2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Rica ederim sezeryan olunca rahime bakar sadece usg den tahlil bende beklemiyodum ama iyi oldu cok sukur degerler normal cikti Allahtan bisi olmazsa uzunca bi sure kadin dogumcuya gitmek istemiyorum

Benim 40 muayenesinde vajinal muayene etti doktorum, smear de aldi, elle de muayene etti. Sonra ultrasonla karindan bakip rahmi olctu sanirim

Annem gitti diye dunden beri agliyorum. Normalde her seyi bugune kadar tek basima yapabilmis biriyim. Yillardir yalniz yasiyorum. Is ev idaresi hep birlikte goturdum mizmiz biri olmadim ancak dogum yapmak apayri biseymis. Annemi bir cocuk olarak ozluyorum, yardimini desteginib eksikligini cok hissediyorum. Bu aglak halim mi bebisime gecti bilmem kuzum gece hic uyumadi. Gunduz de uyumadi 15 dk agu gugu diyip agldi. Bir taraftan bebegime karsi vicdan azabi duyuyorum yoruldum uykum var diye sikayet ettigim icin. Uzatilmis lohusalik mi yasiyorum nedir

Kızlar doktorum 21ine kontrole çağırdı ama ben gitmeye korkuyorum. Gitsem sanki yine aynı şeyleri yaşayacak, dikiş atılınca mikrop kapacak gibi hissediyorum benim ya da hastanenin hatası farketmez, güvenemiyorum artık. Sanki beni iyileştiremeyecekler gibime geliyor

enfeksiyon temizlendikten sonra doktorun 2 hafta sonra bakarız demesi normal mi? Şuan dikiş attırma sakın tutmaz demişti. Bende burda bir özel klinik buldum, muayenehane. Doktoru da araştırdım, bayağı hastası var. Ona mı muayene olup da dikişlerimi ona yaptırsam diyorum. Devlete gidince sağlık olarakta, estetik olarakta kaygılarım var. Karmakarışığım yine kızlar. Şu dikiş meselesi yüzünden bebeğime bile tam anlamıyla veremiyorum kendimi. Kendi derdimden çocuğumu ihmal etmekten korkuyorum.

Evet enfeksiyon varken bişey yapamazlar diye biliyorum bende. Yanlız özele gitmen konusunda hem fikirim devlet bu tür konularda pek dikkatli değil. Hiç canını sıkma git direk özele kafan rahat etsin.

Ben ilk 2-3 gün eşimle kaldım sonra yalnız başımaydım hep. Ailem ve eşimin ailesi hep misafir gibi geldiler toplanda 3-4 kere ve Bi kahve içimlik kalmalık gelebildiler hem hastalık hem hayat telaşesi. Geçenlerde de annem geldi grip gibiydim Çok da yorgundum.kalkıp o halimle ona ikramda bulundum. sen yat sana Bi ıhlamur koyayım demek gelmedi onun da aklına Kendi koşturmacasından
Bunları kendine yüklenme iyi hisset diye yazıyorum Çok şükür annen 1,5 ay kalmış yanında. Sen güçlü ol ki bebek de senden alsın o gücü o da güçlü olsun.
Unutma sen Annesin pelerinsiz süper kahramanlardansın. Herşey güzel olacak

Son düzenleme:
Bugün bizim de öyle oldu, 45 dk emdi uyudu derken yatirinca yine mızmızlandi, memeye alana kadar sakinlesmedi. Saatlerce memede durdu yine de doymamış mama verince uyudu. Halbuki memeyi hafif sıkıp bakıyorum süt var, e niye doymuyosun yavrum

Benim de karnım çok kaldı ama şuan o içdeki ağrı yok son 1 haftaya kadar vardı yeni geçti dikiş yerimin sol tarafında hafif bir şişlik var doktor 40. gün muayenede o da geçer dedi
Kisiye gore degisiyor o zaman aramizda bir hafta var. Ben ilk hafta kontrole gittim 3 ay sonra cagirdi beni bir daha gerek yokmus.

Çok haklısın ama nedense bu sefer yapamadım ben

Aynı şeyleri ben de yaşadım. 10 yıldır yalnız yaşıyordum. Annem doğuma geldi ve 1 ay kaldı. Gideceği günü öğrendiğim andan, annem gidene kadar hep ağladım, sesim hep boğuk boğuk çıktı. Anneme ne kadar çok ihtiyacım varmış meğer dedim. Halbuki yalan değil, ihtiyaç duymazdım. Her şeyi kendim halletmeye o kadar alışmıştım ki. Ama korktuğum gibi olmadı. Kızımla bir düzen kurduk. Çok uykusuz kalıyorum, çok yoruluyorum ve bazen şikayet edince vicdan azabı çekiyorum senin gibi. Ama biz de insanız, bu kadar yorgun, bitik olmasak şikayet eder miyiz hiç... Bazen o kadar çok ağlıyor ki, susunca bile kulağımda sesi çınlıyor. Göğüslerim acıyor, yemek yemeye vaktim olmuyor, onu geçtim bazen su içmeye bile kalkamıyorum... Ama alışıyoruz, zorluklara da alışıyoruz. Günden güne daha iyiye gidiyoruz. Hepsi geçecek ve bugünleri gülümseyerek anacağız... Annelik kolay değilmiş.

Ben de bazen mama veriyorum. Biberonun meme reddine sebep oldugu soylendigi icin enjektorle vermeye calisiyoruz ama zor oluyor oyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…