2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayni durumu yasadik dun gece.5 saat uyanik kaldi mama verince uyudu. Mamayi neyle veriyorsunuz?

Bugün neredeyse hiç uyumadı benim kızım da. Kucakta, memede sürekli. 25 dk dışarı çıktık, site içinde pusetle gezdik biraz. Bana iyi geldi en azından. Sırtım o kadar çok ağrıyor ki, yamuk yumuk durmaktan. Bu mama da ne var bilmiyorum. Sütüm iyi benim de çok şükür ama mama versen içmem demiyor. Doyuyor bence ama mama da cazip geliyor demek ki. Şimdi uyuyor, uyanınca verip gece biraz deliksiz uyumak gibi bir hayalim var bakalım.

Ben de bazen mama veriyorum. Biberonun meme reddine sebep oldugu soylendigi icin enjektorle vermeye calisiyoruz ama zor oluyor oyle de
Enjektörle doğduğu gün verdiler hastanede, ben de evde denedim ama enjektör tam tersi etki yaptı kızımda. Ağzını oynatmadan mama geliyor ya, emmeyi unuttu. Biberonda emme refleksini kaybetmedi en azından. Çocuktan çocuğa değişiyor bence bu durum. Bugün o kadar çok emme isteği vardı ki ilk defa bu kadar uzun süre emzik emdi. Benim şahsi fikrim yenidoğan anneyi tam emmeden biberona alışırsa memeyi zor tutuyor. Ama memeyi tutmayı öğrendi artık kızım ve sadece günde bir kez biberonla içtiği için memeyi unutmuyor ve meme reddi yaşamıyoruz.

Darısı başıma inşallah ben de bir düzen oturtabilirim. Desteğin için teşekkür ederim

Kızlar selam işin içinden ben çıkamadım bide size sorayım istedim benim bebeğim sürekli emmek istiyor yani gece bile maksimum 1.5 saatte bir uyanıp emiyor gazını çıkar yatır derken 1 saat uyu 2 saat ayakta kal şeklinde geçiyor hep günüm uykusuzluk artık mahvetti beni kilo alımı çok iyi aylık 2 kg yakın aldı gaz desem karnı yumuşak ayakları salık durumda ve ağlamıyor da yani ben şaştım kaldım benim çocuğum neden doymuyor ve uyanık olduğu her an emmek istiyor

Kızlar bişey sorucam bilen varsa cevaplayabilir mi.
Ben kızımı hem emziriyorum hemde biberonla mama ile besliyorum ama dünden beri cuk cuk sesi geliyor hani memeyi ve biberonunda tutuyor ama arada ağzının kenarından akıtıyor emerken. İnternetten baktım damak düşmesi falan yazıyor. Acaba öyle birşey olmuş mudur

Arkadaşımla aynı sorunlar var gününüzde aynı. 8.hafta büyüme atağı bizde 5.haftayı çekiyoruz

Ben de bazen mama veriyorum. Biberonun meme reddine sebep oldugu soylendigi icin enjektorle vermeye calisiyoruz ama zor oluyor oyle de
Buradaki hemsirede bana enjektorle verme emzikte veriyorsun meme reddi olmasın demişti günde 1 kez mama veriyordum şimdi her uyandığında emziriyorum eğer doymazsa mama veriyorum günde 3 kez verdiğimde oluyor. Çok şükür meme reddi yaşamadık.

Sana takma dicem ama hemen hemen bende sen gibiyim 3-4 gün sonra annem gidecek. Ben gurbette yaşıyorum ailem istanbulda hep hasretim zaten . Bende bu zamana kdar herşeyi kendim halledebilen biriyim ama bu sefer farklı hissediyorum annem elim kolum olmuştu adeta bi yandan hamileliğimi özlüyorum herşey değişik geliyo bana bi tuhafım bende . Ama yaşadığımız bu duygular geçici

Bunlar doyup doymadigini bilmiyolar daha, memede kalma istekleri biraz da manevi doyum icin diyor ablam. 6 saat sürekli memede kaldığını biliyorum oglumun diyor. Napcaz bilmiyorum valla.. bugün emme sonrasi mama da verdim yine dogru düzgün uyumadı hala da uyumuyor.

1. Hafta bitince annem mecburen gitti ve ben sürekli ağladığım beceremedigim için sık sık git gel yaptı, yine sürekli ağladığım icin ve esim de işe başlıyor diye bu hafta başından beri anneme taşındım, 1 hafta kalır dönerim diye düşünürken 1 hafta bitiyor bana yine hüzün çöktü. Sen ne güzel 40ına kadar yalnız kalmamışsin.. dün hastalandim cok siddetli bi ishal yaşadım 24 saat sürdü, hep sancılı hep halsiz ve ağlak bir gündü, bebege de bakamadim hic.
bana sürekli psikolojik destek al diyolar ama dünya para o da ciddi ciddi bunalımdayim. Burda kimse benim gıbi değil, o yüzden pek paylaşmıyorum bu halimi

Ben de hamileligi cok özlüyorum. Dün hastalandim bebege pek bakamadim, annemdeyim ama doncem, cok korkuyorum nasil bakcam bu cocuga, bu sorumluluk nasıl agirmis, daha kendime bakamıyorum diye karalar bağladım

Ben de hamileligi cok özlüyorum. Dün hastalandim bebege pek bakamadim, annemdeyim ama doncem, cok korkuyorum nasil bakcam bu cocuga, bu sorumluluk nasıl agirmis, daha kendime bakamıyorum diye karalar bağladım
Bakarsın bakmasına da lohusalığı sende yoğun yaşıyorsun ben gibi . Bende öyleyim çocuk sorumluluğu çok farklıymış gerçekten . Ben çok güçlü biriyimdir ama lohusalıkta çöktüm resmen

Enjektör verirken serce parmağını bebeğin ağzına verceksin, parmağın tırnaklı kısmı bebeğin diline, iç kismi da damağına değcek bebek hemen emmeye başlıyor, parmağın yanından da enjektörün ucunu verceksin, cop cop cekiyor böylece emmeden gelmiyo bişey

Ben çok hanım evladıymısım, hep ağzımda su laf var "cocuk benim neyime, annelik benim neyime" .. kendime cok kızıyorum böyle bir nankörlük yaptığım için. Hep başkası tutsa, annem ablam eşim hep onlar ilgilense.. böylesi işime geliyor. İnanamıyorum bu durumda olduğuma

Ben zaten günde bir kez ya veriyorum ya vermiyorum biberonu canım. Meme reddi yaşamıyoruz çok şükür. Bütün gün meme de hatta

Bende farklı bir boyutunu yaşıyorum annemde benimle ama asla kimseye vermek istemiyorum garip bi kafadayım ve çıkamıyorum da bu durumdan sadece kendim ilgileniyorum o yüzden o da çok yıpratıyor

Arkadaşımla aynı sorunlar var gününüzde aynı. 8.hafta büyüme atağı bizde 5.haftayı çekiyoruz
Canım bizimki atak değil sanırım çünkü doğdu doğalı böyle 59 günlük bugün ve sadece 1 gün alarmla kalkıp 3 saatte bir emzirdim onun haricinde hep uyanık ve memede uykuyu sevmiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…