2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim de uykular yarım yamalak olmaya başladı ağlayarak uyanıyor uykudan. Anlayamamak gerçekten çok üzücü çaresiz kalıyor insan. Inşallah düzelir bütün bebişler

Benimde geçer inşallah ya aşırı kaşınıyor. Vücutta şaşırdı sürekli bir şeyler değişiyor normaldir belkide

Sürekli emme isteği bizde de var. Hiç hayır demiyor sürekli ac gibi. Süt konusunda sorunum yok emziriyorum sonra sağdığım sütlerden veriyorum dün 45 cc içti resmen sonra kendi bıraktı biberonu. Ama çok çabuk acıkıyor hep versem emer yani.

4-5 kere çok gibi geliyo bana ama süt yetmeyince mecbur .bazen süt birikmiyo göğsünde sağarken farkediyorum
Evet özellikle aksam gec saatlerde benim de öyle oluyor, sağılmış süt de kalmadıysa mama veriyorum hem gece bi tık daha uzun uyusun diye hem doysun diye ama doktorun dediği gibi 4-5 kez mama versem benim sütler boşa gider

Kızlar bebekleriniz her beslenme sonrası gazını çıkarıyor mu? Bizim gün içinde 1-2 kez ne kadar uğraşırsam uğraşayım çıkmıyor bu aralar mecbur yatırıyorum ama o da aşağıdan gaz olarak geri dönüyor bize

Maşallah bacım sen de süt var o zaman bende o kadar olmuyo ya süt sağmaya çalışıyorum ama yarım saat uğraşıyorum anca 20 cc

Aynen ben de öyleyim her emzirme sonrası gaz çıkarmıyo mecbur yatırıyorum

45 cc bir sağmada mı çıkıyor. Benden o kadar çıkmıyor . Üstüm ıslanmıyo mesela azıcık ıslanıyo göğsüme gelen yer . Sizin nasıl böyle fışkırıyor mu nasıl oluyo süt var mı yok mu yeterli mi onu da anlamıyorum ki

Bebis emiyor sonra 1 saat geçiyor tek gogsumden 50 cc sağıyorum. Yorulup bırakıyorum tamamen hiç sağamadım. Dün gece bebişi emzirdim yattım 2 saat geçti üstüm ıslak uyandım patlamak üzereydim. Valla ekstra hicbir şey yapmadım hatta uykusuzum ama 2-3 seferdir çay ve damla kullanıyorum etkisi var mı bilmiyorum düzenli kullanmadığım icin ne desem yalan olur bence hiç stres yapma 2. Gün bebek o kadar ağlıyordu ki doktor mama verme sütün var dedi diye vermedik gaz sancısı sandık meğer açmış sonrasında düzeldi benimde yeni oturuyor süt gelme olayı.

Kaç dakika sağıyorsun . Maşallah çok güzel sütün benim hiç o kadar olmuyor yaaa sağıyorum her iki göğüsü anca 30 cc topluyorum ne damlası o acaba belki bi denerim bende

Maşallah bacım sen de süt var o zaman bende o kadar olmuyo ya süt sağmaya çalışıyorum ama yarım saat uğraşıyorum anca 20 cc
Canım daha 6. Gündesin artar sütün merak etme. Bol sıvı tuket, tahin helvasi, bulgur pilavi, incir kompostosu ve sürekli sağma ve emzirmeyle artıyor zamanla

Kaç dakika sağıyorsun . Maşallah çok güzel sütün benim hiç o kadar olmuyor yaaa sağıyorum her iki göğüsü anca 30 cc topluyorum ne damlası o acaba belki bi denerim bende
Benim manuel makine biraz sıkıntılı tam oturmuyor 10dk falan sağıyorum elim acıyor bırakıyorum valla. Bebekler makineye göre daha iyi çekiyor için rahat olsun zamanla daha da iyi olucak ınşallah. Damlayı hastanenin emzirme danışmanı tavsiye etmiş eşime. Bebeğimiz bir gün çok huysuzdu gaz sandık ac olabilir diye bu damlayı tavsiye etmişler. Damla ve benim internetten sipariş ettiğim cayın içeriği neredeyse aynı. Çay 25 tl damla 125 tl olması lazım. Hangisini istersen onu denersin inşallah faydası olur.

Eklentiler

• 20211009_195106.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 20211009_195124.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 47
Yok canım 13. Gündeyim ben normal midir bilmiyorum ki
Ay doğru ya bende gün saat kavramı kalmadı normal canım kiminin sütü bir anda gelir çok olur böyle üst baş ıslatır kiminin de yavas yavaş çoğalır, ablamin da yavaş yavaş çoğaldi, oğlu 21 aylık hala emiyor

Sağol canım. İnşallah benimde artar . Şimdi sağdım 20 dakika falan her memeye dönüşümlü tekrar tekrar döndüm 50 cc çıktı şükür ama uçları acıdı artık ben elektronik mamajoo pompa ile yapıyorum . 50cc süt aldı ama yine meme istiyor

Masallah masallah emsin beslensin güzelce inşallah daha da artacak hiç stres yapma zamanla olucak daha çok yeniyiz ancak kendinizi toparlıyoruz❤

Bizimki iki gün huzursuzluk üçüncü gün tamamen çığrından çıkma olarak bitirdi şükür bugün iyi. Bir sonraki atak için 8 hafta diyor bakalım inşallah çabucak olup geçer bu atak işleri.

Benim gece böyle olmaya başladı devamlı meme istiyo. Gündüz neysede gece böyle yapıyo zombi gibi dolanıyorum gece mızmız da oluyo bacaklarım kemiklerim ağrıyo resmen
Gece gündüz fark etmiyor aslında çok fazla mızmız değil ama uyusunda büyüsün olayı varya korkuyorum o yüzden gelişmicek diye

Aynen ben de öyleyim her emzirme sonrası gaz çıkarmıyo mecbur yatırıyorum
Bunun bi süresi var mı bilmiyorum ama yarım saatten fazla uğraştığım bile oluyor benim uyuyan çocuğu uyandırıyorum yatırsam mı biraz daha mı uğraşsam arada kalıyorum o zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…