2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynen yaa kolum ağrıyor artık gaz cikarcak diye. Eşim bir saat gezdire gezdire uğraşıyor cogu zaman başarıyor ama yarın o işe başlıcak napcam bilmiyorum elim kolum gibiydi
Benimde eşim yapıyordu genelde şimdi hasta gibi uzak durmaya çalışıyor bebiste hasta oldu sanırım bende göğsüme yatırıp uğraşıyorum bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bırakıyorum mecburen. Tek kalmaktan bende korkuyorum ya aslında her şeyiyle ben ilgileniyorum ama eşimin varlığı psikolojik olarak rahatlatıyor çok iyi anlıyorum seni

Ayyy çok güzel ya nasıl iyi gelir şimdi sana keşke yaz olsaydı hep çıksaydık Kocaelide hava kötü günlerdir dışarı çıkmadım balkona çıkınca bile tuhaf geldi bende havalar iyice soğumadan Bursaya gidip gelmeyi düşünüyorum artık kış geliyor kolay kolay gitmem bir yere. Iyice eve kapanıcaz

Gaz da var mı canım? Bizde de var durum acayip de gazı var biogaia ve nurse harvey başladık bakalım gaz aşırı zor insanın hayat enerjisini emiyor resmen
Gazi da var ama gaz dışında kaka için daha çok ıkınıyor canım. Doktor da çok emdiği için çok ıkınıyor dedi ama mukus olunca emin de olamadım. Sizde mukus var mı?

Aynen yaa kolum ağrıyor artık gaz cikarcak diye. Eşim bir saat gezdire gezdire uğraşıyor cogu zaman başarıyor ama yarın o işe başlıcak napcam bilmiyorum elim kolum gibiydi
Ben emzirme yastığına karın üstü yatırıyorum bacaklarınıda tuvalet yapma pozisyonuna getiriyorum ve sırtına vuruyorum. Tabi bunu yaparken bi elimlede tutuyorum. Kucakta, emzirme yatağında omuzda derken çıkarıyor bi dene istersen ve arada havaya kaldırıyorum yavaşça. Emzirme yastığı yoksa bacağına yatırıp yapabilirsin aynı şekilde.

Gazi da var ama gaz dışında kaka için daha çok ıkınıyor canım. Doktor da çok emdiği için çok ıkınıyor dedi ama mukus olunca emin de olamadım. Sizde mukus var mı?
Mukus var ama mukus normal ya anne sütü alan bebeklerde oluyor genelde, birde bizim abimizin alerjik geçmişi olduğu için doktor kardeşinde de muhtemel dedi. Yalnız biogaia ve nurse harvey biraz iyi geldi bu ıkınma olayına dene istersen canım belki iyi gelir sizede

Kızlar bebekleriniz bir ayda ne kadar uzamış? Bizim ki 7 cm uzamış gözüküyor ama nasıl olur anlamadım doğumda yanlış ölçtüler muhtemelen yoksa bu kadar uzama normal mi

Kızlar bebekleriniz bir ayda ne kadar uzamış? Bizim ki 7 cm uzamış gözüküyor ama nasıl olur anlamadım doğumda yanlış ölçtüler muhtemelen yoksa bu kadar uzama normal mi
Benimki kısalmış doğumda 50 cm ölçtüler, 22 gün sonra kontrolde 49 ölçtü dr, iki kez teyit ettirdik. Demek 47-48 falan dogdu 3 haftada anca 49 olabildi yavrum

Denerim canım cidden sinir oluyorum artık gaz cikarmamasina

Özellikle geceleri bebek uykuya dalamiyosa sen yat ben uğraşırım der eşim hep, şimdi erken kalkacak diye kıyabilir miyim bilmiyorum, gündüz de ben bebekle uğraşırken getir götür herşeyi yapıyor ve o yokken ben kucağımda bebekle hicbiseyi halledemem gibi geliyor. Yarın yalnızım eğer sıkıntı yaşarsam anneme yerleşcem bı sure bebekle, hic istemiyorum evleri pek uygun değil ama mecbur kalacak gibiyim

Bizimki de bi ara hastalandı yaa ona da benden geçti grip salgını varmış heralde, öksürük ve hırıltı çok vardı, bolca ıhlamur içtim ben sütten geçsin diye. Zamanla azaldı az bişey hırıltı kaldı

Kaç cm doğmuştu şimdi kaç cm olmuş? Yanlış ölçülmüş olabilir ben de çevremde birkaç kişiden duydum öyle

Yok korkma gelişir ama seninde dinlenmen için uyuması şart benimki gece yine uyumadı saat başı kalktı
Bu gece hemen hemen bizde öyle olduk 2 saate bir uyandı. akşam saat 10 da uyuyoruz 2 saate bir uyanıp 2-3 saat uyanık kalıyor. Bende onla birlikte uyuyorum uyanıyorum sabah 10’a kadar. Öğlen 12 de başlıyorum ev işine her uyuduğu vakit böyle plan yaptım şimdilik. 2. Ayda değişir diyorlar uyku saati falan bakalım. Birde günde 1 kere 2 ölçek mama veriyorum.

Ay bu aynı ben yaa. Uyuyan bebek uyanıyor sırf gazı çıksın diye uğraşırken. Bazen bırakıyorum yatsın diye ama kustuğu oluyor çok arada kalıyorum valla
Mama veriyormusun? Ben benimki hiç doymuyor zannediyorum Memelerimi boşaltıyor sanki kanım çekiliyor günde 1 de mama veriyorum.

Gerçekten evde iki kişi olmak hem psikolojik olarak hem de yardımlaşma olarak çok iyi oluyor. Inşallah kendi evinde kendi düzeninde kalabilirsin baba evi de olsa insan rahat edemiyor kendi evi gibi

Mama veriyormusun? Ben benimki hiç doymuyor zannediyorum Memelerimi boşaltıyor sanki kanım çekiliyor günde 1 de mama veriyorum.
Hiç mama vermiyorum canım ben. Sadece 2. Gün verdim 3 kez falandı heralde daha da gerek duymadım. Geceleri 2 saat uyuduğu için acı içinde kalkıp önden biraz sağıyorum sonra gün içinde onlardan da veriyorum mamaya gerek kalmıyor. Belki doyuyordur mesela benimki sağdığım sütten içirilen doyunca biberonu bırakıyor ya da memeyi bırakıyor kendinden.

Kızlar ya benim daha ilk emzirmede göğsüm yara olmuştu, kabuk filan bağladı cok acı çektim ama kremler filan gecti. Yine de hassasiyet geçmedi yani asla gümüş kapak ya da göğüs koruyucular filan olmadan bisey giyemem hala hassas hafif acıyor. 25 gün oldu geçmeyecek mi hiç acaba hep bisey mi takmak zorunda kalacağım bilemedim. Sizde durumlar nasıl geçti mi ? Ben mi yanlış emziriyorum acaba

Bizimki ikisinide bırakmıyor ben çekiyorum artık. Mama vermek istemiyorum ama korkuyorum da sütüm yaramıyorsa hadi gelişmez kilo almazsa diye. Puuff ben bu kadar pimpirikli değildim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…