2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yenimi başladınız yoksa ilk haftalarda yıkadınızmı hergün. Ven bırnalde 2 günebir yıkıyorum ama burası soğuk hergün yıkasam mı bilmiyorum birde gece kaç saat uyuyor sizin bebiş?
Yeni başladım canım ilk haftalar üç günde bir yıkıyordum hasta olur diye korkuyordum bir de çok minikti şimdi biraz büyüdü suyu da çok seviyor eşim dedi her gün yıkayalım rahat uyur gerçekten de öyle oldu kombinin ayarını yükseltiyoruz banyo yaptığında ev sıcak oluyor altı değişiyor banyosunu yapıyor mamasını yiyor 4-5 saat uyuyor

Çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok yaşayıp göreceğiz. Sadece iğneyi batırın bir kaç güne kuruyor. Şimdi benim kurudu sağma makinesini kullanırken çatlayıp kanıyor acıyor. İnş geçecek. Geçmiş olsun size de tekrardan, bir de 2bin TL para aldı ya. Kendime çok kızıyorum.

Sezeryan dogum yapanlara sorum, karninizdaki şişlik ve agri ne zaman gecti. Benim karnim çok kaldi ve elimi karnima hafif bastirinca karnimin iç etleri agriyor. Sizde de böyle mi oldu yoksa bir sorun mu var ?

Yok denemediler; inş başarırım ama biberonu bırakmamız zor gözüküyor şimdilik, bakalım gündüzleri ben de beslenme sondasını kaşık biberonu deneyeceğim.

YARDIMM
Dokunmayin cok fenayim oy oy goguslerimin her yeri agriyor sadece ucu degil. Aksam 11 den beri uyanik saat 3 bucuk olmus. Surekli emmek istiyor memede uyuyor yataga koyunca uyaniyor. Ac mi acaba diye mama da verdik ama hepsini yemedi. Emzige mi baslasak diye dusunuyorum.
Var mi kullanmaya baslayan. Meme reddine sebep olur mu ??

Emzik ve meme reddi hiç duymadım. Baya kurtarıcı emzik. Uykuya dalmayı koalylaştırıyor. Kriz anlanlarında sakinleştiriyor. Denemeye değer.

Ben 1 haftalıkken verdim çok şükür ne müptelası oldu ne de memeyi reddetti. Istemedigi zaman ağzını açıp emzigi almıyor bazende ağzından atıyor

Ben kullanıyorum meme reddi olmadı ama sürekli vermiyorum böylesi durumda veriyorum sadece herzaman böyle olmuyor bazen krizleri tutuyor

Sezeryan dogum yapanlara sorum, karninizdaki şişlik ve agri ne zaman gecti. Benim karnim çok kaldi ve elimi karnima hafif bastirinca karnimin iç etleri agriyor. Sizde de böyle mi oldu yoksa bir sorun mu var ?
Benim de karnım çok kaldı ama şuan o içdeki ağrı yok son 1 haftaya kadar vardı yeni geçti dikiş yerimin sol tarafında hafif bir şişlik var doktor 40. gün muayenede o da geçer dedi

Biberon ve emzik için meme reddine sebep olduğu söyleniyor ama ben günde bir kez mama veriyorum, bazen iki günde bir oluyor, biberonla veriyorum. Emzik de veriyorum ama tutmuyor pek. Çok nadir iştahla emdiği. İki farklı emzigimiz var hangisini ne zaman alacağı belli olmuyor. Çok şükür meme reddi gibi bir sorun yaşamadık. Sürekli kullanmadığı için olabilir tabi.

Benim de karnım çok kaldı ama şuan o içdeki ağrı yok son 1 haftaya kadar vardı yeni geçti dikiş yerimin sol tarafında hafif bir şişlik var doktor 40. gün muayenede o da geçer dedi
Aslı 40 muayenesinde alttan muayene etti mi doktorun? Yoksa sadece karından mi baktı?

Aslı 40 muayenesinde alttan muayene etti mi doktorun? Yoksa sadece karından mi baktı?
Bugun gittim 40 muayenesine ben normal dogum yaptim bi sikayetin yoksa alttan bakmiyo benim olmadigi icin bakmadi rahime bakti ultrasondan bide kan idrar verdim herangi bi kansizlik falan olmusmu diye kontrol amacli dedi

Bugun gittim 40 muayenesine ben normal dogum yaptim bi sikayetin yoksa alttan bakmiyo benim olmadigi icin bakmadi rahime bakti ultrasondan bide kan idrar verdim herangi bi kansizlik falan olmusmu diye kontrol amacli dedi
Teşekkür ederim. Ben de yarın gideceğim. 15 muayenesinde karından bakmıştı. Zaten sezeryan oldum, alttan bakmayı gerektirecek bir durumum yok diye düşünüyorum. Kan ve idrar tahlili iyi olmuş. Ben de asm de versem iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…