2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Korktuğum başıma geldi galiba süte alerjimiz var cildiye doktoru süt ve süt ürünlerini kesmemi söyledi

Korktuğum başıma geldi galiba süte alerjimiz var cildiye doktoru süt ve süt ürünlerini kesmemi söyledi
Dün bana da doktor dedi. Yüzünde hafif kabarıklık var alerji dedi kakası bazen yeşil oluyor dedim süt alerjisi dedi. Ama ben kendimce tahin alerjisi diye düşünüyorum. Tahin yiyince oldu 2 kez. Şimdi kestim azaldı. Günlük peynir yoğurt her gün yiyorum. O zaman yüzü hep kızarırıdı diye düşündüm

Bende anlayamıyorum ya hergün süt ürünü tükettim ben arada geçiyordu hiç geçmezdi diye düşünüyorum yanılıyorda olabılırım

Poposunda sivilce gibi kızarıklar oluşuyordu cildiyede tedavi oluyorduk azalmıştı şimdi artarak çıktı yüzündede küçük küçük sivilce gibi şeyler var kuruluklar var doktor ona bağladı.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer

Benim bebeğimin de göbek bağı hala düşmedi. Düşecek gibi de değil pek. Doktor özel bir bakım önermemişti, temiz ve kuru tutmak dışında bir şeye gerek yok dedi ama yanlış mı yaptık acaba ya?

Kızlar bebeğimin yüzünde sivilce gibi siğil gibi bişeyler çıktı geçer diye düşündüm 3 gün önce ama çoğaldı kulağında ve kafasında da var. Ne olduğunu ve ne yapacağımı bilen varmı ?

Bana yardıma gelen hemşire göbek bağının çabuk düşmesini istiyorsan göbeği bebek bezinin üstünde bırak demişti. Azcık kanar ama önemli değil demişti bende öyle yaptım. Evet arada kanadı ama önemsemedim. 4 günde düştü hala kuru kan var ama yavaşça geçiyor.

Ve bu arada biz göbek bağı varken 2 kere banyo yaptırdık. Kuru tutmak gibi bi çabamızda olmadı

Poposunda sivilce gibi kızarıklar oluşuyordu cildiyede tedavi oluyorduk azalmıştı şimdi artarak çıktı yüzündede küçük küçük sivilce gibi şeyler var kuruluklar var doktor ona bağladı.
Bende aynı dertten muzdaripim… tek benimkinde yoksa demek normal. Birşeyler ters gitmiyor diye düşünüyorum

Bizim 14. Gün düştü. doktorum bana batikon damlat demişti. 1-2 gün damlattım ama ilk kontrolde çocuk doktoru gerek yok damlatma demişti. İlk kızımın da 15. Günde düşmüştü.
az daha bekle bakalım Bir iki güne düşer inşallah.
Bir arkadaşımın da çok garip gelecek ama Sürme tozu dökmüş doktoru öyle düşmüş

Benimkinin göbek bağı 16. Günde düştü, sanırım rekor bizde. Bize de aynı şeyi söylediler. Göbek bağı düşmeden 2 kez banyo yaptırdık bisey de olmadi, düşmeye yakın bikac kez kanadi az az ama aktif bi kanama yoksa, sarı bi akıntı yoksa sorun yok diyolar. Düştükten sonra ben 1-2 kez batikonla sildim sonra da kapandi normale döndü şükür

Gayet normal o sivilceler. Anne karnından gelen hormonlardan oluyormuş. Zamanla azalıyor.

Kızlar bizim bebek uyuyor yatağına yatırınca bir süre kımıl kımıl hareket ediyor derin uykuya sonra geçiyor. Sizde de oyle bisey var mı? Normal mi bi derdi var biz mi anlamıyoruz bilemedik

Kızlar bizim bebek uyuyor yatağına yatırınca bir süre kımıl kımıl hareket ediyor derin uykuya sonra geçiyor. Sizde de oyle bisey var mı? Normal mi bi derdi var biz mi anlamıyoruz bilemedik
O arada kimildarken uyanmıyorsa bence çok şanslısınız. Maasallah

Bugün bunu yaşadım. Annem de dün gitmişti, hem çok endişeli hem çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…