2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Deme öyle eminim çok güzel bir annesindşr ama öyle hissediyorsun. Bende bazen anneme veriyorum alt değişsin mama yedirsin galan diye. Üzerimde çok yorgunluk var hem bedenen hem psikolojik. Annem geçen şey dedi hatta gel biraz sen tut çocuk kokunu alsın seni bilsin bi an zoruma gitti ilgisiz bıraktığımı farkettim. Ne bileyim bi öyleyim bi böyleyim iyi hissettiğim söylenemez.

Bende farklı bir boyutunu yaşıyorum annemde benimle ama asla kimseye vermek istemiyorum garip bi kafadayım ve çıkamıyorum da bu durumdan sadece kendim ilgileniyorum o yüzden o da çok yıpratıyor
Kuzenim de aynı böyle olmuş, eşine ve kayınvalidesine vermek ve onlarla bebeği yalnız bırakmak hic istememis, uyumamis bile alcaklar diye. Ama o öncesinde bi bebek kaybetti 5 aylıkken, biz o yüzden bi travma olduğunu düşündük. Şimdi oğlu 2 yaşında ve annesine bağımlı, babasıyla bile oyalanip annesini 5 dk bırakmıyor yemek vs yapmasi için. Yeni yeni alışıyor annesiz sadece babayla durmaya. Bilmiyorum etkisi varmıdır annesinin o durumunun

Benim annem de öyle diyor. Kendi göğsüne yatıyor huzurla uyuyo cocuk, bak bu çok tatlı bir his sen de yap böyle falan diyor bazen.. gerçekten ben de cok yorgun ve halsiz hissediyorum

Bende farklı bir boyutunu yaşıyorum annemde benimle ama asla kimseye vermek istemiyorum garip bi kafadayım ve çıkamıyorum da bu durumdan sadece kendim ilgileniyorum o yüzden o da çok yıpratıyor
Ben de öyleyim her şeyini kendim yapmak istiyorum. ama bu zamanları çok çabuk geçiyor kaçırmak istemiyorum. Her anına incelenecek mikroskobik bir şeymiş gibi odaklanarak bakıyorum

Benim annem de öyle diyor. Kendi göğsüne yatıyor huzurla uyuyo cocuk, bak bu çok tatlı bir his sen de yap böyle falan diyor bazen.. gerçekten ben de cok yorgun ve halsiz hissediyorum
Lohusalık buhranı bunlar olsa gerek geçici birşeydir diye düşünüyorum .

Benim çok şükür böyle bir durumum yok canım ama pandemi durumu bide biz çok fazla hastaneye gittik uzamış sarılığı ve geçmeyen pişiği vardı iyice pimpirikli bi hale geldim bende bu dönemde sanki ben yapmazsam herşeyini bişey olursa kendimi affetmem gibi bi kafaya girdim ikimizin ortası olanlar daha rahatlar

Ben de öyleyim her şeyini kendim yapmak istiyorum. ama bu zamanları çok çabuk geçiyor kaçırmak istemiyorum. Her anına incelenecek mikroskobik bir şeymiş gibi odaklanarak bakıyorum
Aynen canım sanki bişeyi bile başkası yapsa eksik hissedecek gibiyim artık annem eşim bana isyan ediyor ama insanın elinde olan birşey değil malesef bu durum asıl yıpranan biziz aslında

Multivitamin falan öyle şeyler kullanıyor musun? Hani.psikolojini düzeltmese de hiç değilse bi enerji verir diye düşündüm. İ mom latte kullanıyorum ben emziren annelere verilen bir multivitamin iyi geliyor gibi.

Hepimiz ne kadar farklı farklıyız. Ben de gün içinde oh ya hamile değilim diye sevinip mutlu oluyorum.

Bu sağma işi sütü arttırıyor mu gerçekten? Ben bazen sağıyorum çok az çıkıyor acaba devam etsem mi arttırmak için?
Arttiriyordur bence. Süt zaten depolanan bir şey değil, mevcut sütü sağıp saklıyorsun bebek emerken yine geliyor. Beyine süt üretme mesajı veriyorsun hem. Bebeğim sürekli memede olduğu için ben çok sağmıyorum artık. İşe de uzun bir süre dönmeyeceğim. Buzlukta stok yapsam da kalacak.

Ben de sağmaya devam edeyim o zaman çok teşekkürler. Bir sürü süt arttırıcı şey içiyorum ama yine de az gibi geliyor bana.

Sünnet yaptıran oldu mu? Bu hafta gündemimiz de bu. 1 aylık olacak ilk ay öneriyor doktorlar çok çekiniyorum ben de.

Ben de aynı senin gibiyim dikişlerin ağrısından ödemlerden geberiyordum da yine de kan ter içinde altını değiştiriyordum mamasını içiriyordum sanki başkası iyi yapamazmış gibi bir tek ben yapabilirmişim gibi hissediyordum bu beni o kadar çok yordu ki en sonunda bir gün dayanamadım tansiyonum düştü uyudum kaldım eşimle ablası baktı biraz biraz alıştım başkasının da bakabilmesine hala eşimle bir iki saatliğine dışarı çıktığımızda görümcem bakıyor ama aklım hep evde kalıyor iki saatte bile çok özlüyorum eve gelir gelmez hemen elimi yıkayıp yavruma koşuyorum kucaklayıp öpüp kokluyorum altını kontrol edip mamasını içiriyorum

Hepimiz ne kadar farklı farklıyız. Ben de gün içinde oh ya hamile değilim diye sevinip mutlu oluyorum.
Ne kadar çok ortak yönümüz varmış aynen ben de hamileliğim güzel geçmesine rağmen çok sıkılmıştım bir an önce yavruma kavuşmak istiyordum hareketlerim çok kısıtlıydı kilodan göbekten eşime sarılıp uyumayı özlemiştim söylemesi ayıp bugün aylar sonra ilk kez birlikte olduk lohusalığın o çok zorlu günlerini de geri de bırakınca şuan oh hamileliği geride bıraktım diyorum

Hanımlar merhaba bebeğim 38 günlük geniz akıntısı var öksürürken hırıltılı neden oldu bilmiyorum. Bu kadar küçükken normal mi bu ya

Ben daha gitmedim ama geldiğinde smear testi yapalım demişti. Bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…