2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cok erkense zor olur tabi. Soguk icin astronot tulumlardan aldim o baya korur gibi geliyor. Her seyi halledebildigim hem bebegime hem esime hem de kendime yetisebildigim gunler umarim yakindir. Disimizi sıkıp halledicez inşallah, olabildiğince kendimizi etmeye çalışalım

Ben de 75’le girdim doğuma, şu an 67’yim. Sadece 13 günde. Üzülüyorum sebepsiz yere buna da.

Arkadaslar bugün 1. Ay hepatit b nin ikinci dozunu yaptircaz. Aranızda bi yan etki yasayan var mi kendimizi hazırlayalım? Bir de aşıdan sonra banyo yaptırmayın falan dediler mi size?
Banyo verem aşısından sonra 3 gün yokmuş, hepatitte bir sorun yoktu. Bana göre aşı biraz huzursuzluk yaptı, başka etkisi olmadı şükür

İçine atma bence o zaman herşey Daha kötü ne yaşarsan içine atma geçmiş olsun bu arada ishal bitkin düşürür probiyotikler işe yarıyor istersen doktora bi Danış kullan

Sürekli akıyorsa bilmiyorum ama benim kızım da arada uyuyakalıyor, veya gülüyor falan, ağzı açılıyor süt doluyken, kenarlardan akıyor. Ama hep akıyorsa bir doktora sor istersen.
Ya son iki üç gündür akıttı ve o tak tak cuk cuk sesi geldi . Annem dedi damağı düşmüş heralde dedi ama bilemedik bugün çok şükür akıtmadı ve o sesler gelmedi tekrar olursa bi sorucam doktora bakalım

Lohusalık, yeni anne olmak çok çok farklıymış. Yine çok şükür bebeklerimize sağlıkla kavuştuk. İnşallah geçecek diyelim biz de öğreneceğiz
Aynen öyle canım çok şükür sağlıcakla kavuştuk böyle düşünmek lazım işte İnşallah geçer bu duygu durumu

Arkadaslar bugün 1. Ay hepatit b nin ikinci dozunu yaptircaz. Aranızda bi yan etki yasayan var mi kendimizi hazırlayalım? Bir de aşıdan sonra banyo yaptırmayın falan dediler mi size?
Yok onun bir yan etkisi olmuyor. Ateş falan yapmıyor. Banyo kısıtı da yok.

Aşıdan sonra bi sorun yaşamadık. Hemşire bize 24 saat yıkamayın demişti. Zaten oğlumdan idmanlıydım diye bi önceki gün yıkamıştım

Bugün yaptırma dedi. Hiçbir yan etkisi olmadı canım. Sadece vurduğu an ağladı. Asıl felaket 2.ay 3 yerınden yapılacakmış

Çarşamba yapıldı bizimki. Bir yan etkisi olmadı. Banyo da yaptırabilirsiniz dedi hemşire.

Evet hep bi kısıtlanma hali endişe merak sabırsızlık şimdi gözümüzün önünde hiç değilse çok şükür.

İştah kapanmadı da normale döndük bence. Sen de zayıfsın benim gibi biz naparsak yapalım kilo alamayanlardanız. :) Bitecek merak etme. Çok güzel günler göreceğiz inşallah

Gelişimi iyiyse, doyamadığı için hırçınlaşmiyorsa hiç olumsuz düşünme. Süt arttırıcı şeyler iç, ama yetersiz hissine kapılma. Yetiyordur inşallah.
Kilo alıyordu kontrollerde 1 ay kontrolü olacak haftaya bakalım ne olmuş. Açlık ağlamasını biliyorum aslında öyle bi şey olunca mama veriyorum günde 1 kez falan. Hani diyolar ya sütüm bebeğime yetiyor ama elaleme yetmiyor diye bende de bebeğe yetiyor da bana yetmiyor galiba ilk çocuktaki gibi olmayınca az diyip duruyorum.

Ben de pro malt içiyorum süt artırması icin, icinde b vitamini ağırlıklı bolca vitamin var ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum, içmesem daha beter olcam belki de..
Humana still tee rezene kimyon bestlak hepsini kullandım tek etki eden promalt oldu. Aksi gibi iğrenç tadı, onca güzel tatlı şey içinde onun işe yaraması yeşilinden içiyorum diğerinde şeker daha fazlaymış onu hiç içemem heralde.

Evet ya tadı ayni pekmezli su gibi ben de sevmedim ama iciyorum mecbur

Benimki 15 günlükken falan oldu hatta belki daha erkendi. Ciğerlerini dinledi dr bisey yok dedi, öksürük zamanla azaldı hırıltı hala devam ediyor. Sürekli burnunu temizleyin dedi dr
Benimkinde de var, damla da kullanıyorum burnuna ama fayda etmiyor. Kv üşütmüş dedi ama sanmıyorum. Bugün dr a gideceğiz kontrole, soracağım inşallah.
Kızlar ciğerler temiz ama doktorum şüphelendim bi test isticem dedi rsv virüsü pozitif çıktı hava alacağız günde 3 kez bu gece kritik ciğere indirmezsek gerisi kolay inşallah

Kızlar ciğerler temiz ama doktorum şüphelendim bi test isticem dedi rsv virüsü pozitif çıktı hava alacağız günde 3 kez bu gece kritik ciğere indirmezsek gerisi kolay inşallah
Allah Allah o neymiş ya biz iki doktora gösterdik hiç böyle bisey demediler ki baya çoktu hırıltı yeni yeni azaliyo

Bana asm sadece verem aşısı olacak sen gelme biz ararız dedi hepatitten bahseden olmadı şimdi aradım açmadılar
Çok geçmiş olsun acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…