artabilirmiş.☺cevremde ki herkes sana öyle geliyor demişti de neyse metiler diye ilaç verdi. Şimdilik onu içiyorum kanama icin azaltılmış o rahimi toparlarmış doktor öyle söyledi sizede bildireyim dedim.

Seninki daha çok küçük ona bile 45-60 cc dediyse ben benimkine sağılmış sütü az mi veriyorum diye düşünmeye başladım mamayla tamamlayim artık üstünü
Aynen tamamla bakalım benimkine sadece sütüm yetmiyor . Dün malt içecek aldık bugğn ikinciyi içicem bakalım fayda edecekmi

Yok hiç vermedik. Yediğim bir şeydendir belki bilemedim
Sizin sarılık devam ediyor mu acaba.

Biz bugün 14 günlük olduk doktora gittik sarılığı var dedi şehir hastanesine gidin dedi uzamış sarılık testleri var onları yaptırın dedi. Ne ölçüm yaptı ne başka bir şey. Üzüldüm ya çokta yok gibi geliyordu bana ama

Bende de safra asidinde bir şey çıkmadı değerleri düşüktü karaciğer enzimlerinde de bir şey çıkmadı hala kaşıntım devam ediyor ne yapacağımı bilmiyorum doktor en son dedi ki bir dermatolojiye görün randevu alsam bir orda da kendimi göstermek istiyorum bakalım ne olacak böyle çok sıkıntı oluyor ya

Vakumlu süt toplayıcı kullanıyorum ben Mochi marka.
Çok sertti benim de ve kol altlarıma kadar şişmişti çok şükür mochi çok işe yaradı
Pompa Makina almadan Önce bunu da deneyebilirsin
Çok sağolun lansinoh almıştım önceden bugün onu kullanacağım. Emzirirken masaj yapmak da etkili oluyor baya.

Merhabalar Ağustos Eylül ve Ekim anneleri umarım hepinizde durumlar iyidir
Bir kaç gündür pek yokum gecemiz gündüzümuz karışmış durumda sabaha kadar uyumuyoruz bebeğin sancısı oluyor sürekli uyanıp duruyor
bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi pek burda aktif olamıyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…