2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım e bebek'in kendi süt yapan çayı var bende çok etkili oluyor içtiğim zaman göğüslerim inanılmaz doluyor o yüzden içmeyi bile bıraktım artık bence bi deneyebilirsin sende de etkili olur inşallah

Off ya berbat bir durum gerçekten çok dayanamıyorsan soğuk su ile bacaklarını yıka rahatlıyor ben dayanamayıp öyle yapıyorum hem rahatlıyor hemde biraz da olsa kaşınmayi engelliyor

Ben gün içinde mochiyi tek başına da takıyorum emzirme harici. Lansinoh göğüs ucumu çok acıttı başlarda bir de gürültülü geliyor bana. Belki bendeki öyledir bilemiyorum ama mochiyi çok sevdim ben.

Benimkide aynı durumda uyandığı gibi ağzı açık emmek istiyor sürekli emziriyorum

Bu hafta beslenme sonrası gaz çıkarma zor oldu. Çok uğraşıyorum ama çıkmıyor. Dediğin gibi dönüşü zor oluyor, uykusunda bağırıyor sancı gelince.

Kullandığın çay ve damlanın fotoğrafını atman mümkün mü? Elimizde olsun

Şimdi gördüm, atmışsın. Sağ ol.

Bu hafta beslenme sonrası gaz çıkarma zor oldu. Çok uğraşıyorum ama çıkmıyor. Dediğin gibi dönüşü zor oluyor, uykusunda bağırıyor sancı gelince.
Aynı canım 3 farklı gaz damlası kullanıyorum yine de engel olmuyor eskiye göre hafifledi gerçi ama ağızdan çıkarmadıkları fena dönüyor

Kızlar hiç dışarı çıktınız mı bebekle ben daha hastane hariç hiç çıkmadım. Havalar bozdu İstanbul soğuk ve yağmurlu. Alış veriş merkezi de tehlikeli olur. Böyle olunca da koca kışı evde mi geçireceğiz diyorum. Çok gezme meraklısı biri değilim de insan arada değişiklik istiyor

Biz bir iki kere annemlere ablamlara gittik sadece, dışarı çıkmayı düşünemiyorum suan ama ben de hevesleniyorum bebegi arabaya koyup gezmeye

Off ya berbat bir durum gerçekten çok dayanamıyorsan soğuk su ile bacaklarını yıka rahatlıyor ben dayanamayıp öyle yapıyorum hem rahatlıyor hemde biraz da olsa kaşınmayi engelliyor
Bende yapıyorum geçici oluyor ama olsun

Henüz doktor asm harici bir yere gitmedik. Uzun zamandır evdeydim zaten çok bunaldım ama bir yere gidersem de rahat edemeyecegime eminim. Bahar aylarını bekliyorum. Kızım da büyümüş olur, havalar da ısınır. Öyle hayal kuruyorum.

Büz bikaç kez parka gittik yürüme mesafesi bir kez de sahile götürdük 2 hafta önce hava güzelken. Bana kalsa hergün çıkarım ama iki bebekle zor oluyor

Biz bugün doktor kontrolü sonrasında bir kafede açık havada çay içtik pusetinde uyudu yavrum hava çok güzeldi Ankara'da

Eklentiler

• IMG_20211009_165713_951.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…