2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hepimiz ne kadar farklı farklıyız. Ben de gün içinde oh ya hamile değilim diye sevinip mutlu oluyorum.
Yaaa ne güzel keşke bende öyle desem . İnsanoğlu işte birimizin sevindiği şey ötekinin istemediği bişey oluyor Hamileliğimde duygu yoğunluğu pek yaşamadım ama bu lohusalık beni çökertti. Nasıl bi buhransa hamileyken 67 kilo ile doğuma gittim şuan 60 kilo kaldım ona bile üzülüyorum. Hamilelik kilom gitsin istemiyorum. Başkası zayıfladığına sevinir iştahım kapandı doğumdan sonra kendimi zorluyorum yemeye kilo alayım diye. Lohusalık bitsin biran önce ya

Suratında vücudunda sivilce gibi şeyler varsa kesinlikle alerji kaçış yok yani
Vücutta yok ama suratta bizde de var. Üzerimde uyuyup terlerse falan oluyor. Doktor da sıcaktandır veya hormoneldir, önemli değil dedi. İsilik gibi bizimkiler. Kakasında dün mukus gördüm, ondan işlillendim ben de. Umarım alerji değildir

Hanımlar merhaba bebeğim 38 günlük geniz akıntısı var öksürürken hırıltılı neden oldu bilmiyorum. Bu kadar küçükken normal mi bu ya
Benimki 15 günlükken falan oldu hatta belki daha erkendi. Ciğerlerini dinledi dr bisey yok dedi, öksürük zamanla azaldı hırıltı hala devam ediyor. Sürekli burnunu temizleyin dedi dr

Umarım bende senin gibi olabilirim eni sonu bende biteceğim bi yerde o zaman annem ve eşime bırakırım sanırım en iyisini yapıyorsun valla çık biraz kafan dağılsın şimdi böyle aklımız kalıyor işe başlayınca ne yapacağız bakalım ben asıl onu düşünüyorum

Benim kızım da genelde 1-1,5 saat aralıklarla uyuyordu. Ben her öğünde bir meme veriyordum, çok huysuz değilse tabi. Dün okuduğum bir kitapta iki memeyi verirseniz daha uzun uyur diyordu, Arada gaz çıkartıp ikinci memeyi veriyorum, dün 3-5 saat uyudu her turda umarım devam eder tabi
Bir de uyanık olduğu zamanlarda çeşitli aktivitelerimiz var, ilk zeka kartları var, onları inceliyor. Siyah-beyaz dönencelerimiz var, aynamız var, ve yüz üstü zaman geçiriyoruz. Bir de abartılı mimiklerle sohbet ediyoruz, veya şarkı söyleyerek kucağımızda gezdiriyoruz. Bu tip şeyler deneyebilirsin uyanık olduğunda, bir süre sonra yorulup, uyumak istiyor.

Sürekli akıyorsa bilmiyorum ama benim kızım da arada uyuyakalıyor, veya gülüyor falan, ağzı açılıyor süt doluyken, kenarlardan akıyor. Ama hep akıyorsa bir doktora sor istersen.

Bende farklı bir boyutunu yaşıyorum annemde benimle ama asla kimseye vermek istemiyorum garip bi kafadayım ve çıkamıyorum da bu durumdan sadece kendim ilgileniyorum o yüzden o da çok yıpratıyor
Ben de biraz böyleyim dün eşimin kucağında uyudu, bir türlü onları öyle bırakıp uyuyamadım. Zaten kızım o kadar düşkün ki bana, başka birisinde 15 dk zor duruyor, ağlıyor hemen. Benim de hiç kimseye veresim gelmiyor böyle yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil

Ben de sağmaya devam edeyim o zaman çok teşekkürler. Bir sürü süt arttırıcı şey içiyorum ama yine de az gibi geliyor bana.
Gelişimi iyiyse, doyamadığı için hırçınlaşmiyorsa hiç olumsuz düşünme. Süt arttırıcı şeyler iç, ama yetersiz hissine kapılma. Yetiyordur inşallah.

Ben de doğumdan sonra rahatlayanlardanim senin gibi. Hamileligim rahat geçmesine rağmen, o odemler rahat hareket edememe, şiş bir surat... Offf düşününce bile darlanıyorum. Doktorun eşle birlikteliğe izin verdi mi bilmiyorum ama benim doktorum normal doğumda 40 gün sezeryan da 60 gün ilişki yasak demişti bize. Her doktorun uygulaması farklı olabilir ama yine de paylaşmak istedim.

Hanımlar merhaba bebeğim 38 günlük geniz akıntısı var öksürürken hırıltılı neden oldu bilmiyorum. Bu kadar küçükken normal mi bu ya
Benimkinde de var, damla da kullanıyorum burnuna ama fayda etmiyor. Kv üşütmüş dedi ama sanmıyorum. Bugün dr a gideceğiz kontrole, soracağım inşallah.

Hepimiz aynıyız bence stres yapma kendine bende azcık uyuyim eşim baksın yada biri gelsin 1 yaşına kadar o baksın istiyorum. Yoruluyorum bi yerde ama bu kötü anne olduğumuz anlamına gelmez. Uykusuzlukta beyin iflas ediyor o kadar 3 ay olsunlar biraz daha rahatlarız.

Lohusalık, yeni anne olmak çok çok farklıymış. Yine çok şükür bebeklerimize sağlıkla kavuştuk. İnşallah geçecek diyelim biz de öğreneceğiz

Annem sagolsun uzun sure kaldi baska sehirde de olunca. Anne babalara of bile denmez diye ogretirlerdi ya valla cok haklilarmis Annenle ayni sehirdeyseniz sabahtan gidip aksama donseniz mesela evinize nasil olur? Bunu biz kendimiz asacagiz mecbur. Belki yaptikca guvenimiz yerine gelecek. Dun gece biraz uyudu kendimi daha iyi hissediyorum. Nereden yardim geliyorsa her yardimi kabul etmek lazim bu surecte umarim yardim edenimiz cok olur

Git gel yapmayı biz de düşündük ama havalar soguyo cocuk hastalanır, eşim işe cok erken gidiyo bizi sabah cok erken getirmesi her gün zahmetli olcak hem ona hem bize, uykudan gözlerimi açamıyorum ki o saatlerde.. herkes diyoki bi yalnız kalıp herşeyi halledebildigini görünce kendine güvenin gelecek, herkes aynı asamalardan geçti vs evet haklılar belki ama hic kendime söz dinletemiyorum

Multivitamin falan öyle şeyler kullanıyor musun? Hani.psikolojini düzeltmese de hiç değilse bi enerji verir diye düşündüm. İ mom latte kullanıyorum ben emziren annelere verilen bir multivitamin iyi geliyor gibi.
Ben de pro malt içiyorum süt artırması icin, icinde b vitamini ağırlıklı bolca vitamin var ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum, içmesem daha beter olcam belki de..

Arkadaslar bugün 1. Ay hepatit b nin ikinci dozunu yaptircaz. Aranızda bi yan etki yasayan var mi kendimizi hazırlayalım? Bir de aşıdan sonra banyo yaptırmayın falan dediler mi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…