2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Biz çıkıyoruz. Soğuktan ziyade rüzgara kalmamak önemli. İkincinin rahatlığı galiba, iki kere Kadıköy turu yaptı bizim minik.kalabaliga girmiyoruz, çok rüzgarda çıkmıyoruz onun dışında normal durumlar bizde

Eveeet nurtopu gibi bir sorunum daha oldu. Sezeryan ile doğum yapalı 20 günü geçti. Ameliyat yerim kıpkırmızı ve çok kötü kokuyor. Pişik mi enfeksiyon mu emin olamadım. Acı vardı ama akıl edip bir bakmamışım az önce farkettim. İnternetten baktım biraz enfeksiyon varsa yeniden açıp enfeksiyonu boşaltıyorlarmış allahım basıl dayanırım. Zaten bu üçüncü sezeryanımdı. Pazartesi Dr a gidicem yaa inşallah ilaçla falan geçecek bir şeydir dua edin ne olur.

Evet İstanbul'da hava bir kaç gündür çok soğuk bende çıkaramıyorum hemen üşütür çünkü benim ki biraz küçük olduğu için çıkarmak ta istemiyorum kendine gelmesini bekliyorum ama hastane git gel oluyor sıkı bir şekilde giyindirip öyle çıkarıyorum

Canım e bebek'in kendi süt yapan çayı var bende çok etkili oluyor içtiğim zaman göğüslerim inanılmaz doluyor o yüzden içmeyi bile bıraktım artık bence bi deneyebilirsin sende de etkili olur inşallah
Aaaa öğle mi bende e ebekten humana still tea almıştım bitmek üzere. Dediğinden alıyım madem

Bebeği sürekli ıkınan var mı analar? Sürekli ıkınıyor, ikindikca da emdigini çıkarıyor. Kaka zaten mukuslu sanırım onu çıkaramıyor

Bebeği sürekli ıkınan var mı analar? Sürekli ıkınıyor, ikindikca da emdigini çıkarıyor. Kaka zaten mukuslu sanırım onu çıkaramıyor
Benimki de sürekli ıkınıyor. Geçen bi doktorun sayfasında bunun sebebini okudum, buraya ekliyorum.

Çok teşekkürler okadar ikindigini görünce diyete mi başlasam demiştim bende

Gaz da var mı canım? Bizde de var durum acayip de gazı var biogaia ve nurse harvey başladık bakalım gaz aşırı zor insanın hayat enerjisini emiyor resmen

Bunun bi süresi var mı bilmiyorum ama yarım saatten fazla uğraştığım bile oluyor benim uyuyan çocuğu uyandırıyorum yatırsam mı biraz daha mı uğraşsam arada kalıyorum o zamanlarda
Ay bu aynı ben yaa. Uyuyan bebek uyanıyor sırf gazı çıksın diye uğraşırken. Bazen bırakıyorum yatsın diye ama kustuğu oluyor çok arada kalıyorum valla

Ay bu aynı ben yaa. Uyuyan bebek uyanıyor sırf gazı çıksın diye uğraşırken. Bazen bırakıyorum yatsın diye ama kustuğu oluyor çok arada kalıyorum valla
Aynen yaa kolum ağrıyor artık gaz cikarcak diye. Eşim bir saat gezdire gezdire uğraşıyor cogu zaman başarıyor ama yarın o işe başlıcak napcam bilmiyorum elim kolum gibiydi

Ben her fırsatta çıkmaya çalışıyorum.ama kapalı ortam değil. hep açık hava sahil park bahçe
Tek sorun 2 saat sonra dönmem lazım ortalık yerde alt açmayla uğraşmak istemiyorum Çünkü.
Bir tek geçen hafta yemeğe çıktık orda 3 saat kaldık hem emzirdim hem altını değiştirdim Mecburen O kadar kalınca.
Uykuda bile ıkınır mı ya
Gaz yok çünkü çıkarıyorum Hem ağızdan hem popodan öyle yatıyor
ama ne oluyorsa kıpkırmızı oluyor ıkınmaktan Hemşire rahat değildir gevşemeye çalışıyordur dedi

Ben bugün çıkacağım canım hastane harici çıkarmamıştık. Ama havalar sıcak urfada gerçi biz avm ye gidicez mecburen eksikler var onları almak için umarım bişey olmaz

Bugün Ankara da hava o kadar güzel ki... Evliligimizin birinci yıldönümü hem de Kızımızı aldık geçen yıl fotoğraf çekimi yaptığımız parka gidiyoruz. Bu sene de kızımla aynı yerde fotoğraf çekeceğiz. Daha arabadayım ama şimdiden iyi geldi dışarı çıkmak Keşke havalar soğumasa da hep çıkabilsek dışarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…