2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Mochi makina değil vakumlu hazne gibi bir şişe. Memenin ucuna bastırtarak takıyorsun sonra elle masaj yaparak damla damla süt geliyor ve geldikçe de artıyor
Ben bir kaç gündür çok ihmal ettim gene takıp sağacağım ama faydasını gördüm çok
Fiyatı da 100 lira civarı internette de var e bebekte de

Gelişim atağı nedir ilk defa senden duyuyorum canım
Ama belli bir nedeni yoktur bir günü diğerini tutmaz bir kaç hafta böyle sürer sonra düzene girer endişelenme
Hatta büyükler 40 ı çıkana kadar böyle sonra düzelir derler

Maasallah keyif yapmaya bile başlamış bile. Hep böyle suyu sever inşallah

Ben de lansinoh ve mochi kullanıyorum ara ara. Mochiden daha memnunum orası ayrı ama lansinohu iyi yerleştirememiş olabilir misin? Tam oturtmayinca çekmediği oldu bende de.

Ben de lansinoh ve mochi kullanıyorum ara ara. Mochiden daha memnunum orası ayrı ama lansinohu iyi yerleştirememiş olabilir misin? Tam oturtmayinca çekmediği oldu bende de.
Lansinoh mochiden iyi canım. Lansinoh sabit kalmiyor onu mecbur elinle tutmak zorundasin ama elektrikli olmasi kademeli olması ve cekim gücü bence cok iyi. Mochide hiç sağım yapmıyorum, sadece bi tarafı emzirirken veya sağarken diger taraftan damlayan sütleri toplamasi icin kullanıyorum ben.

Ne kadar zamanda kaç cc süt çıkıyor sizde lansinohla? Ben gerçi pazartesi doğum yaptım senin sütün fazladır bana göre.
Günün hangi saatinde oldugumuza göre değişir canım, mesela gece birkac saat uyuyup uyandıktan sonra emzirdim peşine 80-90 ml daha sağdim. Yatmadan hemen önce yani aksam da 30 ml anca çıktı. Makinayla alakalı değil bence emme durumune göre dinlenmeye göre değişir süt miktarı

Hepimizde durumlar hemen hemen ayni sanki insallah eski kilomuza donebiliriz ne diyelim

Benim de dün çıktı sonucum. Karaciğer enzimlerimden biri hala yüksek. Safra asidi yükselmiş geçen sefere göre ama referans aralığında. Ursomed mi ne kullanmıştım ama şu an gerek yok dedi. Bana da kaşıntım için dermatolojiye görünmemi söyledi çünkü kolestaz yok çok şükür ki. Acaba giydiğim atlet mi yapıyor dedim atleti değiştirdim yine pamuklu giydim ama dokusu farklı. Büyük ölçüde geçti kaşıntım. Sen de bi dene bunu istersen.

Bu hafta başında biz de böyle bir durum yaşadık bir hafta erken olsa da. 10 dk bile uyumadı ne gece ne gündüz, benim de ayarım şaştı. Kontrole dün gittiğimiz için yapmadım ama doktor sebepsiz ağlarsa bir çay kaşığı calpol ver dedi bu atakları kast ederek. Siz de kendi doktorunuza danışın. Onun dışında ben sıcaklık istiyor diye düşünüp kiraz çekirdeği yastığını ısıtıp koyuyorum yanına. Bence o da sakinleştiriyor özellikle yatarken ya da uykuya geçerken. Bu hafta da atak olursa iyice deneyimleyeceğiz bakalım.

Kızlar bebisleriniz gözleri ne renk mavi gibi duruyormu sizinde nette baktim degisebilir diyo oglum direk siyah gozlu olarak dogdu ve oyle kaldi bunda mavi gri gibi bi renk cok hoş ay insallah degismez

Merhaba kızlar bebekle gün nasıl geçiyor anlamıyorum bı bakıyorum akşam olmuş benim kanamam İlk hafta çok az gelmişti bu haftaya girdik çok arttı benzer durumu yaşayan varmı
Merhaba. Sizle aynı gün doğum yapmışız sanırım. Bana ebeler kanaman bazen azalır, bazen artabilir. Normaldir, endişe etmene gerek yok demişti. Benim de ilk bir hafta yoğundu, şuan azaldı.

Biberondan meme reddi yaşıyor olabilirsin. Ben de şuan emzirmeden sonra 30cc hipp veriyorum şırınga ya da kaşık biberonla verin dedi dr

Benim sadece karında kaşıntı olmuyor ki ayaklarda özellikle birde terleme yapıyor bazen daha da kaşıntı oluyor ve bacaklarda kaşıntı oluyor tekrardan bir tahlil tutulsa iyi olurdu ve dermatolojiye gitmem lazım belki orda bir çaresi bulunur

Kızlar doğum kilolarından naber? Ben 10,5 kg aldım fazla almamıştım ama ilk 10 gün 5 kg su gitti, kalan 5,5 kg nın bir ayda 100 gramını bile veremedim. Çok da yemiyorum. Ne olacak böyle?
Ay ben 18 kg almıştım 67yle doğuma gittim şuan 13 günlüğüz 7 kg gitti . 60 kg kaldı. Daha vermek istemiyorum ama iştahım kesildi

Benimde az sütüm yani benim bebeğe yetmiyo arada mama veriyorum 30cc veriyordum şimdi 45 e çıkardım. Evolvia veriyorum. Ben malt içecek aldım 2 gündür kullanıyorum bakalım faydası var gibi. Birde günaha still tea içiyorum . Helva falan dereotu arttırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…