2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Aynı durumdayiz bire bir. Ben de sürekli gümüş kapak takıyorum. Sağ taraf baya iyi oldu, sol taraf hala çok acıyor beyaz bi sivilce gibi bisey var ucunda, aşırı yakıyor canımı. Uzun süre benimki de yaraydi kabuktu. Hala ucundan tutmaya çalışıyor bebek, tam duzelemedik. Ben de isyanlardayim 25 gün oldu hala öğrenemedik emzirme işini diye

Gerçekten çok iyi geldi. Hamileyken de covid korkumdan çıkmıyordum pek. Çok mutlu oldum bugün. Iyice soğumadan gidip iyi yaparsın sen de, moral olur

Kızlar bebekleriniz bir ayda ne kadar uzamış? Bizim ki 7 cm uzamış gözüküyor ama nasıl olur anlamadım doğumda yanlış ölçtüler muhtemelen yoksa bu kadar uzama normal mi
Doğumda 49 cm dediler. 5.gün kontrolünde 51 cm çıktı. Yanlış ölçmüş olabilirler demişti hemşire. 1.ay kontrolünde de 56 veya 57 dediler hatırlamıyorum tam. Ama kıyafetlerde 56-62 cm ebatına geçtim artık tam oluyor. Epey uzadı boyu, farkediyorum.

Aydın dayım ben havalar güzel 2 seferdir cikiyorum eşimin işyerine kadar yürüyüş yapıyorum tâbi herkes ufacık çocukla vs laf ediyor ben ilk kızımda çıkmadım ama hata etmişim diyorum hava almak İyi geliyor

Aaaa öğle mi bende e ebekten humana still tea almıştım bitmek üzere. Dediğinden alıyım madem
Humana bana İyi gelmedi rezene tek başına daha iyi Bir de bugün e bebek den promalt aldım onu denicem sütüm var aslında baya da çıkıyor ama sürekli emmek istiyor takviye olsun istiyorum dinlenemiyorum çünkü

Gazi da var ama gaz dışında kaka için daha çok ıkınıyor canım. Doktor da çok emdiği için çok ıkınıyor dedi ama mukus olunca emin de olamadım. Sizde mukus var mı?
Bizde de bir süre önce mukus ve köpük görmüştüm süt ürünleri dikkat etmiştim. Dün unuttum sütlü tatlı yedim bugün az önce mukuslu ve hafif kanlı kaka gördüm kahroldum.hiç alerjik çocugum olmadı, dikkat edicem artık çikolata bile yemem nasıl dayanacaksam artık

Ay bu aynı ben yaa. Uyuyan bebek uyanıyor sırf gazı çıksın diye uğraşırken. Bazen bırakıyorum yatsın diye ama kustuğu oluyor çok arada kalıyorum valla
Aynen bende ya napıcaz ki üstümde uyuya kaldı mesela şimdi napacağımı şaşırdım reflü yatağına koysam uyanır diye korkuyom

10 dk sonra yutkunma sesini duyamıyorum sizce süt bitiyor mudır az az gelmeye devam ediyor mu sizin 20 dk o ses geliyor mu
Benim sütüm fazla olduğu için hep eğimli emziriyorum yatarak gibi çünkü tazyikli gidiyor bebeğe.Öyle öneriliyor. O yüzden 20 dk benim o ses geliyor. Ama mesela bazen o kadar çok emiyor ki saatler arasında o zaman memeler boşalmış oluyor o kadar ses gelmiyor.

Denerim canım cidden sinir oluyorum artık gaz cikarmamasina
Bizim ebe rezene iç dedi ve kendi içtiğin rezeneden 1 kaşık verebilirsin hafif ılınınca dedi. Sende ver istersen Bide mide düzenleyici biogaia başladık biz o rahatlattı biraz sonrada nurse harveys gaz damlasınıda kullanmaya başladık. Tamamen bitkisel. Yinede emzirdikten sonra gaz masajını iyi yapabilmek en iyi çözüm.

Yaaa çok tatlısınız
Denerim canım cidden sinir oluyorum artık gaz cikarmamasina
Asm hemşiresi popoya avuç içine bakacak şekilde pat pat yap sonra sırtını sıvazla dedi. Mantığı da şu; kavanoz gibi hava yukarı çıksın diye aşağıdan vuruyoruz Sonra sırtına masajla ağızdan çıkmasına yardım ediyoruz dedi.
Kahverengi kısmın tamamını ağzına almadığı müddetçe hep yara yapmaya devam ediyor bu şekilde de deneyebilirsin yara tekrarlamaz inşallah

Kızlar bebeğinizin cildine nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz ben almamıştım z.yağı kullanırım diye şimdi de kararsız kaldım ya da hindistan cevizi yağı nasıl olur acaba bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Biohaia bir sefer mi veriyorsun 5 damlayı. Nurse harveys ben de kullanıyorum 10 damla veriyorum ama zeytinyağı olduğu için sevmiyor sanırım hep çıkıyor ya o anda ya sonra kusarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…