2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bana asm sadece verem aşısı olacak sen gelme biz ararız dedi hepatitten bahseden olmadı şimdi aradım açmadılar

Çok geçmiş olsun acil şifalar
Biz 7. Gün topuk kanı için gittiğimizde aşı kartı verdiler, oraya da tarih yazmışlar, takip eden doktorumuz da dedi zaten 1. Ayda hepatitin ikinci dozu asm de yapılacak diye, birincisi dogumdan hemen sonra hastanede yapılmış zaten. Asm arayıp hatırlattı bugun 30. Günümüzde. Çok ilgisiz ve sorumsuz biyer olduğu için ben de şaşırdım aramalarına. Sen sor pazartesiye kalır artık cok önemli değil birkac gün.
Verem aşısı 2. Ayda yapılıyor 3 tane yapiliyomus 2. Ayda. Onu da yazdılar aşı kartına

İştah kapanmadı da normale döndük bence. Sen de zayıfsın benim gibi biz naparsak yapalım kilo alamayanlardanız. :) Bitecek merak etme. Çok güzel günler göreceğiz inşallah
Aynen aynen normale döndük desem daha doğru olur. Evet ya bende o kilo alamayanlrdanım hiç 50 bin üzerine çıkamazdım şimdi çıkmışken vermek istemiyoruö
İnşallah çok güzel günler yakındır

Bence de bir sor, çok yaygınmış sanırım. İnternette baktım biraz. Ama ciddi bir şey değil gibi anladım. Yine de için rahat etsin.

Bugün şehir hastanesine gittik görme testi için. Ne gariptir ki yapmadılar. Ulucanlar hastanesinde göz doktorları daha iyiymiş, oraya yönlendirdi doktor. Başından savdi resmen. Sorularım vardı, çocuğu soy giydir derken ki o sırada ağlıyor, yarısını sordum yarısında sonuç göstermek için bekleyen başka bir anne ve bebeği aldı içeri. Ben zaten kızım ağlıyor diye panik haldeyim, bir şey demek de aklıma gelmedi. Eşimi bile almıyorlar, bir kişi girebilir diyorlar ama başka birini alıyorlar... Eşim zaten işten zar zor izin alıyor kontrole öyle gidiyoruz onda da testi yaptıramıyoruz.
Sürekli emdiği halde mama içince sakinlesip uyuduğunu söyledim, mamayı kes dedi. 10 günde 500 gr almış kızım 1 hafta sonra tekrar gel kilosuna bakalım dedi. Emzirme danışmanı ile görüşecektik onunda bashekimlige gitmesi gerekiyormuş, kapıyı kilitledi gitti. Eşimle mama yüzünden gerildik ve beklemedim çıktım. Amacım eşimi ikna etmeleri idi, ben zaten biliyorum anne sütünün faydasını... O da olmadı. Aldığı kilo da eşimi ikna etmiyor çünkü eşim istiyor ki emsin, uyusun. Bu çocuk hiç mi uyanık kalmayacak...
Kendi kontrolüm de vardı. Çok şükür dikişler iyi, rahim toparlanmis. Çok gerildim bugün, şu görme testini halletsek iyiydi. Koskoca şehir hastanesi ve biliyorum yapıldığını. Saf gibi orda panik oldum aklıma bir şey demek gelmedi ya, çocuk benim aklımın yarısını almış gibi hissediyorum.

Kızlar ciğerler temiz ama doktorum şüphelendim bi test isticem dedi rsv virüsü pozitif çıktı hava alacağız günde 3 kez bu gece kritik ciğere indirmezsek gerisi kolay inşallah
Çok geçmiş olsun. Inşallah ciğere inmez. Rsv virüsünü duymamıştım. Zaten duymadığım ne çok şey varmış, damak düşmesini de burda öğrendim. Bu çocuklar nasıl büyüyecek acaba?

Allah Allah o neymiş ya biz iki doktora gösterdik hiç böyle bisey demediler ki baya çoktu hırıltı yeni yeni azaliyo
Ya bi anda başladı bende bilmiyorum ki. Dün hafif geniz akıntısı vardı ama benim bebeğimin bi haftadır sıkıntısı vardı. İdrar kültürü üremesi çıktı evimin karşısındaki hastaneye gitmek zorunda kaldım kültürde üreme dedi doktor antibiyotik verdi. Kendi dokturumza sorduk getir verme antibiyotik bi daha kültür alalım dedi. Doktorum çok ince eleyip sık dokudu crp, pct baktı onlar normal çıktı dedik oh. Dün gece bi anda tıkandı çocuk sabah götürdüm ciğeri dinledi temiz ama çok hafiften bişey duyuyorum rsv isticem dedi pozitif çıktı eğer gece Ateş kusma olursa Zeynep kamile götür direk dedi inşallah kuvöze gerek kalmaz. Benim bebeğim prematüre doğdu çünkü

Valla şaka gibi
Arayınca açmadılar diye eşime söyledim iş çıkışı gitti kapanmadan
Pazartesi gelin yapalım demişler
Ben 15. Gün ve 21. Gün gittim kontrole özellikle sordum bana sadece verem aşısı olacak sen gelme dediler Ararız dediler
Bugünde gideceğimiz çocuk doktorunu aramıştım bir aylık olduk var mi özellikle yapılması gereken aşı vs diye doktor kongredeymiş ulaşamadım
Neyse vesilenle öğrenmiş oldum sağolasın

Merhaba eylül anneleri hepinizi tebrik ederim öncelikle.. sizlere çok saçma gelicek bi kaç sorum var bunca işinizin gücünüzün arasında af dileyerek 6+1 günlük hamileyim en son pazartesi keseyi gördük herşey yolunda dedi doktorum ama benim şu 2-3 gündür göğüs hassasiyeti ve beyaz akıntı dışında hiç belirtim yok bu haftalarda bulantı diyolar bende ne bulantı ne koku hassasiyeti var böyle olunca da çok moralim bozuluyor gelişim durdumı ondanmı belirtim yok diye daha önce 2 düşüğüm var lütfen benimle aynı yoldan geçen ya da bu konuda tecrübesi olan çevresindekilerden bana yardımcı olabilir mi ?

Aynen işe başlayınca Allah yardımcımız olsun inşallah hem özleriz hem yorgun geliriz eve

Benim doktorum 40 günden sonra ilişkiye izin verdi hatta doğum kontrol hapı yazdı ama eşim almadı

İnşallah bişey olmaz ve hemen toparlar yavrucak

Öncelikle Allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah
Ama lütfen köyü hiç bir şey düşünme sadece kavuşacağınız güne odaklan sevin hayal kur dua et hazırlık yap
İkincisi de bu haftalarda benim bildiğim düşük mutlaka belirti verir kanama kahverengi leke ishal En azından bende öyle olmuştu.
Bir de bulantı hemen başlamayabiliyor. Takip et 7-8 haftalarda da başlayanlar var ve hatta sonrasında da . Ama göğüs hassasiyeti önemli Bi belirti.
Allah selametle kavuşmalar nasip etsin amin

Allah razı olsun canım valla kafayı yemezsem iyidir önceki gebeliklerimde hep kanamam vardı şimdi az sürüp kesildi çok şükür kabızlıkta var aksine ne yapsam kurtulamıyorum çok teşekkür ederim cvp verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…