2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sonrasi için 3 gün canım yıkayıp goturebilirsin sonrasında su degmemesi gerekiyor. Verem aşısı olan yer yara gibi oluyor çünkü. Kolumuzda izi olan aşı da verem aşısı
Ses kayıt cihazı ile gideceğim doktora artık Yorgunluktan mıdır nedir hiçbir şeyi doğru anlamıyorum Allahtan sizler varsınız

Her hamilelik kendine özgüdür canim benim hiç belirtim yoktu olmadı da :) belirti falan arama keyfini çıkar

Ben her seferinde 2 meme veriyorum canım emzir alt değiştir bidaha emzir şeklinde gidiyorum emzirmeden altını açarsam vay halimeee evi başımıza yıkıyor yorulup uyuma fikri yattı aklıma bunu deneyeceğim mutlaka hadi inşallah bize de yarar çok teşekkür ederim

Aynen canım engellenemez bir duygu buu benim o diye geziyorum ortada bana tek faydası artık bir kaynanam yok

Sezeryan dogum yapanlara sorum, karninizdaki şişlik ve agri ne zaman gecti. Benim karnim çok kaldi ve elimi karnima hafif bastirinca karnimin iç etleri agriyor. Sizde de böyle mi oldu yoksa bir sorun mu var ?
Bende yok ama benden 20 gün önce doğum yapan arkadaşımın dikiş yerleri ağrımaya başlamış. Seninki de çok yeni, dikiş yeri iltihaplı değilse normaldir böyle ağrılar diye düşünüyorum. Nasılsın bu arada

Canım bu dediklerinin biri de bende yoktu bende çok sorguladım göğüs hassasiyeti bir geldi bir gitti boşuna endişe etmişim sen de içini ferah tut

Kızlar sütüm yetmiyor gibi duygular yaşıyormusunuz ve süt verenlere soruyorum memeniz sürekli şiş mi mesela doluluk hissi nasıl kafama çok takılıyor ek süt veriyorum psikolojik olarak rahat oluyorum

Enfeksiyon yok cok sukur. Yalniz kaldigimdan fazla yoruluyorum belki de ondandir.

Kızlar sütüm yetmiyor gibi duygular yaşıyormusunuz ve süt verenlere soruyorum memeniz sürekli şiş mi mesela doluluk hissi nasıl kafama çok takılıyor ek süt veriyorum psikolojik olarak rahat oluyorum

İlk gunler tas gibi sert oluyordu goguslerim sonradan yumusamaya basladi. Emmeler arasi sure uzun olursa biraz sertlesip doluluk oluyor. Surekli emince yumusuyor elimle sıktıgimda sut geliyor ama kizim bazen emerken sinirleniyor ben de ac oldugunu dusunup birkac defa mama verdim.
Ben de anlamadim bu sut isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…