2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizde öyleyiz şuan5. Hafta büyüme atağı diye bir şey varmış o mu acaba duydun mu duyan varmıdır
Evet, duydum. 8.haftadaki 2.sıçrama daha uzun sürüyormuş. Bunda böyle olduysak onda nasıl oluruz acaba Çok bitkin hissediyorum kendimi.

Canlarım biz eşimle her akşam 10 -11 gibi bebeği yıkıyoruz suyu çok seviyor çok rahatlıyor ve huzurlu bir şekilde uyuyor siz de deneyebilirsiniz
Yenimi başladınız yoksa ilk haftalarda yıkadınızmı hergün. Ven bırnalde 2 günebir yıkıyorum ama burası soğuk hergün yıkasam mı bilmiyorum birde gece kaç saat uyuyor sizin bebiş?

Ben uyandıgımdan beri wcye bile giremedim. Sürekli emme isteği var sizde varmı doymuyor mu anlamıyorum bir günde süt yetersiz gelir mi
Ver mamayı gitsin. Bizimki genelde akşamları krize giriyor doymak bilmiyor mama yiyince uyuyor.

Ilaclarla biraz hafifledi sanki ama duruma göre mutlaka götüreceğim çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun

Kızlar merhaba,
40 günün dolmasını bekleyemedim dün saçımı kestirdim ( lohusa kafasi) eşimde beğenemedi bu aradaikk defa bu kadar kısa kestirdim kuaför kısa kesti daha doğrusu simdide dip istiyorum bitkisel var evde ama sizce normal boya ile boyasam sute gecer mi ??emzirme doneminde normal boya ile saçını boyayan var mı ?

Ben uyandıgımdan beri wcye bile giremedim. Sürekli emme isteği var sizde varmı doymuyor mu anlamıyorum bir günde süt yetersiz gelir mi
Doymadigini düşünmüyorum. İçip içip çiş yapıyor. Bezi o kadar dolu ki. Sütün yetersiz değildir, sadece doymak için emmiyor ki. Duygusal olarak da ihtiyacı var memeye. Memede durma isteği fazla ama biraz da hırçın. Çekiştirip duruyor. Canım acıyor artık. Geçen haftalarda gaz sancısıydı problem. Bu hafta derdi ne belli değil. Canı yanıyor gibi ağlıyor, feryat figan. Biranda da susuyor. Senin durumun benimkinden de kötü. Ben uyandıktan 5 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum diye üzülüyordum, wc daha zor. Allah yardımcın olsun.

o nasıl bi atak bahsedinde hazırlıklı olalım bizde
Uyumuyor, yatiriyorsun hemen uyanıyor. Sürekli ağlıyor, sürekli kucakta durmak istiyor. Ama kucakta da sakinleşmiyor. Derdi ne anlayamiyorsun... Bir de annenin atağı var tabi Yoğun bir baş ağrısı, boş gözlerle bakma, üst seviyede yorgunluk...

Anlattıklarının hepsi var fazlası da var bizde inş geçer kısa zamanda

İnşallah canım

50 CC mama verdiğimde bitince ağlıyordu ağzıyla aranıyordu bir ayda 300 gr almış doktor çok az almış en az 600 Gr almış olmalıydı dedi mamayı 80 e çıkardım bitince ağlamadı ve 10 günde 400 Gr aldı doktor kusmadığı sürece arttır dedi gaz çıkarırken kusabilir onu kasdetmiyorum fazla kusmasını kasdediyorum en fazla 120 ye kadar çıkabilirsin dedi şuan 100 CC veriyorum

Kızlar pişik için ne öneriniz var bir anda çok kötü oldu çok ağlıyor şuan
Ben ilk günden beri mustela pişik kremi kullanıyorum hiç pişik olmadı tavsiye ederim bir de mustelanın losyonundan aşırı derecede memnunum cildinde bir kızarıklık tahriş kuruma olduğunda sürüyorum hemen geçiriyor

Gaz çıkartırken benim bebeğim de ıkınıyor damla olarak öğlen 12 gece 12 Nurse Harveys veriyorum 10 ar damla bir de akşam 9 da Mommys Blıss veriyorum şırıngasıyla 1 ml

Valla bizim 40miz pazartesi cikti bugun boya aldim nasipse yarin boyayacagim artik sacimin dibinin dibi geldi yani yari sari yari siyah geziyom kac aydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…